ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    02. Srpanj 2019. 12:52

ayla

Dosla sam samo da pozdravim chappi, vidla sam tvoje ime pa sam te se sjetila da si bila na jesenskim, cestitam ti na trudnoci i zelim da doguras do kraja 😘♥️ i svima ostalima zelim uredne i skolske trudnoce 🤗

Ayla Hvala  na lijepim  željama 🌸🙏 , Chapie dobro  nam dosla. 🤰

Chappie
    02. Srpanj 2019. 13:04

Hej Ayla 🤗 bas mi je drago puno vas se javlja najbolje ste 😊
    Škicnem ja jos tu i tamo vase trbuscice 🤗 puse
    Lala ma ja to sama vadim radim na takvom mjestu gdje mi je dostupno pa sam se fakat zacudila da je tolika. Mozda je bila rana ovulacija pa sam u malo vecem tjednu. Vidjet cemo. 😘

🧔39
    👧31

• Lala27
    02. Srpanj 2019. 13:08

Moguće, ali u svakom slučaju mislim da nema mjesta za brigu, mada mi je sad jasno zašto se plašiš, želim ti urednu ovu trudnoću i sve najbolje 😘 Kad ti je prvi pregled? 

flower
    02. Srpanj 2019. 13:09

Deewillow sretno danas.... Ja nazvala ujutro gin. ord. i naručili me sutra za anomaly scan :) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Chappie
    02. Srpanj 2019. 13:15

Ma da.. nemrem biti mirna dok ne prodje taj 11. Tjedan u kojem je sve stalo prije 4 mj. 😓
    A valjda sad bude ok. 
    U petak cu na pregled. 

🧔39
    👧31

deewillow
    02. Srpanj 2019. 13:18

flower

Deewillow sretno danas…. Ja nazvala ujutro gin. ord. i naručili me sutra za anomaly scan :)

Ne vidim ispod tvojih postova- u kojem si ti tjednu? 😊 sretno i tebi ofc 😊
    Chappie, puno srece 💕💕

Aristea
    02. Srpanj 2019. 13:18

Hej evo mene sa izvještajem.. Dakle beba je dobro, srce kuca, bila je mirna.. Nije mi dao slicicu... Spol jos neznam. A zbog srca i niskog tlaka je otvorio bolovanje i rekao da srce malo previše kuca pa me poslao kardiologu,na vađenje krvi, stitnjace i detaljnija krvna slika. Kaze da bi trebala nakon poroda ici provjeriti cijeli kardiovaskularni sustav. Kaze da je dio tog problema do trudnoće al opet treba provjeriti.. Srce mozda zeza i zbog stresa, putovanja, vrucine itd...dao mi je uputnicu za ginekoloski dijagnosticki pregled bebe. Kao to je tako normalno da se daje da i drugi vide bebu osim njega, kao to je rutinski tako kod njih. Jesu vas to trazili? Sljedeci pregled je 23.7.

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Stelle123
    02. Srpanj 2019. 13:24

Jaivanpa

..dao mi je uputnicu za ginekoloski dijagnosticki pregled bebe. Kao to je tako normalno da se daje da i drugi vide bebu osim njega, kao to je rutinski tako kod njih. Jesu vas to trazili? Sljedeci pregled je 23.7.

Ne kuzim, tko drugi bi trebao gledati bebu? Jedino ako nema dobar aparat. Ja sam u prosloj isla kod jednog ginekologa, a na 4D kod drugog, ali po mojoj zelji. Cak mislim da mi ginekolog nije bio sretan s tom odlukom.

url=https://lilypie.com]

deewillow
    02. Srpanj 2019. 13:25

Jaivanpa

Hej evo mene sa izvještajem.. Dakle beba je dobro, srce kuca, bila je mirna.. Nije mi dao slicicu… Spol jos neznam. A zbog srca i niskog tlaka je otvorio bolovanje i rekao da srce malo previše kuca pa me poslao kardiologu,na vađenje krvi, stitnjace i detaljnija krvna slika. Kaze da bi trebala nakon poroda ici provjeriti cijeli kardiovaskularni sustav. Kaze da je dio tog problema do trudnoće al opet treba provjeriti.. Srce mozda zeza i zbog stresa, putovanja, vrucine itd…dao mi je uputnicu za ginekoloski dijagnosticki pregled bebe. Kao to je tako normalno da se daje da i drugi vide bebu osim njega, kao to je rutinski tako kod njih. Jesu vas to trazili? Sljedeci pregled je 23.7.

Mene jesu. po mom iskustvu primarni gin.uvijek vole uputiti i na dr.misljenje, jer "4 oci bolje vide od 2" 😉

• Lala27
    02. Srpanj 2019. 13:27

Vjerujem 😦 Plašimo se svega i mi koje nismo imale takav problem, tako da shvatam. Samo naprijed, pozitivno, pa biće sve u najboljem redu. Sretno na pregledu i javi nam novosti 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.