ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    01. Srpanj 2019. 23:56

I da jos me u tom razgovoru nije ni pitala kako sam ja, kako je beba, sta se desava sa trudnocom, znaci ama bas nista... ne zna cak ni u kojem sam tt, zna da je 5-ti mjesec i to je to, ni kad trebam roditi, nista je to ne zanima... 🙄🙄🙄 to mi neka tetka 🤨

Angie1205
    02. Srpanj 2019. 06:46

Jutro!! Ima koja 🦉 budna? 
    Moja ekipa jos spava, ja budna od 5, noge me ubijajuuuu...doslo mi da se placem kako me trgaju 😔
    Maloprije poludila od prevrtanja i riktanja i fino si skuhala cappuccino i sjela na sred dvorista....udisem svjez zrak i uzivam u miru i tisini dok ne krene hajka opet 🙈 Klinci su neumorni, moje cure, sestrin mali i jos ako dodam blesavog mm-a....show parada 😂

• Stelle123
    02. Srpanj 2019. 06:52

Ja dam budna. Svijezi morski zrak mi pase. Meni utrne cijela lijeva i desna strana tokom noci pa ne mogu spavat i da hocu. Sad cu se malo prebaciti na lezaljku ispred kuce i uzivat u pogledu na more uz kefir😊

url=https://lilypie.com]

lorija
    02. Srpanj 2019. 06:55

Jutro Angie. Ima ima nas,al ne mogu se zaliti na noc  Tesko sam zaspala al evo sve do sada. 
    Sta ti je s nogama? Misici? Kad mislis magnezij poceti koristiti? 
    Hvala Grizli ❤

Angie1205
    02. Srpanj 2019. 06:56

Stelle dobro jutro! Blago tebi, ja imam pogled na (jos uvijek) nepokosenu livadu, u drustvu muha, uz zvuk cviljenja pasa jer im ne dam da mi sjednu na glavu 🙈
    Sad dovrsim cappuccino i idem do duckasa, to mi je ovdje skoro jedina setnja malo duza. Ostatak dana se valjam po lezaljkama i dvoristu...mozda mi zato noge pucaju?! 😏
    Inace imam shebano desno koljeno koje je trebalo na “popravak” al ja prestigla doktore sa svojim bebacem u busi 🤪

MaRe
    02. Srpanj 2019. 06:57

Jutro 🙂 Evo ja dns prvi dan prespavala do 6 sati i od onda se vrtim i visim na mobu...razmišljam da se dignem skuhati ručak al mi se bas i ne da.Mačak i ja smo sami pa ima vremena. Dragog zbog posla nema i ovaj mjesec sam sama,bas ce biti veselo xD

Angie1205
    02. Srpanj 2019. 07:00

Lorija jutro!! 
    Kupila sam si magnezij al mi u strci ostao doma u Gorici 🙈 Biserka...sta ces 😂
    Vidjet cu kolko dobro raspolozen bude mm kad ustane pa ga mozda posaljem tu do ljekarne 🤪 Gledala sam jucer sa uzmem onaj u dm-u al neznam, taj mi ne djeluje kao da bi nama trudnicama bio dostatan.
    Inace imam problema s koljenima, desno mi je vec dva puta izletilo iz casice. Prvi put rjesavano langetom mj dana jer se okrenulo totalno a drugi put ga sama malo skljocnula pa je sjelo na mjesto 🙈
    Nemam hrskavice u tom koljeno (bila sam jako dobro dijete) i to boli ko vrag kad se preforsam, doslovno mi struze kost od kost.

lorija
    02. Srpanj 2019. 07:21

Angie oo bas mi je zao,morala bi onda podmazati laicki receno,bar nesto zavezati okolo koljena,kucnim pripravkom Svinjska mast,di ces bolje i masnije od nje? 😂😂
    Nebi se ni ja povela za magnezijem iz DM,ljekarna je ljekarna! 
    Sad idem staviti listu pa gamad dizati.
    Dizite mi fige da bude sve u redu!! 😌 javim se

aarauch
    02. Srpanj 2019. 07:23

Jutro curke,evo tu kod nas kisa sipa i napokon da malo rashladi jer se ja nikako ne snalazim s ovim velikim vrucinama,dosla na posao a volja za nului jos sam se sva nesto napuhala ko zaba...svima vam zelim ugodan dan uz punooo ljencarenja i uzivancije...

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

lorija
    02. Srpanj 2019. 07:24

PREGLEDI

02.7.- Lavica27
    02.7. -Jaivanpa
    02.7. -sofio9
    02.7.- lorija
    04.7. -Anna
    04.7. -samojed
    04.7.- 08.7. -DeeSB
    04.7.- Buha
    04.7.- Tockica37
    04.7.- Mare
    05.7. -May4
    08.7. -valentina
    08.7.- piba7
    09.7.- Laganini
    11.7. -iva4
    11.7. -TinchySK
    11.7. - Mare4
    11.7. - aarauch
    11.7.- Omerta
    12.7.- Angie1205
    12.7. - C1M4
    15.7.-Srce mi se smije
    15.7. -Lala27
    15.7. -nemasekirancije
    15.7.- mikio
    15.7.- Grizli
    16.7. -Annika
    16.7. - mustra
    17.7.- Goga_V
    18.7.- flower
    23.7.- ena10
    24.7.- njurko
    25.7.- Nasty
    25.7.- Red Fox
    01.8.- Juno
    13.8.- tonkica1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.