Chappie, nama je beta bila iznad prosjeka od pocetka i duplići su, a nismo niti posumnjali na to. Mm se zezao da nisu duplici kad je tak iznad prosjeka. Sretno!
Bas mi je drago sta si pregledi svi prosli u redu.
Ja se danas bas cudno osjecam, kao nekakvi tupi bolovi u leđima, pa nesto tupo u trbuhu, pa zgaravica, zivcanost.... uzas 😱
A trbuh jutros velil kao prije tjedan dana navecer.
Pozdrav buduce mamice😊
Evo da se i ja pridruzim ovoj temi
Trudna sam 12 +3
Danas bili na pregledu bebica velika 66mm🤗
Termin 11.01.
Sljedeci pregled tek 29.08. to mi je predugoo mislim da cu privatno ici za 4 tjedna
11.06.sam vadila sve nalaze
Zanima me svakih koliko dajete vi urin na pregled?
Chappie zaboravih ti napisat priej za betu. Dosta je velika da, al ovisi i koliko su ti dugi ciklusi i kad je doslo do implantacije. Druga stvar beta nakon 6000 se vise ne dupla nakon 36-48h sto je upocetku, već se nakon te vrijednosti ocekuje duplanje kroz 96h pa da se i ne uplasis ako ne bude duplo veca za 2 dana kad vadis betu. Naravno da velika brojka moze znaciti duplice al i ne mora. Sretno!
Petra dobrodosla
Pozdravljam vas, drago mi je zbog svih pregleda ❤️
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
PREGLEDI
03.7.- flower
04.7. -Anna
04.7. -samojed
04.7.- 08.7. -DeeSB
04.7.- Buha
04.7.- Tockica37
04.7.- Mare
05.7. -May4
08.7. -valentina
08.7.- piba7
09.7.- Laganini
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
11.7.- Omerta
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7.-Srce mi se smije
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
15.7.- Grizli
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
18.7.- flower
22.7.- Lavica27
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
01.8.- Juno
13.8.- tonkica1
29.8.- petra31
Lavice bas sam mislila na tebe 😂😂😂
Super. Pregledao te je ipak 💪znala sam.
Meni nije htio briseve,ocito ima u praksi ne cackati puno. Ali nema veze,kao da je i mene pitao.
Kad ces se i ti potpisati? Da se pratimo? 😁
Petra31 Tu siiii 😍😍😍 Dobro nam došla, drago mi je čuti da je sve dobro i kod tebe 😘
Miki isla sam ja u Petrovu 3 prije mj dana nekih. Kad dodjes odmah kod vrata imas jedan upitnik kao i njega ispunis, uzmes si broj na redomatu i cekas da te prozovu. Kad te prozovu predajes na salteru taj ispunjeni papir i uputnicu. Ja sam vadila kao i ti, vise toga, izvadili mi dve ampule krvi iz vene i to je to. Dat ce ti papiric kad da dodjes po nalaz.
Sve nove curke...dobro nam dosle!!
Dobrodošla Petra31
Cure, dobila sam uputnicu za Petovu za vadenje krvne grupe, rh, iat, hepatitis, idrm sutra ujutro, pa ako mozr par info ako je koja bila vec… Da li to vade krv samo iz vene? Da li mi treba jos sto osim uputnice? Citala sam da treba neki tamo papir ispunit pa neznam sta se upisuje, da ponesem sve nalaze?
Vadi se krv od pola 8. Poseban je red za trudnice. Uzmes broj. Tamo gdje uzimas broj stoje ti papiri za trudnice, doslovno se upise ime prezime datum rodenja, termin poroda, dal si imala transfuziju krvi nedavno. Treba ti samo uputnica i zdravstvena. Ide relativno brzo. Ja sam u roku od pola sata bila gotova
Sortiraj odgovore
Najstariji