ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    02. Srpanj 2019. 11:18

Cure super za preglede sretno danas svima 🎉🎉
    Trebala bih savjet. Dobila sam 3u1 kolica inglesina, i bazu za auto, te svu popratnu opremu. Znaci ima kosara, jaje, i sjedalo. Koristena su samo za 1 dijete, ali su stara 10 godina. Ovak na prvu su stvarno u super stanju. Sad mene zanima koliko je njima moglo naskodit to stajanje? I postoji li neki razlog zasto ih nebi trebala koristit?

• valentina
    02. Srpanj 2019. 11:20

Točkica37

Jutro cure. Ja si sve nekako razmisljam kako me neki glup osjecaj pere, strah, zabrinutost, anksioznost….i samo bi se plakala….nadam se da je to samo dok.mi se tijelo privikne na hormone …. kak su druge?

Jutro, ne brini, i meni se to događa, svaki dan drukcije jucer bez volje samo bi tulila cijeli dan, dok sam danas vec super.

• Lala27
    02. Srpanj 2019. 11:26

Grizli Joj, to mi je stresno samo tako kad opišeš, a tek vama kako je bilo u tom trenutku, oboje uspavani, ne razmišljate trezveno

Dalindas U kom tt radiš 4d? Super da je sve u redu, jeste da mi volimo kad nam se malo više kaže 😊

Goga Sa srećom sutra, za najbolje! 😘

• Stelle123
    02. Srpanj 2019. 11:34

mrgud_zg

Trebala bih savjet. Dobila sam 3u1 kolica inglesina, i bazu za auto, te svu popratnu opremu. Znaci ima kosara, jaje, i sjedalo. Koristena su samo za 1 dijete, ali su stara 10 godina. Ovak na prvu su stvarno u super stanju. Sad mene zanima koliko je njima moglo naskodit to stajanje? I postoji li neki razlog zasto ih nebi trebala koristit?

Mrgud ja isto imam kolica 3 u 1 stara 8 godina i ne planiram kupovati nova. Ne vidim razlog zasto bi stajanje moglo nastetit, eventualno kupit novu AS jer ipak ajde tu je sugurnost najbitnija. Puno mojih prija je koristilo stara kolica i svima je bilo sve super.

url=https://lilypie.com]

mrgud_zg
    02. Srpanj 2019. 11:37

Stelle123

mrgud_zg

Mrgud ja isto imam kolica 3 u 1 stara 8 godina i ne planiram kupovati nova. Ne vidim razlog zasto bi stajanje moglo nastetit, eventualno kupit novu AS jer ipak ajde tu je sugurnost najbitnija. Puno mojih prija je koristilo stara kolica i svima je bilo sve super.

Hvala! Nadala sam se takvom odgovoru 😁
    Meni je ovo prva trudnoca i zbilja se u vecinu te opreme ne razumijem i tek istrazujem po malo, tako da apsolutno nisam znala odgovor. Apsolutno ne bih kupovala kolica ako ne moram kad sam ih vec dobila 😁 zato me i zanima iskustvo iskusnijih mama 😉

Omerta
    02. Srpanj 2019. 11:38

Grizli, danas mi je jezik normalan, nema naslaga, prvi vrhu jos uvijek pecka, ali vidjet cu, hvala na savjetu..
    Evo malo prije i po prvi puta u ovoj trudnoci odjednom siklja krv iz nosa, pocelo je pocelo.. sjecam se toga i iz prve trudnoce. Taman sam zavrsila sa ciscenjem kad je krenulo. Ocito moram malo usporiti. Danas nam dolazi stanodavac u izvidnicu pa zadnjih par dana generalka i rijesavamo se nepotrebnih stvari, posto se uskoro selimo nazad u Hr na neko vrijeme.  

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Dalindas
    02. Srpanj 2019. 11:50

Lala ,bit ću 14 ti skoro 15 tjedan . Ja sam bas pitala doktoricu kada je najbolje da se radi i rekla mi je oko 12 og tjedna . Između 18 i 22 og tjedna i u 30 i nekom nisam točno zapamtila 

Vanessa.
    02. Srpanj 2019. 11:51

Angie1205

Malabubamarato su sumece jel tako? Ja ti njih ne podnosim, doslovno se nakon samo jednog gutljaja 🤮
    Doma imam bocicu magnezija od Solgara, njihovu sam pila i folnu pa sam im ostala vjerna al moja senilnost je na vrhuncu tak da ko da ih ni nemam trenutno 😏
    Tinchinecu te plasit…al vjerojatno nikad. Stalno cemo trazit i brojat simptome, udarce…bilo sto sto daje znak da je beba dobro. Al znam kako ti je, najgore je kad sam sama doma. Onda imam viska vremena pa o svacem razmisljam a najcesce o glupostima pa si napunim glavu i onda samu sebe deprimiram.
    Lorija meni bi pomogla samo umjetna hrskavica. Iskreno nisam neki panicar i da se bojim doktora i slicno al u obitelji sam imala slucaj di su dr zahebali upravo sa nogama pa sve odgadjam dokle god mogu na svoje noge. Mm me zeza da ce mi za koju god ta noga bit kraca od druge al nema veze ni to, dok ja mogu oko svoje djece na obe noge briga me kakve su.

Angie, ja sam.imala.isti problem s lijevim koljenom, i ono sto ti mogu preporuciti, Klinika za ortopediju Lovran, doktori su im uistinu kvalitetni i strucni, mene su tri puta krpali, dva puta koljeno, desno atroskopija i umj.hrskavica, lijevo rekonstrukcija prednjeg i straznjih ligamenata skupa s patelom, i dva umj. diska u lumbalnom dijelu kraljeznice. Da nije bilo njih, danas bi bila u invalidskim kolicima. Takoder su mi tatu kojeg su svi u OB Pula tpisali nakon pada s 12 metara, da nece nikad hodat, niti moci ruke savit vise od.90 stupnj., u tri mjeseca sto je bio u Lovranu na ponovljenim operacijama i rehabilitaciji, danas osim sto je pun oziljaka, hvala Bogu, sve moze, hoda, ruke normalno koristi, jedino su mu zglobovi sake na jednoj ruci srasli i nju ne moze rotirati. Ujaka isto spasili, u OB Pula covjeku rekli da ima manjak vitamina.D, mjesec dana ga krivo ljecili, da bi otisao u Lovran, rak bedrene kosti covjek imao, donorska kost, rekonstrukcija.misica i evo ga danas ziv i zdrav. Od doktora, sestara, fizijatara, ja ti svakako preporucam Kliniku za ortopediju Lovran, koliko ljudi osobno znam da su spasili, sto sigurno drugi nebi

Vanessa.
    02. Srpanj 2019. 11:58

cure, da li koja od vas planira koristiti platnene pelene?

mi smo se za to odlucili jos davno kad smo pricali o djeci, misljenja smo da je bolja i prirodnija.opcija od jednokratnih, tako da nam je to bila prva stvar koju smo kupili jos prije dva mjeseca, obzirom da je.malo veca investicija (1600kn startni paket)ali dugorocno se svakako isplati jer ih opet kasnije.mogu koristiti za drugo dijete.

Chappie
    02. Srpanj 2019. 12:00

Curke.. jel normalno imati ovoliku betu danas sam vadila na 5+4

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.