ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    30. Svibanj 2019. 06:03

Stelle123

valentina

Nasty

annika

Jaivanpa

Ma necu ni ici… Glupost… Bacanje novaca u vjetar..kako je, je… Kuzim starije zene koje moraju ići

ma na kog to misliš pod starije ženeu cvijetu mladosti

Annika potpisujem🤣🤣💪💪

😂😂I

Iz perspektive 25, ove sa 35+ i jesu starije zene, nama sa 35+ su najbolje godine, a ove s 45 smatraju da smo mladice, a za 25 da su dica. Al moram priznat tko god je rodio oko 40-te rekao je da mu je to najbolja odluka u zivotu. Dakle, bebe pomladjuju

Moja mama je rodila sa 42 makar je rekla davne 1999 da je dosta hahaha.. Rekla je nikad više pa eto...😂 I na kraju joj je to bio najlaksi porod i sama trudnoca jer nas ima 4....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    30. Svibanj 2019. 06:41

Jutro!! Ajme jeste se raspisale...
    Mislila sam da sam ja ranoranioc al ima vas jos 💪
    Dakle godine... e pa s mojih 32 godine ja se i dalje osjecam kao da imam 20 i bas mi je super 😂😂
    Ima koja mamita pregled ovih dana??

annika
    30. Svibanj 2019. 07:00

Jaivanpa

Ionako sam ja za vecinu vasih dobi jos balavica (barem nas tako vecina ljudi okarakterizira) i ne smeta me to.. Svatko misli kaj hoće… Al nemojte se ljutiti, nisam mislila ništa lose…

ma ne ljutimo se, zafrkavam se 
    Grizli već se pripremam za make-up kad me tv dodje snimati

[iimg]

TinchiSk
    30. Svibanj 2019. 07:26

Ma kakva ljutnja...
    Ja sam rodila s 25, sad ću s 36, pa ću moći komentirati iz obje perspektive 😊

• valentina
    30. Svibanj 2019. 07:38

Stelle123

valentina

Nasty

annika

Jaivanpa

Ma necu ni ici… Glupost… Bacanje novaca u vjetar..kako je, je… Kuzim starije zene koje moraju ići

Annika potpisujem🤣🤣💪💪

😂😂I

Iz perspektive 25, ove sa 35+ i jesu starije zene, nama sa 35+ su najbolje godine, a ove s 45 smatraju da smo mladice, a za 25 da su dica. Al moram priznat tko god je rodio oko 40-te rekao je da mu je to najbolja odluka u zivotu. Dakle, bebe pomladjuju

Jutro, hihihih ovo je bas lijepo za procitati odmah za rano jutro

Aristea
    30. Svibanj 2019. 07:44

Moja mama je rodila sa skoro napunjenih 25, mj dana do 25 rodendana, onda sa 26 pa 29 i 42...a ja cu s 25 i pol :).... Al godine nisu bitne nego spremnost u glavi i sposobnost zene... Ima svakakvih zena bez obzira na godine.. Neke nazalost se ni ne zasluzuju nazivati majkama koliko su nemarne... Majka mora biti stit svojoj djeci a ne dopuštati da im bude lose.... Meni je moja mama bila i otac i majka... Kad smo mi bile u pitanju i neki problem da nam netko nesto lose radi grizla je kao lavica i okrenula svijet ako je trebalo.... Puno puta se zauzela bolje od oca.. On je nekak bio tihi lik...zapravo se nije ni znao zauzeti za svoju obitelj.... Opet nas nije razmazila, teško se zivjelo ali znalo se sto se može imati a sto ne... Nisi morao ni pitat znao si... Kakvo bacanje po trgovinama i plakanje. Toga nije bilo.... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• valentina
    30. Svibanj 2019. 07:45

Jaivanpa

Stelle123

valentina

Nasty

annika

Jaivanpa

Annika potpisujem🤣🤣💪💪

😂😂I

Moja mama je rodila sa 42 makar je rekla davne 1999 da je dosta hahaha.. Rekla je nikad više pa eto…😂 I na kraju joj je to bio najlaksi porod i sama trudnoca jer nas ima 4….

Jutro, ja cu roditi nekih mjesec dana prije 41 hahhhah jaaoo

Grizli
    30. Svibanj 2019. 07:52

Annika samo se ti zezaj. Ja znam jednu ovdje lokalnu lepojku koja je u rodiliste u torbu spakirala figaro, umjetne trepavice, sminkuni lak za nokte. I prvu fotku koju je doslovno svim u mobu posla bila je ko da je sad sisla s piste. Naperlitana i nasminkana, frizura sa loknama. A dijete se nije ni vidilo na slici. Bitno da je kao poslala sliku djeteta! 😂 Tako ako ti treba savjet kako se naperlitat 2h nakon poroda mogu joj rec da ti se javi.
    Nije vazno koliko godina imamo bitno da se dobro osjecamo! Kad sam bila mala uvijek sam si mislila kako me mama kasno rodila (sa 31 me rodila i bila sam joj 3.trudnoca)! Ha ha ha a ja danas tek 1.trudnoca sa 33 i osjecam se skroz mlado. Doduse u mozgu sa cesto predjetinjasta za svoju dob.

tinika
    30. Svibanj 2019. 08:20

Ja imam 25 za sad, termin mi je ipak 15.01. 🙃
    A u 12 om cu imati 26 tak da 😉😉bum vec 26 imala kad rodim.
    Mene je mama rodila s 33 (treca trudnoca) nekada je to bilo kasno,danas je to normalno!! 💜

annika
    30. Svibanj 2019. 09:15

Grizli

Annika samo se ti zezaj. Ja znam jednu ovdje lokalnu lepojku koja je u rodiliste u torbu spakirala figaro, umjetne trepavice, sminkuni lak za nokte. I prvu fotku koju je doslovno svim u mobu posla bila je ko da je sad sisla s piste. Naperlitana i nasminkana, frizura sa loknama. A dijete se nije ni vidilo na slici. Bitno da je kao poslala sliku djeteta! 😂 Tako ako ti treba savjet kako se naperlitat 2h nakon poroda mogu joj rec da ti se javi.

prvo dijete kad sam rodila kraj mene je bila žena koja je u rađaoni vikala iz petnih žila, ali zato je prvo ustajanje bilo rezervirano za kompletni make up. kad sam rodila sina, žena kraj mene je izvadila pincetu i čupala obrve. ja sam oba puta izgledala kao da me poplava izbacila i nisam mogla doći k sebi kako imaju snage i kako im se da uopće razmišlati o tome kako izgledaju

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.