ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower
    02. Srpanj 2019. 13:27

deewillow

flower

Deewillow sretno danas…. Ja nazvala ujutro gin. ord. i naručili me sutra za anomaly scan :)

Ne vidim ispod tvojih postova- u kojem si ti tjednu? 😊 sretno i tebi ofc 😊
    Chappie, puno srece 💕💕

Ja sam 18+2 danas... Pa da nisam si taj lilypie napravila jer stalno idem preko moba na forum, a preko toga si ne mogu napraviti...
    Ugl. hvala ti 😊😄

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

sofi09
    02. Srpanj 2019. 13:29

Evo i mene s pregleda, sve je ok s bebom, sutra moram ici vaditi krv za kombinirani probir...Nismo dobili slicicu, ali nema veze gledali smo se preko ekrana :)

deewillow

flower

deewillow

flower

Deewillow sretno danas…. Ja nazvala ujutro gin. ord. i naručili me sutra za anomaly scan :)

Ne vidim ispod tvojih postova- u kojem si ti tjednu? 😊 sretno i tebi ofc 😊
    Chappie, puno srece 💕💕

Ja sam 18+2 danas… Pa da nisam si taj lilypie napravila jer stalno idem preko moba na forum, a preko toga si ne mogu napraviti…
    Ugl. hvala ti 😊😄

Ma nista! 😊 ja sam 19+2, ali je beba vec duze vrijeme konstatno veca i razvijenija, pa su mi rekli da je cak jako dobro da ga sad napravim

TinchiSk

Uh, koliko novosti!
    Ono što znam o 4D ultrazvuku je da ga treba raditi između 18. i 22. tjedna, tad se radi anomaly scan jer se tada valjda sve super vidi. Tako su mi rekli u poliklinici gdje sam radila Nifty pa ću se tako negdje i ja naručiti.
    Chappie, puno ti sreće želim!
    Jaivanpa, drago mi je da je s bebom sve u redu. Hm, ja ne znam što je dijagnostički pregled bebe, stvarno mi to nije poznato, nadam se da će ti neka od cura moći pomoći. Uh, svakakvi te pregledi čekaju, nadam se da će biti sve ok.
    Deewilow, sretno danas!
    Ostalo sam zaboravila što sam htjela reći 

• Lala27
    02. Srpanj 2019. 13:30

Flower Ja sam napravila preko moba, probaj 😊 I sretno sutra 😘

TinchiSk
    02. Srpanj 2019. 13:31

sofi09, čestitke i tebi, drago mi je da je sve ok!
    Ja ću isto 4D raditi privatno, moja ga ginekologica ni nema koliko znam i to u toj poliklinici gdje sam radila Nifty jer imaju super moderan uzv.

Juno
    02. Srpanj 2019. 13:33

mrgud_zg

Stelle123

mrgud_zg

Cure super za preglede sretno danas svima 🎉🎉
    Trebala bih savjet. Dobila sam 3u1 kolica inglesina, i bazu za auto, te svu popratnu opremu. Znaci ima kosara, jaje, i sjedalo. Koristena su samo za 1 dijete, ali su stara 10 godina. Ovak na prvu su stvarno u super stanju. Sad mene zanima koliko je njima moglo naskodit to stajanje? I postoji li neki razlog zasto ih nebi trebala koristit?

Mrgud ja isto imam kolica 3 u 1 stara 8 godina i ne planiram kupovati nova. Ne vidim razlog zasto bi stajanje moglo nastetit, eventualno kupit novu AS jer ipak ajde tu je sugurnost najbitnija. Puno mojih prija je koristilo stara kolica i svima je bilo sve super.

Hvala! Nadala sam se takvom odgovoru 😁
    Meni je ovo prva trudnoca i zbilja se u vecinu te opreme ne razumijem i tek istrazujem po malo, tako da apsolutno nisam znala odgovor. Apsolutno ne bih kupovala kolica ako ne moram kad sam ih vec dobila 😁 zato me i zanima iskustvo iskusnijih mama 😉

Kolica koristi ta, ali jaje svakako kupi novo. Svako jaje ima rok trajanja. Do 10 godina je maksimalno, nwka i samo 5 godina. Možeš pitati u Rodinoj grupi za tvoj model

Aristea
    02. Srpanj 2019. 13:37

Ma obicni uvz bebe ko i kod njega 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

annika
    02. Srpanj 2019. 13:40

Drage moje, meni danas bio zadnji radni dan toliko mi je dobro da je i mučnina mrvicu popustila

[iimg]

flower
    02. Srpanj 2019. 13:44

Lala27

FlowerJa sam napravila preko moba, probaj 😊 I sretno sutra 😘

Evo probala sam, sad da vidim jeli uspjelo 😁
    I hvala ti 😊

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.