ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Srpanj 2019. 19:24

Cestitam svima na super pregledima!!!!!! Bas mi je drago da je sve u najboljem redu.😍😍😍😍

Ja imam pitanje za cure koje se farbaju. Jel prakticirate? Meni je nekako...ne znam, nesto mi ne da da se farbam i nisam otkad sam saznala da sam trudna. Mislim da cu u trudnoci pustati svoju prirodnu boju da raste😱

Vilmica
    01. Srpanj 2019. 19:32

nanax2

Cestitam svima na super pregledima!!!!!! Bas mi je drago da je sve u najboljem redu.😍😍😍😍

Ja imam pitanje za cure koje se farbaju. Jel prakticirate? Meni je nekako…ne znam, nesto mi ne da da se farbam i nisam otkad sam saznala da sam trudna. Mislim da cu u trudnoci pustati svoju prirodnu boju da raste😱

Ja se farbam, jer sam jako sijeda. Ne bi trebalo biti problema. 

Reserved123
    01. Srpanj 2019. 19:34

Tockica nisam strucnjak al mislim da je to normalno jer nam hormoni sad skroz drukcije diktiraju tijelo i pripremaju se za dojenje lagano. Ali svakako kad drugi put ides kod dr. Pitaj.
    Nanax2 znam da za pramenove nema problema ppgotovo one koji nisu iz vrha tjemena pa mozda ako mozes tako izrast eliminirat bi bilo super

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

lorija
    01. Srpanj 2019. 19:46

PREGLEDI

02.7.- Lavica27
    02.7. -Jaivanpa
    02.7. -sofio9
    02.7.- lorija
    04.7. -Anna
    04.7. -samojed
    04.7.- 08.7. -DeeSB
    04.7.- Buha
    04.7.- Tockica37
    04.7.- Mare
    05.7. -May4
    08.7. -valentina
    08.7.- piba7
    09.7.- Laganini
    11.7. -iva4
    11.7. -TinchySK
    11.7. - Mare4
    11.7. - aarauch
    11.7.- Omerta
    12.7.- Angie1205
    12.7. - C1M4
    15.7.-Srce mi se smije
    15.7. -Lala27
    15.7. -nemasekirancije
    15.7.- mikio
    15.7.- Grizli
    16.7. -Annika
    16.7. - mustra
    17.7.- Goga_V
    18.7.- flower
    23.7.- ena10
    24.7.- njurko
    25.7.- Nasty
    25.7.- Red Fox
    01.8.- Juno
    13.8.- tonkica1

Dalindas i Noemi ocekujemo i vasa izvjesca!! 

malabubamara
    01. Srpanj 2019. 19:47

Reserved123

Tockica nisam strucnjak al mislim da je to normalno jer nam hormoni sad skroz drukcije diktiraju tijelo i pripremaju se za dojenje lagano. Ali svakako kad drugi put ides kod dr. Pitaj.
    Nanax2 znam da za pramenove nema problema ppgotovo one koji nisu iz vrha tjemena pa mozda ako mozes tako izrast eliminirat bi bilo super

I ja sam mislila to isto za farbanje prije nego sam otisla skoro kod frizera. Pitala ga ja mogu li neke pramenove uraditi da ne bi bilo stetno, i covjek kaze da ako mislim da nije stetno ukoliko ne farbam do tjemena da se varam. Kako on objasnjava, tjeme ima bolji zastitni stit nego kosa, i koliko god tjeme upije materija, kosa upije toliko ili cak i vise, a sve i preko kose ulazi u organizam. 
    Tako da sam se ja odlucila za farbu bez amonijaka, ne smrsi uopste i drzi se svega 20 kin maksimalno, i kako on kaze, moze za trudnice. 
    I mene je iznenadio ovime, ali sta znam 🙄

annika
    01. Srpanj 2019. 19:55

čestitke svima na lijepim vijestima s pregleda i dobrodošlica novima.
    ja sam zaspala jutros u pola 5 i ustala se u 6 sa istom mučninom, odradila posao i umirem. sutra mi je zadnji dan posla i ne mogu vam opisati koliko jedva čekam odmor. 
    ja sam se odlučila u trudnoći ne farbati niti stavljati pramenove, imam sreću pa nemam puno sijedih i ok izgleda, a za čišćenje sam uzela iz bio&bio neku marku, a mislim i ja preći na pero proizvode. inače sam dosta eko nastrojena pa i inače koristim domaće recepte za čišćenje

