ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    01. Srpanj 2019. 21:09

Goga znam da je to sve u glavi ali nikako s njim na TI ☺
    Lavice ne zahvaljuj mi,nek on tebe samo pregleda da vidis srceko! Govorim ti to kao sebi jer vidim da smo u istom tjednu trenutno i sa dvije trudnoce iza nas. Jedna uspjesna i jedna neuspjesna bas u ovim tjednima u kojima smo sada,jesam li u pravu? 😁
    Ili sam mozda neki dio zamjenila s tudjim? 😄
    Kupaci mi je jednodjelni nejednostavni pretjerano i bolje se osjecam nego u dvodijelnom prije 😁

• njurko
    01. Srpanj 2019. 21:17

Juno preslatko,! Čitam vas i točno o čemu pišete, o tome razmišljam 😄 čitate mi misli, kao da smo podjednako trudne. Sinoć sam sanjala katastrofa noćne more, ništa spavala, u 5:30 buđenje, posao. Umrla od vrućine, dišem na škrge, cijelo vrijeme pokušavam izdržat još ovaj mjesec bar da se cure na poslu izredaju za godišnji, al sve mi je teže, vrti mi se, prošli tj sam se skoro srušila u vlaku, tješim se ajde još malo, i nadam se da mi bebica neće zamjeriti. Borba sa samom sobom svaki dan. 
    Pojas i meni smeta, točno sam jučer mm komentirala

Lavica27
    01. Srpanj 2019. 21:35

lorija

Gogaznam da je to sve u glavi ali nikako s njim na TI ☺
    Lavicene zahvaljuj mi,nek on tebe samo pregleda da vidis srceko! Govorim ti to kao sebi jer vidim da smo u istom tjednu trenutno i sa dvije trudnoce iza nas. Jedna uspjesna i jedna neuspjesna bas u ovim tjednima u kojima smo sada,jesam li u pravu? 😁
    Ili sam mozda neki dio zamjenila s tudjim? 😄
    Kupaci mi je jednodjelni nejednostavni pretjerano i bolje se osjecam nego u dvodijelnom prije 😁

Svaka čast, dobro pamtis! Sa 11+4 je bilo neuspješno, muka mi je od tog tjedna iskreno. Svjesna sam da je ovo nova trudnoća ibsve bude dobro al opet...podsvijest je gadna stvar!  I ja imam 10 verzija jednodijelnog😂😂

Grizli
    01. Srpanj 2019. 21:51

Juno rekao bi ti moj necak jako lijep kikiriki imas u trbuhu! 😂 Cestitam i drago mi ej da je sve u redu.
    Lorija moja seka ne rodila na carski rez i ba sus ju ruzno zasili al ona svaki put kad vidi kaze to je moj ponos i ne mari za time bas. Nemoj se uzrujavati za to nisi to dobila zbog gluposti nego zbog svog dijeteta. Evo ja sam sva izreckana na 100 strana sivana po 2-3 sava svako malo, mm me zeza da sam ko ementale al briga me ja sam ponosna na sve te zarezice po sebi jer sa svakim od njih sam se rijesila jednog zlog madeza i izborila se za zivot bez teske dijagnoze. Tako da malo te sad hormoni mozda peru pa ti zato smeta, al budi ponosna na carski rez. Pa ne bi ga carice radile da nije takva ekskluziva. 

lorija
    01. Srpanj 2019. 22:15

Hvala vam cure iskreno Lavice i Grizli. Kao sto sam vec bila rekla,sve je to u glavi mojoj.  A muzu necu kvariti taj gust kad voli da privrijedi. Kao sto sam nedavno procitala negdje savjet jedne bake za uspjesan brak,OSTAVITI MUZU STAKLENKU DA OTVORI KAD DODJE S POSLA, mislim da je s tim dala sasvim jasnu poruku. 😁
    A vi zene pravi ste borci. A Grizli ko ementale 😂 uvijek nasmijes tim izjavama svojim. Super ste pozitivne! 💖 

lala3
    01. Srpanj 2019. 22:35

Cure cestitam na uspjesnim pregledima i na jednom otkrivenom djecaku 😊.. Nego da se malo pozalim, ne znam gdje bih drugo smjela pricati o tome... Nazvala me danas zaova i prvo nesto bezveze prica, pa onda ko grom iz vedra neba kaze: saznala sam da cekate djevojcicu( ovo mi je treca trudnoca imam djevojcicu i djecaka), rekoh da i ja sva nasmijana, jer mi stvarno spol nije bio bitan, kaze ona meni na to: ma hajde nek je ziva i zdrava, sta ces 🙄🙄🙄, evo ima muskih ( ona ima tri sina, jer je bas isla na to da rodi djevojcicu)... ja sam ostala bez teksta, kao sad vise moja beba nije bitna zato sto je zensko... Bas me je to pogodilo i ne znam sta bi bilo jos da mi ovo drugo nije sin, vjerovatno bih dozivotno slusala te njene komentare... Moj suprug na to kaze da stvarno nije normalna i vjerovatno iz nje govori zavist, jer su oni htjeli da imaju djevojcicu, ali im se nije dalo... uh cudnog li svijeta u kome zivimo...

Grizli
    01. Srpanj 2019. 22:41

Lorija ozbiljno ti kazem ko ementaler imam 18 rezica po tijelu i pa me zeza da cu popucat po savovima sad u trudnoci i tako. Svasta on meni kaze. Zato samo ponosno.
    Lala ma ljubomora jer nije ona curku dobila. Samo nek je ziva i zdrava dorbo si rekla! 

• Lala27
    01. Srpanj 2019. 23:02

Moja prijateljica ima 3 prekrasne curice, a kad je u trećoj trudnoći objavila da je ponovo curica ne biste vjerovale koliko komentara je bilo tog tipa... Ajd biće četvrti put muško... Nema veze, šta sad ako je već žensko... Nije valjda opet žensko... I slično. Stvarno ljudi nemaju granice sa svojim glupostima. Bitno je da iznesemo trudnoće do kraja, da sve dobro prođe, a na takve gluposti ili ne obraćati pažnju ili reći šta ih sleduje pa ko god to bio 😡

Gogaa_V
    01. Srpanj 2019. 23:39

Lala umjesto da joj  precutis i tako sebi napravis  gore, jer si tužna zbog komentara  nevažne osobe,  predlažem da joj iduci put adekvatno odgovoriš  neka se  postidi svog zatucanog i nepristojnog stava. 

lala3
    01. Srpanj 2019. 23:49

Ma kasnije je meni naumpalo sta bi joj sve rekla, ali u tom trenutku me je stvarno zatekla.. Ne bi mi ni na kraj pameti bilo da ce mi neko tako nesto reci, a pogotovo sto, hvala Bogu, imam i jedno i drugo.. Kao da zivimo u 19 st... Ja inace nisam tip osobe da burno reagujem, a ona to obilato koristi vec duze vrijeme, zato kad mi prekipi sve kazem, mada znam da to nije dobro.. moj otac je takva osoba, zato je sa 48 imao srcani udar... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.