Cure evo me!!! Prosao i moj prvi pregled. Srceko kuca ❤ sve u redu hvala Bogu. Nije me pregledavao vaginalno nit radio briseve. Samo krv izvadila,urin donijeti sljedeci put.
Please ako netko ima volju da mi ponovi gradivo kak da lilypie napravim 😁
Cestitam.
Idi na lilypie,napravi svoj ,zatim klikni na svoj i klikni na EDIT CODE, pa FORUM pa UBB code,uglavno puno b hahah.i to kopiras pod svoj potpis u postavkama profila na mis mama 💜
Cure bas mi je drago što je svima sve uredu, da su bebice zdrave i napredne. 🙏🥰
Mikio samo naprijed u skladu sa svojim prioritetima, i sto više uzivaj u trudnoci.
Samo da probam još jednom... Isprike što sam dosadna 😁
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Samo da Vam svima poželim ugodan ostatak dana, ja sam zadnja dva dana jako loše... tlak me šora, ono opasno, a moja curka divlja od jutra, baš je aktivna! :)
Jako me vesele svi vaši pregledi, i to što je sa svim bebicama sve u najboljem redu! Želim Vam svima da izgurate trudnoće do kraja bez i jednog problema! :)
E htjela sam vas nekaj pitati. Ja se nisam bas nikaj udebljala od prosle kontrole u 13 tjednu jel to okej!? A jedem normalno...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa ima vremena za kile :) Ja u ovih 11 tjedana sam čak izgubila 2 kg a normalno jedem i nemam neke mučnine pa da zbog njih gubim..kako se to dogodilo ne znam al doktorica je sretna jer zna da ću ih kasnije dobiti.
Super da se nisi udebljala. Ja sam u prosloj skinula10kg ... beba 3350 tak da...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ovako dok se pogledam bukla sam u sisama, trbuh je normalno veci, malo sam si u licu jaca, rukama.. A kile nist. Od 8 tj do 13 pol kg a od 13 do 18 nist.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cure kako stojite s mirisima? Ja sam primjetila da mi je sve počelo smetati, npr. neki dan dragi jede sladoled šumsko voće i punč koji inače volim a sad mi je tako taj punč smrdio da je to strašno :( . Osjetim i ono što ukućani ne osjete haha Nema šanse da mi smeće pola dana bude u košu xD Iskreno jedva čekam da bar malo rashladi vani možda će me to sve manje mučiti...
Sortiraj odgovore
Najstariji