ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chappie
    02. Srpanj 2019. 12:00

🧔39
    👧31

Omerta
    02. Srpanj 2019. 12:05

Chappie, pogledan si prosjecne vrijednosti ovdje: https://www.bipoklub.hr/Zdravo-i-pametno/Trudnice/ID/5400/Sto-je-beta-HCG-i-sto-mi-moze-reci ..a moguce i da su blizanci? 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Lala27
    02. Srpanj 2019. 12:06

Dalindas Hvala na info, i ja planiram ići, pa sam mislila na kontroli pitati doktoricu kad bi bilo najbolje. Voljela bih kad je beba malo veća, npr.tako oko 20tt

Chappie
    02. Srpanj 2019. 12:17

E hvala Omerta, trenuto je u rangu normalnog, ali za dva dana kad ju mislim ponoviti nece biti ako ce se duplati. U petak idem kod gina pa cu vidjeti. 

🧔39
    👧31

deewillow
    02. Srpanj 2019. 12:27

Cure, ja (tek sad) prijavljujem danasnji pregled. Idem na anomaly scan. Drzite mi fige, valjda ce sve biti u redu... 🙏

Chappie
    02. Srpanj 2019. 12:30

Drzimo ❤️

🧔39
    👧31

• Lala27
    02. Srpanj 2019. 12:34

Chappie Doktor ti traži da radiš betu ponovo ili ti sama? Po meni, ne trebaš se opteretiti time što je visoka, kao što Omerta kaže možda su blizanci 😄

02. Srpanj 2019. 12:35

Dosla sam samo da pozdravim chappi, vidla sam tvoje ime pa sam te se sjetila da si bila na jesenskim, cestitam ti na trudnoci i zelim da doguras do kraja 😘♥️ i svima ostalima zelim uredne i skolske trudnoce 🤗

Gogaa_V
    02. Srpanj 2019. 12:46

deewillow

Cure, ja (tek sad) prijavljujem danasnji pregled. Idem na anomaly scan. Drzite mi fige, valjda ce sve biti u redu… 🙏

Sve će  biti  uredu ne brini, držimo  fige 🙏🌸

deewillow
    02. Srpanj 2019. 12:48

Gogaa_V

deewillow

Cure, ja (tek sad) prijavljujem danasnji pregled. Idem na anomaly scan. Drzite mi fige, valjda ce sve biti u redu… 🙏

Sve će biti uredu ne brini, držimo fige 🙏🌸

Hvala objema 😊 ma hoce sigurno, ali imala sam relativnu besanu noc, pa sam mozda zato malo napetija nego inace

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.