[iimg]

lorija
    01. Srpanj 2019. 20:04

Evo Lavice pomjerila  sam ti pregled sutra,mozda te i pregleda preko stomaka 😁
    Joj sta sam sad oplakala depilirajuci se,razlog rez od carskog,kojeg ne mogu nikako prihvatitial sva sreca mm je priletio u pomoc. 😭 ima li jos ijedna carica ovdje medju nama? Kako se vi nosite s rezom?

Gogaa_V
    01. Srpanj 2019. 20:34

Lorija draga  moja, ja imam  "2 metra"  oziljaka 🤣🤣, uspomene  na padove sa motora i operacija nakon istih, ispod  grudi od operacije implatanata, oziljak od op. slijepog crijeva, sad čekam  od carskog reza  novi  da upotpunim  kolekciju. 🤣🤣Taj će mi biti  najdrazi i podsjetnik  na nesto  najljepse🙈 😍  baš nisam nesto  opterecena njima. Do duše  tretirala  sam ih, usputno kad odem na neki tretman, ali su vidljivi i bit ce  zauvijek, a ja ih i ne sakrivam, nikada. Inače  vrlo  pazim  na izgled, trenirala  sam prije  T. nemam  strija, nemam  viška  kg tako da su mi oziljci  najmanji  problem. Dio  su mene i to je to.

DeeSB
    01. Srpanj 2019. 20:35

Uff...koliko ste se raspisale, nisam pola zapamtila. 🤣
    Uglavnom...nove cure dobrodosle, cure koje ste imale preglede cestitam - nek se nastavi s pozitivnim vijestima i sretno nama koje pregledi tek cekaju 😀😀
    Ja sam se cijeli vikend borila s alergijom, tek sad sam malo nadosla i mogu opet disati...i muz ce odahnuti od mog puhanja i hrkanja 😂😂😂
    Evo i do Mullera sam uspjela otici (tesko mi je palo😂😂) i kupila sam si od Hipp-a ulje i maslac pa pocinjem s konkretnim svakodnevnim mackanjem. Javim dojmove nakon nekog vremena, za sada znam samo da fino mirise. 😂
    I vise nisam na +2 kg nego na +4...i naravno da sam si kupila kinder schoko bonse - veliko pakiranje. Mislim da ce me poslati na dijetu 😞😞

L 💛

Lavica27
    01. Srpanj 2019. 20:40

lorija

Evo Lavicepomjerila sam ti pregled sutra,mozda te i pregleda preko stomaka 😁
    Joj sta sam sad oplakala depilirajuci se,razlog rez od carskog,kojeg ne mogu nikako prihvatitial sva sreca mm je priletio u pomoc. 😭 ima li jos ijedna carica ovdje medju nama? Kako se vi nosite s rezom?

Hvala ti, na sve mislis😍😍 Nadam se,al 9 tt... prerano je preko trbuha;šta ne?

Joj ne pitaj za oziljak... ja sam rodila prirodno ali odmah iza poroda završila na hitnoj operaciji maternice. Sumo sumare imam okomiti rez od pupka do linije dlacica dolje, širine 1 cm,užasno izgleda, taman jer je relativno friski i sram me i u kupaći skinut se. Užas... Ionako će me sad po njemu rezati pa sam mislila na rekonstrukciju oziljka poslije poroda. Znaš kolko je sati kad mi je sam ginekolog rekao da je bas jako jako velik...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.