I da jos me u tom razgovoru nije ni pitala kako sam ja, kako je beba, sta se desava sa trudnocom, znaci ama bas nista... ne zna cak ni u kojem sam tt, zna da je 5-ti mjesec i to je to, ni kad trebam roditi, nista je to ne zanima... 🙄🙄🙄 to mi neka tetka 🤨
Jutro!! Ima koja 🦉 budna?
Moja ekipa jos spava, ja budna od 5, noge me ubijajuuuu...doslo mi da se placem kako me trgaju 😔
Maloprije poludila od prevrtanja i riktanja i fino si skuhala cappuccino i sjela na sred dvorista....udisem svjez zrak i uzivam u miru i tisini dok ne krene hajka opet 🙈 Klinci su neumorni, moje cure, sestrin mali i jos ako dodam blesavog mm-a....show parada 😂
Ja dam budna. Svijezi morski zrak mi pase. Meni utrne cijela lijeva i desna strana tokom noci pa ne mogu spavat i da hocu. Sad cu se malo prebaciti na lezaljku ispred kuce i uzivat u pogledu na more uz kefir😊
url=https://lilypie.com]
Jutro Angie. Ima ima nas,al ne mogu se zaliti na noc Tesko sam zaspala al evo sve do sada.
Sta ti je s nogama? Misici? Kad mislis magnezij poceti koristiti?
Hvala Grizli ❤
Stelle dobro jutro! Blago tebi, ja imam pogled na (jos uvijek) nepokosenu livadu, u drustvu muha, uz zvuk cviljenja pasa jer im ne dam da mi sjednu na glavu 🙈
Sad dovrsim cappuccino i idem do duckasa, to mi je ovdje skoro jedina setnja malo duza. Ostatak dana se valjam po lezaljkama i dvoristu...mozda mi zato noge pucaju?! 😏
Inace imam shebano desno koljeno koje je trebalo na “popravak” al ja prestigla doktore sa svojim bebacem u busi 🤪
Jutro 🙂 Evo ja dns prvi dan prespavala do 6 sati i od onda se vrtim i visim na mobu...razmišljam da se dignem skuhati ručak al mi se bas i ne da.Mačak i ja smo sami pa ima vremena. Dragog zbog posla nema i ovaj mjesec sam sama,bas ce biti veselo xD
Lorija jutro!!
Kupila sam si magnezij al mi u strci ostao doma u Gorici 🙈 Biserka...sta ces 😂
Vidjet cu kolko dobro raspolozen bude mm kad ustane pa ga mozda posaljem tu do ljekarne 🤪 Gledala sam jucer sa uzmem onaj u dm-u al neznam, taj mi ne djeluje kao da bi nama trudnicama bio dostatan.
Inace imam problema s koljenima, desno mi je vec dva puta izletilo iz casice. Prvi put rjesavano langetom mj dana jer se okrenulo totalno a drugi put ga sama malo skljocnula pa je sjelo na mjesto 🙈
Nemam hrskavice u tom koljeno (bila sam jako dobro dijete) i to boli ko vrag kad se preforsam, doslovno mi struze kost od kost.
Angie oo bas mi je zao,morala bi onda podmazati laicki receno,bar nesto zavezati okolo koljena,kucnim pripravkom Svinjska mast,di ces bolje i masnije od nje? 😂😂
Nebi se ni ja povela za magnezijem iz DM,ljekarna je ljekarna!
Sad idem staviti listu pa gamad dizati.
Dizite mi fige da bude sve u redu!! 😌 javim se
Jutro curke,evo tu kod nas kisa sipa i napokon da malo rashladi jer se ja nikako ne snalazim s ovim velikim vrucinama,dosla na posao a volja za nului jos sam se sva nesto napuhala ko zaba...svima vam zelim ugodan dan uz punooo ljencarenja i uzivancije...
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
PREGLEDI
02.7.- Lavica27
02.7. -Jaivanpa
02.7. -sofio9
02.7.- lorija
04.7. -Anna
04.7. -samojed
04.7.- 08.7. -DeeSB
04.7.- Buha