ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    30. Svibanj 2019. 09:19

ja sam svoju saritu rodila sa 22, na 3. godini faksa, sina sa 25 a ovo malo čudo će stići sa 35. osjećam se super samo malo više sijedih na glavi, ali ovako sam potpuno zdrava, a i u boljoj formi nego prije jer sam krenula sa redovitim treniranjem prije koju godinu. zadnji put kod liječnika bila prije nekih 10 godina zbog upale grla

[iimg]

lala3
    30. Svibanj 2019. 09:44

Jutro cure 😊 iako sam ustala u 7, citav bi dan spavala, grizli cini mi se da si mi ti rekla za nalaze, radila sam torch i jos neke tamo i samo me brine rubella IgG u granicnoj vrijednosti, a referentna je negativna i IgM mi je negativna kao sto i treba biti.. pa sad ne znam je li to znaci da sam je nekad imala ili? Ne kontam.. 
    Jaivanpa ne igraj se sa godinama 😂😂😂 i kilogramima trudnica 😂😂😂, osjetljive teme.. 
    Ja cu rodit trece sa 30, jesam li mlada ili u najboljim godinama, ko mi zna reci?! 🤔

Nasty
    30. Svibanj 2019. 09:49

Svim novim curama: dobrodošle, čestitam i sretno do kraja! 💗🍀🤞
    Jaivanpa nema ljutnje, zezamo se. Nitko ovdje nije balavica ni stara žena jer možemo rodit prema tome smo sasvim uredu. Neke žene ne mogu ranije rodit, neke ne žele. Isto tako i kasnije. Mi smo sve na pravom mijestu u pravo vrijeme.

Nasty
    30. Svibanj 2019. 09:57

lala3

Jutro cure 😊 iako sam ustala u 7, citav bi dan spavala, grizli cini mi se da si mi ti rekla za nalaze, radila sam torch i jos neke tamo i samo me brine rubella IgG u granicnoj vrijednosti, a referentna je negativna i IgM mi je negativna kao sto i treba biti.. pa sad ne znam je li to znaci da sam je nekad imala ili? Ne kontam..
    Jaivanpa ne igraj se sa godinama 😂😂😂 i kilogramima trudnica 😂😂😂, osjetljive teme..
    Ja cu rodit trece sa 30, jesam li mlada ili u najboljim godinama, ko mi zna reci?! 🤔

I ja sam radila torch, igg ti znači da si bila nekada u doticaju s tom bolesti i da imaš antitjela, tj. imunitet. Meni je tako dr. rekao za moje nalaze. Važno je da ti je igm uredu. Doduše meni nisu izdvajali vrijednost nego samo pozitivan igg. Tako da nemaš brige. 

flower
    30. Svibanj 2019. 10:02

Jutro cure... Ja se dugo nisam javljala ali čitam vas stalno... Što se godina tiče mislim da sam najmlađa 🤣 imam 24...ali mjesec dana prije poroda punim 25 😊.... No mi smo trudnoću htjeli i planirali, tako da osjećam se spremno i jedva čekamo.... Ja sam 14 tj, ali što se tiče mučnina, još uvijek ne prolaze, još sam uz to prije 5 dana počela povraćati sve što pojedem... Tako da sam ovih dana na voću, povrću i jogutru, to jedino uspije ostati u meni i nadam se da će to uskoro prestati 🙂 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Red Fox
    30. Svibanj 2019. 11:33

Dobro jutro 😊 mislim da mucnine nemaju nikakvih pravila, moja frendica je cijelu trudnocu povracala. Jednostavno kako kod koga, a i kako u kojoj trudnoci. Meni prvi put nista, a sad mi je stalno muka, sve mi smrdi, pogotovo moj pas 🤦🏼‍♀️ kruh mi ima cudan okus i tak 🤣 valjda bude proslo. A ovo kaj ste pisale da zene idu sa sminkom u rodiliste, ne znam kaj bi mislila uopce 🤣 stvarno svaka cast na volji.

Red Fox
    30. Svibanj 2019. 11:38

Tak je i meni 🤣🤣🤣 malo mi ga je i zao. Ide na ciscenje kamenca sa zubi uskoro 🤦🏼‍♀️ 

Angie1205
    30. Svibanj 2019. 11:50

Moj smrducka 0-24 jer mu je oduvijek najsladje prducnut meni pod nos a lijen je uzasno i vecinom sa mnom kaucari 
    😂

• leptiric00
    30. Svibanj 2019. 11:55

Cure ja neznam kak Vas ,ali mene ovo vrijeme ubija,mucinine nemogu ustati iz kreveta uzass,glavobolja 😫 sad su me pocele i grudi boljeti uzas 😫😬

• leptiric00
    30. Svibanj 2019. 11:57

Place mi se stalno i to zbog gluposti,uzass nemogu se prepoznati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.