Jaivanpa i ja sam u svakoj trudnoći išla u bolnicu na jedan pregled, po drugo mišljenje. to je normalno da te pošalje
[iimg]
Cure evo me!!! Prosao i moj prvi pregled. Srceko kuca ❤ sve u redu hvala Bogu. Nije me pregledavao vaginalno nit radio briseve. Samo krv izvadila,urin donijeti sljedeci put.
Please ako netko ima volju da mi ponovi gradivo kak da lilypie napravim 😁
Hej evo mene sa izvještajem.. Dakle beba je dobro, srce kuca, bila je mirna.. Nije mi dao slicicu… Spol jos neznam. A zbog srca i niskog tlaka je otvorio bolovanje i rekao da srce malo previše kuca pa me poslao kardiologu,na vađenje krvi, stitnjace i detaljnija krvna slika. Kaze da bi trebala nakon poroda ici provjeriti cijeli kardiovaskularni sustav. Kaze da je dio tog problema do trudnoće al opet treba provjeriti.. Srce mozda zeza i zbog stresa, putovanja, vrucine itd…dao mi je uputnicu za ginekoloski dijagnosticki pregled bebe. Kao to je tako normalno da se daje da i drugi vide bebu osim njega, kao to je rutinski tako kod njih. Jesu vas to trazili? Sljedeci pregled je 23.7.
Cestitam na urednom pregledu, i tebi i ostalim curama. Ja sam isto dobila uputnicu za pregled u bolnici i rekao je dr. da kad to obavim dodjem kod njega. Valjda tamo mjere nuhalni nabor i pstalo st treba, i da imaju bolji UZV. Budem vidjela u cetvrtak. Vidim da si ti davno prosla moje tjedne (11+4) pa ne znam jesi li taj pregled vec obavila.
L 💛
Hej evo mene sa izvještajem.. Dakle beba je dobro, srce kuca, bila je mirna.. Nije mi dao slicicu… Spol jos neznam. A zbog srca i niskog tlaka je otvorio bolovanje i rekao da srce malo previše kuca pa me poslao kardiologu,na vađenje krvi, stitnjace i detaljnija krvna slika. Kaze da bi trebala nakon poroda ici provjeriti cijeli kardiovaskularni sustav. Kaze da je dio tog problema do trudnoće al opet treba provjeriti.. Srce mozda zeza i zbog stresa, putovanja, vrucine itd…dao mi je uputnicu za ginekoloski dijagnosticki pregled bebe. Kao to je tako normalno da se daje da i drugi vide bebu osim njega, kao to je rutinski tako kod njih. Jesu vas to trazili? Sljedeci pregled je 23.7.
Cestitam na urednom pregledu, i tebi i ostalim curama. Ja sam isto dobila uputnicu za pregled u bolnici i rekao je dr. da kad to obavim dodjem kod njega. Valjda tamo mjere nuhalni nabor i pstalo st treba, i da imaju bolji UZV. Budem vidjela u cetvrtak. Vidim da si ti davno prosla moje tjedne (11+4) pa ne znam jesi li taj pregled vec obavila.
Meni je to mjerenje obavio ginekolog jer ima novi uzv uredaj
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lorija, cestitam, drago mi je da je sve super :)
Cappie, biti ce sve uredu ovaj put, ja te se sjecam s jesenskih beba, meni se dogodila ista stvar par dana poslje tebe i sada smo u 13tt😀 (ostala sam trudna odmah poslje 1 ciklusa)
Sretno cure koje imate sutra preglede!
Cure evo me!!! Prosao i moj prvi pregled. Srceko kuca ❤ sve u redu hvala Bogu. Nije me pregledavao vaginalno nit radio briseve. Samo krv izvadila,urin donijeti sljedeci put.
Please ako netko ima volju da mi ponovi gradivo kak da lilypie napravim 😁
Odi na str.52.ove grupe na forumu 😊
Flower Nije uspjelo, idi i ti na 52.stranu, ima tamo kratko objašnjenje, mada je i Angie negdje baš detaljno objasnila, ali ne znam koja je strana
Lorija Čestitam, lijepe vijesti i danas, Bogu hvala 🙏
FlowerNije uspjelo, idi i ti na 52.stranu, ima tamo kratko objašnjenje, mada je i Angie negdje baš detaljno objasnila, ali ne znam koja je strana
LorijaČestitam, lijepe vijesti i danas, Bogu hvala 🙏
Evo da još jednom probam :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Sortiraj odgovore
Najstariji