ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reserved123
    01. Srpanj 2019. 16:39

Iva4 ma briga nas i ovako smo buduce zimske mame. Moramo napravit zalihu da nam bude toplo. Glavno da su bebe dobro a jel 5 kg gore ili dole je stvarno nebitno 

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Angie1205
    01. Srpanj 2019. 16:48

Iva za burek sam glavni krivac ja 🙈
    Koliko jedem vec bi trebala imat +10 a i dalje sam na +3,5
    Sad cu kod mame vjerojatno natuc nesto ekstra, taman do pregleda!!
    Reservee cestitke na pisonji 🎊🎉

TinchiSk
    01. Srpanj 2019. 17:00

Reserved123, čestitam na dečkiću 💙
    Mikio, cure su već sve rekle. Mogu samo dodati da mi je žao što si doživjela takvu reakciju na objavu trudnoće. Takva jedna lijepa vijest koju je sad zasjenila reakcija šefice. Samo ti budi dobro i napravi onako kako želiš. Bar ne moraš osjećati grižnju savjesti ako odmah otvoriš komplikacije. Kod mene sve kontra, ljudi su baš lijepo reagirali, ali imamo 2 trudnice i kolegicu koja odlazi na drugi posao pa mi je baš teško otići. A i tek sam godinu dana tu, nije mi ni jako stresno pa ću ostati još mjesec i pol. Inače sam uvijek svim trudnicama uvijek savjetovala da odu odmah na komplikacije i uživaju u toj slobodi i odmoru, poslije dugo toga nema. 

mala.le.90.
    01. Srpanj 2019. 17:25

Pitanje; cistite li wc i dalje kemijskim sredstvima kao i uvijek ili ste presli na neke prirodnije metode, nesto manje otrovno...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

lorija
    01. Srpanj 2019. 17:33

Reserved cestitke na deckicu!!!  nek je sve u redu.
    Gdje su ostale cure? Bila su jos 4 pregleda danas.
    Sad cu i ja ici ocerupati kokos,bas me hvata neka trta. 😱 prvi mi je pregled. Tek veceras necu zaspati imam dojam.

Grizli
    01. Srpanj 2019. 17:36

Reserved123 cestitam! Nema veze za slikicu bitno da je bebac dobro!
    Angie majke mi jednog dana kad mi odobre burek ici cu u pekaru i traziti jedan burek samo za tebe da pojedem. Ti si mi sinonim za to. 😁
    Mala.le ja i dalje cistim sa istim arf sredstvom s time da nikad nisam koristila onaj na spricanje nego sto se samo polije, a za wc skoljku uvijek ove sa malo blazim mirisom bref, wcnet, duck i tako te nikako ne mogu domestos recimo. I imam rukavice dok cistim uz otvoren prozor. Gin rekla da nije problem jer ne udisem pare i aerosol a tih par sekundi prije nego isperem nije navodno dovoljno da skodi. Mislim da su stetnije spore gljivica ako ih se neubije od toga. 

Aristea
    01. Srpanj 2019. 17:42

miki0

Iva4uzivaj sada u trudnoci!

Ja danas rekla na poslu da sam trudna i nisam imala bas lijepu reakciju. Sefica ko da mi namjerno sad hoce utrpat sve sto moze i ignorirala me skroz ko da nista nisam ni rekla i najvise sto je nju brinulo kak ce ona sad na godisnji i na neki sluzbeni put u 9.mj i doslovno mi rekla kao da mi zabranjuje da odem na bolovanje prije nego moram. Toliko sam ljuta na tu bezosjecajnost da sad zelim sto prije zrazit bolovanje pa nek se snalazi kako god zna!

Odi na bolovanje ako mozes. Ko nju jebe.... I ja sam cvrsto odlučila. Kao da njih briga za nas.... I meni je moj sef se ponasao kao samo učiteljice imaju razloga ici na bolovanje a tajnici, računovođe i pedagozi itd ne

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    01. Srpanj 2019. 17:50

mala.le.90.

Pitanje; cistite li wc i dalje kemijskim sredstvima kao i uvijek ili ste presli na neke prirodnije metode, nesto manje otrovno…

Mala,Ja sam prešla na prirodna sredstva nakon pobačaja početkom godine. To je bio dodatni poticaj,ali imam i malu od 2 godine pa i zato. Sredstva se zovu pero, hrv proizvodi  preprezadovoljna sam!

Aristea
    01. Srpanj 2019. 17:53

Reserved123

Hvala vam svima na cestitkama ♥️♥️ Iva pojela sam kroasan ali koliko smo cekali red se ponovno uspavao. Rekao mi je gin da bi mogla malo stavit lokot na hladnjak jer sam dobila 3 kg u 6-7 tjedana 🤣

Cestitke!!! Neka je ziv i zdrav 💙

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mrgud_zg
    01. Srpanj 2019. 17:59

Bas mi je zao zbog ove lose reakcije na poslu. Meni je sefica super reagirala. Danas sam trebala i do direktora al bila neka guzva pa cu sutra
    Mene jucer od kad sam se s vratila u zg i danas boli glava 😫. Pretpostavljam od vremena i same cinjenice da vise nisam na go 😂 iako mi je fkt ok na poslu. Nisam do sad nikakve tablete uzimala odkad sam trudna a ni ne znam dal smijemo i kaj? Probala spavat popodne al ne mogu a to mi je na go bio ritual svako popodne..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.