Tockice, vidim da imas vec dvoje. Trebala bi bit opustena😂 Sto god da se dogodi ne mos uglavnom utjecat. Dakle, dan za danom, od pregleda
Hvala ti, valjda mi treba tak da me netko potjesi hehe
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro curke. Sretno svima na pregledima danas 😄 Ja se moram požaliti na zglobove, nekako imam osjećaj da me bole sve kosti, naročito koljena i dole skočni zglobovi. To mi ne da spavati. Ovako je vruće, a ja moram u čarapama spavati, jer bez njih me još više bole 😬
U prvoj trudnoći, prije 10 godina, se uopće nisam brinula. Ono, uopće nisam uzimala u obzir mogućnost da nešto može poći po krivu. Sad vjerojatno zato što svašta čitamo i čujemo, imamo taj strah.
A prvo tromjesečje mi je bilo zaista mučno i teško mi je bilo to izdržati, ali ta mučnina je bar bila "dokaz" trudnoće (znam da to ne mora ništa značiti, ali tako sam si ja to vidjela). Sad umjesto da uživam u drugom tromjesečju koje je navodno najbolje, razbijam glavu raznim strahovima. Sad sam baš ljuta na sebe. NARAVNO da je sve ok! Ajmo si sve to ponavljati. Sve je ok, sve je ok, sve je ok!
Cestitke svim curama sa jucerasnjih pregleda, ne znam jesu se sve javile? Juno, preslatka slikica! I sretno vama koje danas idete!
Jel se koja od vas, susrela sa kandidom u ustima, tj. na jeziku i kako je to izgledalo? Vec par dana me pecka vrh jezika kao da sam se opekla, a nisam nista vruce jela.. k tome i kutevi usnica malo. I jucer navecer isto bijel jezik, pa sam ga isla cetkati. Ne znam jel umisljam, mozda je i od hrane, al nebi se cudila da sad jos i to imam. Na samom pocetku trudnoce odma sa pozitivnim testom, imala sam dolje gljivice, al to sam rijesila. Moguce da mi je imunitet malo pao, iako uzimam redovito sve suplemente. Folat od Solgara + Prenatal + B12 posto sam veganka, a pocela sam suplementirati i zeljezo jer mi je hemoglobin na donjoj granici. Doktorica mi je preporucila da uzmem i dodatni kalcij posto kao veganka ne jedem mlijecno odnosno samo biljna mlijeka i jogurte koji vjerojatno nemaju dovoljno dodanog kalcija. Sve to puno zvuci, ali radije cu i suplementirati nego brinuti da li kroz hranu unosim dovoljno, pogotovo ove neke vitamine koji su obavezni u trudnoci.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sve je ok, sve je ok, sve je ok 😁 Ja tako jedno jutro ustanem i zabrinem se, jer kao što neko reče manji mi je stomak, pa gledam druge simptome 😦 A onda drugo jutro ustanem i sve mi je divno, znam da će sve biti dobro. Trudna žena = malo luda žena 😂
Lala slazem se trudna zena malo luda zena. Ja neko jutro se probudim iz dubokog sna i pocnem vikat na muza jer sam se prestrasila da navecer nisam stavila crinone gel (progesteron) koji moram stavljat svaki dan nakon transfera i kako mi je bilo vruce valjda sam bila i malo znojna ja se prestravila da je to sve krv oko mene onako u mraku. Ne moram rec da poslije nisamo spavali i da sam samoj sebi ponavljala blesaco. A stavila uredno crinone nego tako mi doslo. Ocito nas hormoni pucaju 100 na sat.
Omerta candida na jeziku su bijele naslage da i onako osjecaj kao da je jezik tvrd. Imala nekoliko puta to od kortikosteroida. Meni je onda pomoglo ispirat usta sa sodom bikarbonom. 1 zlicica u dec vode razmutit i onda ispirat sa time par puta za redom. I tako par puta ma dan. Probaj ne skodi. A cula da i jabucni pomaze isto se ispire i grklja. U tom slucaju se ne smije progutat.
Pozdrav cure ,dok sam pročitala sto ste sve ispisale 😁
Čestitam svima na lijepim vijestima :)
Nas pregled je prošao dobro - doktorica je rekla da je morfološki sve u redu ,inače ne priča puno 🤣
Svakako idem za dva tjedna na 4d privatno pa jedva čekam jer je ta doktorica divna . Smršavila sam kg -još ne mogu vjerovati jer sam se uglavnom hranila u pekari (samo to mi je odgovaralo )
Sto se tiče strahova ,moram reci da i mene nekad uhvati panika . Nemam vise mučnine ,pa sve gledam u grudi jesu se one promijenile šta 🤣 nekako me najviše da mi na pregledu kaže da se ne čuju otkucaji . Znam da ne bi trebali tako razmišljati ali ponekad se omakne .
Dobro jutro svima posebnu srecu curama koje idu na preglede! 🤞
Tockica prrtvorile smo se u jedno veliko klupko hormona dobro je da od jutra do veceri ne placemo od srece ili tuge. Sve je to normalno mm mi je reko da je mislio da sam luda preko menzesa al brate da sam sad 10 puta gora trudna 🤣🤣
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Jutro cure, sinoc je bilo poprilično mirno, nismo imale noćnih ptica 🙈😁
Dalindas drago mi je da je sve ok!
Ako nesto nisam preskočila mislim da nam je jos jedna cura ostala dužna info s pregleda ili? 🤔
Jutros me probudilo kihanje, curenje nosa kao da sam prehladjena uveliko, medjutim sad nista 🤓
Danas lagano opuštanje, cerupanje kokoske 🤭 i spremanje sutra za pregled kod specijaliste da utvrdimo tacnu dijagnozu cina jer smo do sad imali samo nalaz pape. Nadam se najboljem od najgorega.
Malabubamarato su sumece jel tako? Ja ti njih ne podnosim, doslovno se nakon samo jednog gutljaja 🤮
Doma imam bocicu magnezija od Solgara, njihovu sam pila i folnu pa sam im ostala vjerna al moja senilnost je na vrhuncu tak da ko da ih ni nemam trenutno 😏
Tinchinecu te plasit…al vjerojatno nikad. Stalno cemo trazit i brojat simptome, udarce…bilo sto sto daje znak da je beba dobro. Al znam kako ti je, najgore je kad sam sama doma. Onda imam viska vremena pa o svacem razmisljam a najcesce o glupostima pa si napunim glavu i onda samu sebe deprimiram.
Lorija meni bi pomogla samo umjetna hrskavica. Iskreno nisam neki panicar i da se bojim doktora i slicno al u obitelji sam imala slucaj di su dr zahebali upravo sa nogama pa sve odgadjam dokle god mogu na svoje noge. Mm me zeza da ce mi za koju god ta noga bit kraca od druge al nema veze ni to, dok ja mogu oko svoje djece na obe noge briga me kakve su.
Nisu sumece, nego u kesici kao prah, istrese se na jezik i za sekund se sam istopi, ne treba voda ni nista.
Sortiraj odgovore
Najstariji