Mikio zao mi je zbog reakcije šefice koja te povrijedila. Ti imas svoje prioritete i zivis svoju realnost tako da se samo uskladi sa tim. Ako ti se ne svidja, daj otkaz, otvori bolovanje, komplikacije, sve sto je potrebno da zastitis svoju bebu i sebe. S druge strane njeni prioriteti su posao, i jasno je dala do znanja da ju ne briga tvoje stanje. Tim gore što nije ostvarena kao majka, supruga itd. Ne valja se rugati nikome po tom pitanju ona je karijeristica, babuskara nema djece... jer možda nije mogla imati djecu pa sad nema osjećaja... i to je njeno pravo. Tvoje je pravo da joj isto tako drsko i bez razumjevanja otvoriš bolovanje i to je to.
Joj, kad vidim kakve probleme imate, sretna sam jer radim u javnoj ustanovi pa je šef normalan po tom pitanju jer njemu ni iz džepa ni u džep. S druge strane, ja nemam ugovor na neodređeno pa sam u stresu kakva će situaciji biti kad se vratim s tog porodijnog
Baš nam je banana država kad je stres i problem što je netko trudan
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Mikio ma ne daj da te to izbaci iz takta! Nebitna je. Uhvatila si je nespremnu,zato je tako reagirala. Jos sad kad si predstavila o kakvoj licnosti je rijec onda shvacam da joj to nedostaje pa joj nije "puno" ni zamjeriti...zato je full predana poslu. Nije da je branim nego smatram da samo dijete moze upotpuniti zivot.
Evo da vidite moju mladju hrabricu! I baku smo ugurali u bazen, i necak je tu a i meni su dali par minuta mira da se bucnem malo 😉
Evo da vidite moju mladju hrabricu! I baku smo ugurali u bazen, i necak je tu a i meni su dali par minuta mira da se bucnem malo 😉
Angie baš uživate 💫😊
Kod nas se naoblačilo i sprema se kiša tako da mi je odmah malo lakše 🙈😁
Vidi malene kao da je mali bazen pa je sva hrabra 😍
Curke moje drage, cisto da vas obavijestim da imamo jos jednog deckica (Fox) Ramzi metoda nije zakazala 🤭👼 i sve je u najboljem redu. Slikicu dobru nemam osim mozga i bedrene kosti koji se super razviju. Misic je bio okrenut skroz u zdjelicu s glavom i nikako se nije htio pokazat tako da drugi put mozda dobijemo neku zgodnu sliku. Nadam se ostalim curama da su pregledi prosli super 🤞
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Curke moje drage, cisto da vas obavijestim da imamo jos jednog deckica (Fox)Ramzi metoda nije zakazala 🤭👼 i sve je u najboljem redu. Slikicu dobru nemam osim mozga i bedrene kosti koji se super razviju. Misic je bio okrenut skroz u zdjelicu s glavom i nikako se nije htio pokazat tako da drugi put mozda dobijemo neku zgodnu sliku. Nadam se ostalim curama da su pregledi prosli super 🤞
Super baš mi je drago da je sve uredu. Čestitam ti na dečkiću 💙
90 posto trudnica za koje znam, nose djecaka...a znam ih bas dosta😂😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Hvala vam svima na cestitkama ♥️♥️ Iva pojela sam kroasan ali koliko smo cekali red se ponovno uspavao. Rekao mi je gin da bi mogla malo stavit lokot na hladnjak jer sam dobila 3 kg u 6-7 tjedana 🤣
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Sortiraj odgovore
Najstariji