Moj smrducka 0-24 jer mu je oduvijek najsladje prducnut meni pod nos a lijen je uzasno i vecinom sa mnom kaucari
😂
Presladak je, meni ti engl.buldozi uvijek izgledaju ko neka gospoda 🧐
Tak je i moj cijeli dan uz mene, mislim da je bas jako sretan jer sad nije sam doma😊 a pinč je tak da nema bas neki miris ili ga ja nisam dosad uopce osjetila 🤣
Place mi se stalno i to zbog gluposti,uzass nemogu se prepoznati
Proci ce to dok se ne okrenes 😊 a i probaj nekako objasniti bliznjima da si sad u posebnom raspolozenju i placi ak ti je lakae. Tak je mene muz u PMS-u znao samo pustiti, vec je znao da nema smisla nis govoriti 🤦🏼♀️ onda sam i ja sama skuzila da tulim bezveze
Red Fox on je sve samo ne gospodin 😂
Mm tvrdi da je i on trudan...jest,spavat, wc i tak u krug 🙈
Imam srece da je stvarno ljenjivac pa ide van dva puta dnevno 🤪
Jutro cure 😊 iako sam ustala u 7, citav bi dan spavala, grizli cini mi se da si mi ti rekla za nalaze, radila sam torch i jos neke tamo i samo me brine rubella IgG u granicnoj vrijednosti, a referentna je negativna i IgM mi je negativna kao sto i treba biti.. pa sad ne znam je li to znaci da sam je nekad imala ili? Ne kontam..
Jaivanpa ne igraj se sa godinama 😂😂😂 i kilogramima trudnica 😂😂😂, osjetljive teme..
Ja cu rodit trece sa 30, jesam li mlada ili u najboljim godinama, ko mi zna reci?! 🤔
I ja sam radila torch, igg ti znači da si bila nekada u doticaju s tom bolesti i da imaš antitjela, tj. imunitet. Meni je tako dr. rekao za moje nalaze. Važno je da ti je igm uredu. Doduše meni nisu izdvajali vrijednost nego samo pozitivan igg. Tako da nemaš brige.
Hvala ti draga puno, onda cu lakse docekati sutrasnju kontrolu 😊, za jos neke isto ima pozitvan rezultat, ali vidim da je omjer 1:30000 tako da sam to skuzila da nije nista opasno, ali ovo me brinulo, samo po ovom nalazu mi dođe da sam ja sa skoro svim tim bolescurama bila u kontaktu 🤔, to mi je strasna pomisao... Ali ok, bitno je da je sad sve kako treba..
Angie ne otkrivaj svoju lokaciju da ga ne dodem ukrast…pre medeni je…hahahahha pogle mu pogled samo
nego da vas pitam dali se koja od vas farba ??? u sub bi trebala na svadbu i nisam se farbala 4 mjeseca otkako sam saznala da sam trudna (narancasta sam inace) tak da izgleda vec strasno na meni pa neznam kaj da radim
Ja imam pramenove i najnormalnije sam bila u pon da mi riješi izrast. Ne želim se opterećivati oko toga, pročitala sam da nije ništa strašno pa sam si ok s tim.
Ma ne pušim, ne pijem, kavu sam si smanjila na jednu dnevno, sad mi ni ona više ne paše, jedem trenutno tko ptičica jer mi je od svega zlo, već sad traperice ne mogu zakopčati, mama mi ne da pijem išta gazirano - pa da si uzmem tu zadovoljštinu od frizure - ne dam!
Ja sam jedna od tih što bez ruža i rumenila ne izlaze iz kuće, ali brijem da za bolnicu od uzbuđenja se ništa ne budem sjetila uzeti...
Što se tiče psa, moj mi ne smrdi, osim kad je mokar, al ok preživim. Ali jučer smo ga vodili veterinaru na redovito cijepljenje, znači ništa mu nije i sve ok. Kako se užasno boji, uvijek se trese. Jučer sam se ja rasplakala jer se on trese - gleda me dragi kao, pa niš mu nije, veterinar isto u čudu. Samo sam rekla veterinaru - ma ja sam vam malo trudna. Lik se počeo smijati i sve ok kao. A meni bed...ko neka luđakinja...
Btw. ja imam 29, međutim, sa susjedom koji ima 80 sam jutros lagano šetala iz zgrade i taman mi je njegova brzina hoda odgovarala. Tako da je tih mojih 29 u ovom drugom stanju malo poprimilo starije oblike...
Jutro cure 😊 iako sam ustala u 7, citav bi dan spavala, grizli cini mi se da si mi ti rekla za nalaze, radila sam torch i jos neke tamo i samo me brine rubella IgG u granicnoj vrijednosti, a referentna je negativna i IgM mi je negativna kao sto i treba biti.. pa sad ne znam je li to znaci da sam je nekad imala ili? Ne kontam..
Jaivanpa ne igraj se sa godinama 😂😂😂 i kilogramima trudnica 😂😂😂, osjetljive teme..
Ja cu rodit trece sa 30, jesam li mlada ili u najboljim godinama, ko mi zna reci?! 🤔
I ja sam radila torch, igg ti znači da si bila nekada u doticaju s tom bolesti i da imaš antitjela, tj. imunitet. Meni je tako dr. rekao za moje nalaze. Važno je da ti je igm uredu. Doduše meni nisu izdvajali vrijednost nego samo pozitivan igg. Tako da nemaš brige.
Hvala ti draga puno, onda cu lakse docekati sutrasnju kontrolu 😊, za jos neke isto ima pozitvan rezultat, ali vidim da je omjer 1:30000 tako da sam to skuzila da nije nista opasno, ali ovo me brinulo, samo po ovom nalazu mi dođe da sam ja sa skoro svim tim bolescurama bila u kontaktu 🤔, to mi je strasna pomisao… Ali ok, bitno je da je sad sve kako treba..
Ajde mala pomoć za nas koje smo izgubljene - to si vadila krv - ono uredovno što se mora? Pa si dobila nalaz, a rubella IGG je što? i IGM?
Neko spomenu rodiliste i sminku 😊, samnom je bila zena, naravno 20-tak god, ako je i toliko imala, dovezli je u sobu 3 sata nakon poroda, ma mrtva, jedva je podigli da se smjesti na krevet.. beba se nagutala plodne vode i ne donose je njoj, ma haos.. kad kroz jedno 2-3 sata, ne znam sad, kad je ona dosla sebi, ta se sređuje, sminka, cupa obrve, kaze nije stigla da ih sredi 😂, mi sve u cudu gledamo, ona se sređuje ko da ce ne znam gdje.. kaze joj sestrica, nemoj bona tako muz ce ti odmah napravit i drugo kad si tako poletna 😂😂.. ali najgore od svega sto njoj dugo bebu ne donose, a ona nista, ko da se nista ne događa.. navecer valjda beba bila bolje, donijeli je njoj, ali mala samo place, a ona lagano pa malo do kupaone, malo do ogledala, na kraju bebu odnijeli u box jer nase bebe ne mogu da spavaju od njene, pa je to haos cijeli 🙆♀️ ali eto ima nas svakakvih...
Moj smrducka 0-24 jer mu je oduvijek najsladje prducnut meni pod nos a lijen je uzasno i vecinom sa mnom kaucari
😂
Sortiraj odgovore
Najstariji