ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malabubamara
    02. Srpanj 2019. 07:36

Angie1205

Lorijajutro!!
    Kupila sam si magnezij al mi u strci ostao doma u Gorici 🙈 Biserka…sta ces 😂
    Vidjet cu kolko dobro raspolozen bude mm kad ustane pa ga mozda posaljem tu do ljekarne 🤪 Gledala sam jucer sa uzmem onaj u dm-u al neznam, taj mi ne djeluje kao da bi nama trudnicama bio dostatan.
    Inace imam problema s koljenima, desno mi je vec dva puta izletilo iz casice. Prvi put rjesavano langetom mj dana jer se okrenulo totalno a drugi put ga sama malo skljocnula pa je sjelo na mjesto 🙈
    Nemam hrskavice u tom koljeno (bila sam jako dobro dijete) i to boli ko vrag kad se preforsam, doslovno mi struze kost od kost.

Meni je doktorica dala da pijem Magnezij direkt, mozda da pokisas s njim :) 

TinchiSk
    02. Srpanj 2019. 07:37

Jutro, cure!
    Sretno i danas na pregledima svima koje idete.
    Joj, ja sam noćas bila sama doma. Zaspala u dnevnom boravku i to skroz rano. Osjetila sam da nemam mjesta i da sam u nekim čudnim pozama, ali se nisam mogla natjerati da odem u sobu. Tek u 3 sam se prebacila i onda počele brige i razmišljanja razna. Imam osjećaj da sam zaspala malo prije nego je alarm zazvonio.
    I onda klasika svako jutro. Ustanem, vidim kako mi je trbuh ujutro mali i onda panika. Ne znam je li još kojoj tako. Onda mahnito tražim druge simptome, ispipavam cicke da li me bole, razmišljam da li mi je muka i svašta nešto. Pa kad ću se više opustiti???!!!

Maj4
    02. Srpanj 2019. 07:41

Jutro cure 🖐🏻🖐🏻
    Ajme ovi komentari na spol, mene to tako ljuti 🤬🤯 a naši ljudi zaostala zabadala. Remi je to dobro otpjevala u pjesmi priroda i društvo, mislim da ju morate znat bila je često i po radiju. 
    Bitno da smo bebe i mi dobro 🥰
    Čestitam svima na jučerašnjim lijepim vijestima 🙌🏻
    Sretno danas na pregledima 🤞🏻

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Angie1205
    02. Srpanj 2019. 07:47

Malabubamara to su sumece jel tako? Ja ti njih ne podnosim, doslovno se nakon samo jednog gutljaja 🤮
    Doma imam bocicu magnezija od Solgara, njihovu sam pila i folnu pa sam im ostala vjerna al moja senilnost je na vrhuncu tak da ko da ih ni nemam trenutno 😏
    Tinchi necu te plasit...al vjerojatno nikad. Stalno cemo trazit i brojat simptome, udarce...bilo sto sto daje znak da je beba dobro. Al znam kako ti je, najgore je kad sam sama doma. Onda imam viska vremena pa o svacem razmisljam a najcesce o glupostima pa si napunim glavu i onda samu sebe deprimiram. 
    Lorija meni bi pomogla samo umjetna hrskavica. Iskreno nisam neki panicar i da se bojim doktora i slicno al u obitelji sam imala slucaj di su dr zahebali upravo sa nogama pa sve odgadjam dokle god mogu na svoje noge. Mm me zeza da ce mi za koju god ta noga bit kraca od druge al nema veze ni to, dok ja mogu oko svoje djece na obe noge briga me kakve su.

Grizli
    02. Srpanj 2019. 07:54

Jutro svima! Sretno curkama koje danas imaju preglede! 
    Angie mg direkt je prasak koji samo uspes u usta i progutas. Meni je to finog okusa i brzo dijeluje. Oni u dm su ok, nisu ni tako losi al je doza jako mala i u njima je mg klorid koji se teze probavlja pa zna izazvat tegobe sa zelucem i probavom sta trudnicama i nije bas preporucljivo. 

Angie1205
    02. Srpanj 2019. 08:01

Grizli hvala na pojasnjenju 😘 al meni ti prasci dizu zeludac, jednostavno su mi odbojni. Moji doma svi koriste onaj prasak brufen a ja nema sanse da to stavim u usta ili u vodu...bljaaaa
    Ma bas sam si mogla uzet jucer taj u dm-u izdrzala bi dok dodjem doma 👿

Točkica37
    02. Srpanj 2019. 08:05

Jutro cure. Ja si sve nekako razmisljam kako me neki glup osjecaj pere, strah, zabrinutost, anksioznost....i samo bi se plakala....nadam se da je to samo dok.mi se tijelo privikne na hormone .... kak su druge?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    02. Srpanj 2019. 08:06

Angie ja sam umjesto magnezija uvela dnevnu setnju od 20-ak minuta i moram priznat da zadnja tri dana nemam grceva. Kazu da je magnezij iz dm sranje, jedino taj prasak je ok. Ako setnja nastavi i dalje uradjati plodom necu se kljukat jos i time.

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    02. Srpanj 2019. 08:08

Tockice, vidim da imas vec dvoje. Trebala bi bit opustena😂 Sto god da se dogodi ne mos uglavnom utjecat. Dakle, dan za danom, od pregleda do pregleda.

url=https://lilypie.com]

lorija
    02. Srpanj 2019. 08:12

Angie opet preporucujem Biolectra Direkt,imas okus limuna i narance cak cini mi se i uopce nisu ruznog okusa. Ja sam ih pila (prasak) prije spavanja uvijek i nikad nisam imala grceve. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.