Chappie, pogledan si prosjecne vrijednosti ovdje: https://www.bipoklub.hr/Zdravo-i-pametno/Trudnice/ID/5400/Sto-je-beta-HCG-i-sto-mi-moze-reci ..a moguce i da su blizanci?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dalindas Hvala na info, i ja planiram ići, pa sam mislila na kontroli pitati doktoricu kad bi bilo najbolje. Voljela bih kad je beba malo veća, npr.tako oko 20tt
E hvala Omerta, trenuto je u rangu normalnog, ali za dva dana kad ju mislim ponoviti nece biti ako ce se duplati. U petak idem kod gina pa cu vidjeti.
🧔39
👧31
Cure, ja (tek sad) prijavljujem danasnji pregled. Idem na anomaly scan. Drzite mi fige, valjda ce sve biti u redu... 🙏
Chappie Doktor ti traži da radiš betu ponovo ili ti sama? Po meni, ne trebaš se opteretiti time što je visoka, kao što Omerta kaže možda su blizanci 😄
Dosla sam samo da pozdravim chappi, vidla sam tvoje ime pa sam te se sjetila da si bila na jesenskim, cestitam ti na trudnoci i zelim da doguras do kraja 😘♥️ i svima ostalima zelim uredne i skolske trudnoce 🤗
Cure, ja (tek sad) prijavljujem danasnji pregled. Idem na anomaly scan. Drzite mi fige, valjda ce sve biti u redu… 🙏
Sve će biti uredu ne brini, držimo fige 🙏🌸
Cure, ja (tek sad) prijavljujem danasnji pregled. Idem na anomaly scan. Drzite mi fige, valjda ce sve biti u redu… 🙏
Sve će biti uredu ne brini, držimo fige 🙏🌸
Hvala objema 😊 ma hoce sigurno, ali imala sam relativnu besanu noc, pa sam mozda zato malo napetija nego inace
Sortiraj odgovore
Najstariji