ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    01. Srpanj 2019. 18:11

Lavica gdje kupuješ ta sredstva, ima li ih u svim dućanima? 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Juno
    01. Srpanj 2019. 18:15

Evo me cure. Pregled super prošao. Bebač lijepo raste. Dobila sam trudničku knjižicu, moram ići vaditi kompletnu krvnu sliku, šećer, krvnu grupu... Standardno. Duphaston nastavljam dalje, svaku treću večer Geonistin vaginaletu do 37. tjedna zbog sklonosti prijevremenim porodima. I to ću izdržati samo da s mrvicom bude sve u redu. Rekao mi je da se ne smijem kupati doma u bazenu ako baš nije sila, neka se čuvam. Za odnose sam ga zaboravila pitati. Valjda se podrazumijeva da su zabranjeni zbog vaginaleta ili da nekako i to uskladimo dok one nisu unutra😉. Pitala sam ga što misli o Nifty, a on sav happy kaže da ima ugovor s njima. Sve smo se dogovorili i idem na Nifty već 09.07. s točno 10 tjedana, a na redovni pregled 01.08.Šaljem vam slikicu. Reserved123, čestitke na dečkiću. 

Juno
    01. Srpanj 2019. 18:15

Aristea
    01. Srpanj 2019. 18:21

Juno

Evo me cure. Pregled super prošao. Bebač lijepo raste. Dobila sam trudničku knjižicu, moram ići vaditi kompletnu krvnu sliku, šećer, krvnu grupu… Standardno. Duphaston nastavljam dalje, svaku treću večer Geonistin vaginaletu do 37. tjedna zbog sklonosti prijevremenim porodima. I to ću izdržati samo da s mrvicom bude sve u redu. Rekao mi je da se ne smijem kupati doma u bazenu ako baš nije sila, neka se čuvam. Za odnose sam ga zaboravila pitati. Valjda se podrazumijeva da su zabranjeni zbog vaginaleta ili da nekako i to uskladimo dok one nisu unutra😉. Pitala sam ga što misli o Nifty, a on sav happy kaže da ima ugovor s njima. Sve smo se dogovorili i idem na Nifty već 09.07. s točno 10 tjedana, a na redovni pregled 01.08.Šaljem vam slikicu. Reserved123, čestitke na dečkiću.

Ajoj, mrvica mala, preslatkaaa bebica :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Reserved123
    01. Srpanj 2019. 18:34

Dalindas, Lavica, Noemi cure cekamo vijesti s vasih pregleda!! 🤗

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Lavica27
    01. Srpanj 2019. 18:50

Reserved123

Dalindas, Lavica, Noemi cure cekamo vijesti s vasih pregleda!! 🤗

Ja idem na briseve,ali sutra. Sumnjam da će mi raditi uzv :(

• valentina
    01. Srpanj 2019. 18:53

Juno

Evo me cure. Pregled super prošao. Bebač lijepo raste. Dobila sam trudničku knjižicu, moram ići vaditi kompletnu krvnu sliku, šećer, krvnu grupu… Standardno. Duphaston nastavljam dalje, svaku treću večer Geonistin vaginaletu do 37. tjedna zbog sklonosti prijevremenim porodima. I to ću izdržati samo da s mrvicom bude sve u redu. Rekao mi je da se ne smijem kupati doma u bazenu ako baš nije sila, neka se čuvam. Za odnose sam ga zaboravila pitati. Valjda se podrazumijeva da su zabranjeni zbog vaginaleta ili da nekako i to uskladimo dok one nisu unutra😉. Pitala sam ga što misli o Nifty, a on sav happy kaže da ima ugovor s njima. Sve smo se dogovorili i idem na Nifty već 09.07. s točno 10 tjedana, a na redovni pregled 01.08.Šaljem vam slikicu. Reserved123, čestitke na dečkiću.

Prelijepa slikica😊

• valentina
    01. Srpanj 2019. 18:54

Reserved123

Curke moje drage, cisto da vas obavijestim da imamo jos jednog deckica (Fox)Ramzi metoda nije zakazala 🤭👼 i sve je u najboljem redu. Slikicu dobru nemam osim mozga i bedrene kosti koji se super razviju. Misic je bio okrenut skroz u zdjelicu s glavom i nikako se nije htio pokazat tako da drugi put mozda dobijemo neku zgodnu sliku. Nadam se ostalim curama da su pregledi prosli super 🤞

Cestitkeee😍

Točkica37
    01. Srpanj 2019. 18:55

Super za sve bebace 🤩🤩 ja u cetvrtak na prvi pregled.   Cice me uzasno bole, pogotovo desna i ne sjecam se da me tako bolilo u prijasnjim trudnocama. Jucer sam i neku zljezdetinu napipala i umrla od straha a ta me cica i inace boli pa sam i muza tjerala da pipa i tak...kakvo je stanje s vasim cicama?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    01. Srpanj 2019. 19:05

ovo i mene ceka ako ostanem samo na 3 i to u 4 tjedna😂 Sad sam na redukciji😣

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.