Iva4 burek pao jucer opet 😉
Mozda ce i danas al mm jos spava. Jucer smo solo zbrisali do grada pa di cu proc kraj 10 pekara a da ne uzmem burek 😂
Danas nam je nekako tmurno vrijeme pa si mislim da ce klinci prolupat bez kupanja danas, mozda da danas svi odemo do grada 🤪
Tu sam ja i citam kad stignem al stalno neka akcija ovdje pa mobitel uzmem dvaput dnevno.
Joooj jucer sam se smijala mladjoj...idemo na farmu konja i odjednom izlazi jedna nafurena kobila a veli moja mala “vidiii ova je trudna ko i mama!!” A kobila ima brnju, ogromnu trbusinu i vidi se da je ljuta uufffff!!
PREGLEDI
04.7. -Anna
04.7. -samojed
04.7.- 08.7. -DeeSB
04.7.- Buha
04.7.- Tockica37
04.7.- Mare
04.7.- Livia
05.7. -May4
08.7. -valentina
08.7.- piba7
08.7.- stelle123
09.7.- Laganini
10.7.- Srce mi se smije
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
11.7.- Omerta
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
15.7.- Grizli
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
18.7.- flower
22.7.- Lavica27
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
25.7. - lorija
29.7.- Reserved123
01.8.- Juno
07.8.- sofio9
13.8.- tonkica1
29.8.- petra31
Cure di su nam Nasty, Hrabrica, C1M4?? Hmmm kao da mi jos netko fali??
Btw dobro jutro svima! U Zg-u se bas fino rashladilo. Nadam se i u ostalim krajevima Hrvatske.... Meni je danas zadnji radni dan i od sutra bolovanje.... Vec sad vidim kako ce mi biti cudno... Veselim se jer cu se psihicki odmoriti od jedne kolegice a kad se vratim na posao nje vise neće biti i napokon cu sama moci raditi posao bez da me zivcana baba zajebava i glumi mi seficu a to nije....Bas me pravo izmucila ovih godinu i pol lako radim...
Želim vam svima lijep dan :) a posebno curama na pregledima... Danas vas bome ima!
Sretno cure: Anna, samojed, DeeSB, Buha, Tockica37, Mare, Livija…. ❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sretno cure svima danas na pregledima, danas je bas udarni dan sa 7 pregleda!!! 🌸
Angie sviju vidjam,nekako su mi ostale u sjecanju na javljanja osim Nasty 😒
Cure di su nam Nasty, Hrabrica, C1M4?? Hmmm kao da mi jos netko fali??
Meni se cini kao da ni Buhe nema bas... Nisam sigurna.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lorija nisam jos jastuk ubacila u pogon, cekam da trbuh malo naraste. Ma mobiniram trenutno i bok, polubok, trbuh, ledja, sto god mi je ugodno. Stavila sam malo fenistila na ovaj ubod, izgleda ok. Nisam nikad imala neke pretjerane reakcije, nadam se da ce tako biti i ovaj put.
url=https://lilypie.com]
Nadam se samo da su zbrisale na more ili gdje vec pa da nemaju vremena javiti se od uzivanja u lijepim danima 😉
Ajmo cureeee, di steeeee??
Puno lijepih busa na temi! A danas puno pregleda, sretno svima!!!
Ovo ce zvucati odvratno, pa koje ste gadljive, preskocite. Uglavnom, ne znam da li se to jos kojoj od vas desava. Nakon velike nuzde, iz mene izadje dosta rastezljivog bijelo zutog iscjedka. Pa citam da je to uglavnom normalno u trudnoci, ali me opet malo brine.. bas je bljak!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta isto se desava i meni, neovisno kakva nuzda je bila al zadnjih par dana sam bas primjetila pojacan iscjedak, nekako ljepljiv i fujast 🥴
Al dok ne smrdi nema brige, tako mi je moj stari gin rekao jos u proslim trudnocama. Neugodan miris iscjetka i peckanje su pokazatelj na upalu, tako da sve osim toga je “normalno” za nas debele 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji