ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    04. Srpanj 2019. 09:59

Curee evo ja sam primjer da visina nije bitna za velicinu trbuha. Visoka sam poprilicno i u prosloj su mi sva kila otisla u trbuh.
    Sad zamislite visoku zensku normalne kilaze sa velikim trbuhom ispred kao da su 5orke unutra 😂😂😂 svi su se cudili a meni bilo drago jer su mi noge ostale 'mrsave' 😁
    I Flower jako lijepa slicica 😍😍😍 i cestitke na deckicu naravno!!!
    Jel ti s Ramzi bilo s desne ili lijeve strane? Evo ja sam popratila s koje strane me strane vise pregledavao,a to je bila lijeva 😂😂

tinika
    04. Srpanj 2019. 10:02

Jaivanpa

Srce mi se smije 🤰🏻

Evo da se javim,PROMJENILA SAM GINEKOLOGICU I IMAM PREGLED 10.07. 😍

Na moj rođendan haha :)

O super 😍😍

Aristea
    04. Srpanj 2019. 10:04

Simbalija

Pozdrav, ljudi ja bi među vas ako me primate :) Danas sam 14+6 i jutros sam sva bila prestrašena jer mi je trbuh bio poprilično ravan, sad kad sam pojela i popila se raširio. Je to normalno?
    Uskoro na treći pregled, 10.7. :)

Pozdrav Simbalija!! Ma kakvo je to pitanje, pa naravno da te primamo :) dobrodošla!! 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

flower
    04. Srpanj 2019. 10:18

Hvala cure.... Posteljica mi je bila više na desnoj strani i išla prema naprijed, tako mi moja dok. objasnila.... A jučer mi doktor rekao da je sada posteljica iza 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Grizli
    04. Srpanj 2019. 10:18

Simbalija dobrodosla!
    Flowers predivna slika i cestitam na deckicu! Ja sam tako uzbudjena kad vi stavite dobre vijesti sa pregelda osjecam se kao da je bio moj pregled! 😁 

Lavica27
    04. Srpanj 2019. 10:21

Joj Grizli a tek kad krenu porodi,kakvo to bude live streaming praćenje 😁😁 Na grupi proljetnih 2017. Se desilo da smo ja i jedna cura s teme skupa bile u trudnickoj,tjedan dana razmaka u terminu pa smo se druzile po pregledima,na kraju sam ja bila na pregledu kad je ona rađala pa sam curama prenosila izvještaj na grupi😂😂😂

flower
    04. Srpanj 2019. 10:21

iva4

flowercestitam na pisi :)))
    nego cure taj anomaly scan meni doktorica nije bas nista spomenula to,a sad citam da se to treba napravit pod obavezno ….mislim obavezno da je kao sljedeci veliki uzv koji se radi u trudnoci…
    jel me za to trebala narucit posebno ili ce mi to radit sljedeci tjedan iako mi nije nista spomenula? kakva je procedura za to??

Ja sam za taj anomaly išla privatno jer kod mene u bolnici nemaju tako dobar aparat... Doktorica mi je preporučila ordinaciju dok. Zadre i stvarno sve je super... Uzv traje 45 min, sve što radi i objašnjava, jako je detaljan i koristi 2d, 3d i 4d prikaz i na kraju dobiješ brdo sličica ovako isprintanih i na cdu isto tako sličice i video bebinih pokreta 

flower
    04. Srpanj 2019. 10:26

Ali i mislim da anomaly nije obavezan, da je to samo stvar izbora

• mustra
    04. Srpanj 2019. 10:30

mrgud_zg

Kako su vam lijepi trbusi. Moj i dalje ne lici na nis. Obucem danas neku haljinu za posao, mm mi kaze izgledas ko da si se malo udebljala. Uopce mi nije onak tvrd trbuh, vise je skembast.
    A ja sam usla s dobrom zalihom kila u trudnocu. I ful sam iznenadena da se nisam vise udebljala. Na prosim pregledu bila -1, s 12tt, sad sam mozda dobila 1,max 2 kile, ovisno kad se vazem.
    Slusajuci vase sve simptome, nekak me uhvatio strah. Ja sam se od kad sam dobila prije 10ak dana rezultate panorame skroz opustila i kao sva sam super. Al u zadnje vrijeme nemam nikakve simptome, ni cice me ne bole, ni trbuh ne raste, jedino mi se spava al to moze bit i od vrucine, i zeludac me povremeno zeza, al to moze bit od povratka na gablece na poslu koji nisu bas neka kvaliteta. Sad jedva cekam drugi tjedan da odem na pregled 🙈 mislim da cu u petak (ovaj 7 mj nema narucivanja pa si mogu sama odlucit kad cu doc)

Ista stvar i kod mene! Kilaža mi je taman, do prošlog pregleda nisam bila dobila ništa, vidjet ćemo sad, rekla bi cca 2 kg! A trbuh isto tako više škembast, nego trudan, a simptomi tako tako..jedva čekam 16.7. da odem do gin...Jučer dobila nalaze briseva - sve ok! Uf, odmah mi je bilo lakše i čekam rezultate nifty. Danas je 8 dan, tako da ću sutra zvati ako ne dobijem..cisto jer je vikend, a ja ne mogu dočekatiii!

• leptiric00
    04. Srpanj 2019. 10:39

Flower čestitke,slikica je predivna 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.