ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    02. Srpanj 2019. 13:47

Jaivanpa i ja sam u svakoj trudnoći išla u bolnicu na jedan pregled, po drugo mišljenje. to je normalno da te pošalje

[iimg]

lorija

Cure evo me!!! Prosao i moj prvi pregled. Srceko kuca ❤ sve u redu hvala Bogu. Nije me pregledavao vaginalno nit radio briseve. Samo krv izvadila,urin donijeti sljedeci put. 
    Please ako netko ima volju da mi ponovi gradivo kak da lilypie napravim 😁

lorija

Super za ostale preglede i svu srecu onima koji idu 🌸

DeeSB
    02. Srpanj 2019. 13:49

Jaivanpa

Hej evo mene sa izvještajem.. Dakle beba je dobro, srce kuca, bila je mirna.. Nije mi dao slicicu… Spol jos neznam. A zbog srca i niskog tlaka je otvorio bolovanje i rekao da srce malo previše kuca pa me poslao kardiologu,na vađenje krvi, stitnjace i detaljnija krvna slika. Kaze da bi trebala nakon poroda ici provjeriti cijeli kardiovaskularni sustav. Kaze da je dio tog problema do trudnoće al opet treba provjeriti.. Srce mozda zeza i zbog stresa, putovanja, vrucine itd…dao mi je uputnicu za ginekoloski dijagnosticki pregled bebe. Kao to je tako normalno da se daje da i drugi vide bebu osim njega, kao to je rutinski tako kod njih. Jesu vas to trazili? Sljedeci pregled je 23.7.

Cestitam na urednom pregledu, i tebi i ostalim curama. Ja sam isto dobila uputnicu za pregled u bolnici i rekao je dr. da kad to obavim dodjem kod njega. Valjda tamo mjere nuhalni nabor i pstalo st treba, i da imaju bolji UZV.  Budem vidjela u cetvrtak. Vidim da si ti davno prosla moje tjedne (11+4) pa ne znam jesi li taj pregled vec obavila.

L 💛

Aristea
    02. Srpanj 2019. 13:54

DeeSB

Jaivanpa

Hej evo mene sa izvještajem.. Dakle beba je dobro, srce kuca, bila je mirna.. Nije mi dao slicicu… Spol jos neznam. A zbog srca i niskog tlaka je otvorio bolovanje i rekao da srce malo previše kuca pa me poslao kardiologu,na vađenje krvi, stitnjace i detaljnija krvna slika. Kaze da bi trebala nakon poroda ici provjeriti cijeli kardiovaskularni sustav. Kaze da je dio tog problema do trudnoće al opet treba provjeriti.. Srce mozda zeza i zbog stresa, putovanja, vrucine itd…dao mi je uputnicu za ginekoloski dijagnosticki pregled bebe. Kao to je tako normalno da se daje da i drugi vide bebu osim njega, kao to je rutinski tako kod njih. Jesu vas to trazili? Sljedeci pregled je 23.7.

Cestitam na urednom pregledu, i tebi i ostalim curama. Ja sam isto dobila uputnicu za pregled u bolnici i rekao je dr. da kad to obavim dodjem kod njega. Valjda tamo mjere nuhalni nabor i pstalo st treba, i da imaju bolji UZV. Budem vidjela u cetvrtak. Vidim da si ti davno prosla moje tjedne (11+4) pa ne znam jesi li taj pregled vec obavila.

Meni je to mjerenje obavio ginekolog jer ima novi uzv uredaj

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

sofi09
    02. Srpanj 2019. 14:01

Lorija, cestitam, drago mi je da je sve super :)
    Cappie, biti ce sve uredu ovaj put, ja te se sjecam s jesenskih beba, meni se dogodila ista stvar par dana poslje tebe i sada smo u 13tt😀 (ostala sam trudna odmah poslje 1 ciklusa)
    Sretno cure koje imate sutra preglede! 

deewillow
    02. Srpanj 2019. 14:16

lorija

Cure evo me!!! Prosao i moj prvi pregled. Srceko kuca ❤ sve u redu hvala Bogu. Nije me pregledavao vaginalno nit radio briseve. Samo krv izvadila,urin donijeti sljedeci put.
    Please ako netko ima volju da mi ponovi gradivo kak da lilypie napravim 😁

Odi na str.52.ove grupe na forumu 😊

Točkica37
    02. Srpanj 2019. 14:23

Bravo curke neka kucaju srceka

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Lala27
    02. Srpanj 2019. 14:34

Flower Nije uspjelo, idi i ti na 52.stranu, ima tamo kratko objašnjenje, mada je i Angie negdje baš detaljno objasnila, ali ne znam koja je strana

Lorija Čestitam, lijepe vijesti i danas, Bogu hvala 🙏

flower
    02. Srpanj 2019. 14:36

Lala27

FlowerNije uspjelo, idi i ti na 52.stranu, ima tamo kratko objašnjenje, mada je i Angie negdje baš detaljno objasnila, ali ne znam koja je strana

LorijaČestitam, lijepe vijesti i danas, Bogu hvala 🙏

Evo da još jednom probam :) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.