Cestitam svima na super pregledima!!!!!! Bas mi je drago da je sve u najboljem redu.😍😍😍😍
Ja imam pitanje za cure koje se farbaju. Jel prakticirate? Meni je nekako...ne znam, nesto mi ne da da se farbam i nisam otkad sam saznala da sam trudna. Mislim da cu u trudnoci pustati svoju prirodnu boju da raste😱
Cestitam svima na super pregledima!!!!!! Bas mi je drago da je sve u najboljem redu.😍😍😍😍
Ja imam pitanje za cure koje se farbaju. Jel prakticirate? Meni je nekako…ne znam, nesto mi ne da da se farbam i nisam otkad sam saznala da sam trudna. Mislim da cu u trudnoci pustati svoju prirodnu boju da raste😱
Ja se farbam, jer sam jako sijeda. Ne bi trebalo biti problema.
Tockica nisam strucnjak al mislim da je to normalno jer nam hormoni sad skroz drukcije diktiraju tijelo i pripremaju se za dojenje lagano. Ali svakako kad drugi put ides kod dr. Pitaj.
Nanax2 znam da za pramenove nema problema ppgotovo one koji nisu iz vrha tjemena pa mozda ako mozes tako izrast eliminirat bi bilo super
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
PREGLEDI
02.7.- Lavica27
02.7. -Jaivanpa
02.7. -sofio9
02.7.- lorija
04.7. -Anna
04.7. -samojed
04.7.- 08.7. -DeeSB
04.7.- Buha
04.7.- Tockica37
04.7.- Mare
05.7. -May4
08.7. -valentina
08.7.- piba7
09.7.- Laganini
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
11.7.- Omerta
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7.-Srce mi se smije
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
15.7.- Grizli
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
18.7.- flower
23.7.- ena10
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
01.8.- Juno
13.8.- tonkica1
Dalindas i Noemi ocekujemo i vasa izvjesca!!
Tockica nisam strucnjak al mislim da je to normalno jer nam hormoni sad skroz drukcije diktiraju tijelo i pripremaju se za dojenje lagano. Ali svakako kad drugi put ides kod dr. Pitaj.
Nanax2 znam da za pramenove nema problema ppgotovo one koji nisu iz vrha tjemena pa mozda ako mozes tako izrast eliminirat bi bilo super
I ja sam mislila to isto za farbanje prije nego sam otisla skoro kod frizera. Pitala ga ja mogu li neke pramenove uraditi da ne bi bilo stetno, i covjek kaze da ako mislim da nije stetno ukoliko ne farbam do tjemena da se varam. Kako on objasnjava, tjeme ima bolji zastitni stit nego kosa, i koliko god tjeme upije materija, kosa upije toliko ili cak i vise, a sve i preko kose ulazi u organizam.
Tako da sam se ja odlucila za farbu bez amonijaka, ne smrsi uopste i drzi se svega 20 kin maksimalno, i kako on kaze, moze za trudnice.
I mene je iznenadio ovime, ali sta znam 🙄
čestitke svima na lijepim vijestima s pregleda i dobrodošlica novima.
ja sam zaspala jutros u pola 5 i ustala se u 6 sa istom mučninom, odradila posao i umirem. sutra mi je zadnji dan posla i ne mogu vam opisati koliko jedva čekam odmor.
ja sam se odlučila u trudnoći ne farbati niti stavljati pramenove, imam sreću pa nemam puno sijedih i ok izgleda, a za čišćenje sam uzela iz bio&bio neku marku, a mislim i ja preći na pero proizvode. inače sam dosta eko nastrojena pa i inače koristim domaće recepte za čišćenje
[iimg]
Evo Lavice pomjerila sam ti pregled sutra,mozda te i pregleda preko stomaka 😁
Joj sta sam sad oplakala depilirajuci se,razlog rez od carskog,kojeg ne mogu nikako prihvatitial sva sreca mm je priletio u pomoc. 😭 ima li jos ijedna carica ovdje medju nama? Kako se vi nosite s rezom?
Lorija draga moja, ja imam "2 metra" oziljaka 🤣🤣, uspomene na padove sa motora i operacija nakon istih, ispod grudi od operacije implatanata, oziljak od op. slijepog crijeva, sad čekam od carskog reza novi da upotpunim kolekciju. 🤣🤣Taj će mi biti najdrazi i podsjetnik na nesto najljepse🙈 😍 baš nisam nesto opterecena njima. Do duše tretirala sam ih, usputno kad odem na neki tretman, ali su vidljivi i bit ce zauvijek, a ja ih i ne sakrivam, nikada. Inače vrlo pazim na izgled, trenirala sam prije T. nemam strija, nemam viška kg tako da su mi oziljci najmanji problem. Dio su mene i to je to.
Uff...koliko ste se raspisale, nisam pola zapamtila. 🤣
Uglavnom...nove cure dobrodosle, cure koje ste imale preglede cestitam - nek se nastavi s pozitivnim vijestima i sretno nama koje pregledi tek cekaju 😀😀
Ja sam se cijeli vikend borila s alergijom, tek sad sam malo nadosla i mogu opet disati...i muz ce odahnuti od mog puhanja i hrkanja 😂😂😂
Evo i do Mullera sam uspjela otici (tesko mi je palo😂😂) i kupila sam si od Hipp-a ulje i maslac pa pocinjem s konkretnim svakodnevnim mackanjem. Javim dojmove nakon nekog vremena, za sada znam samo da fino mirise. 😂
I vise nisam na +2 kg nego na +4...i naravno da sam si kupila kinder schoko bonse - veliko pakiranje. Mislim da ce me poslati na dijetu 😞😞
L 💛
Evo Lavicepomjerila sam ti pregled sutra,mozda te i pregleda preko stomaka 😁
Joj sta sam sad oplakala depilirajuci se,razlog rez od carskog,kojeg ne mogu nikako prihvatitial sva sreca mm je priletio u pomoc. 😭 ima li jos ijedna carica ovdje medju nama? Kako se vi nosite s rezom?
Hvala ti, na sve mislis😍😍 Nadam se,al 9 tt... prerano je preko trbuha;šta ne?
Joj ne pitaj za oziljak... ja sam rodila prirodno ali odmah iza poroda završila na hitnoj operaciji maternice. Sumo sumare imam okomiti rez od pupka do linije dlacica dolje, širine 1 cm,užasno izgleda, taman jer je relativno friski i sram me i u kupaći skinut se. Užas... Ionako će me sad po njemu rezati pa sam mislila na rekonstrukciju oziljka poslije poroda. Znaš kolko je sati kad mi je sam ginekolog rekao da je bas jako jako velik...
Sortiraj odgovore
Najstariji