ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    01. Srpanj 2019. 14:22

Mikio zao  mi je zbog  reakcije  šefice  koja  te povrijedila. Ti imas  svoje  prioritete  i zivis svoju  realnost tako da se samo uskladi  sa tim. Ako ti se ne svidja, daj otkaz, otvori bolovanje,  komplikacije, sve sto  je potrebno da zastitis  svoju  bebu i sebe. S druge  strane  njeni  prioriteti  su posao,  i jasno  je dala  do znanja  da ju ne briga  tvoje stanje. Tim  gore  što nije ostvarena  kao majka, supruga  itd. Ne valja se rugati  nikome po tom  pitanju ona je karijeristica, babuskara  nema djece... jer  možda  nije  mogla  imati djecu  pa sad  nema osjećaja... i to je njeno  pravo. Tvoje  je pravo  da joj  isto  tako  drsko i bez  razumjevanja otvoriš  bolovanje  i to je to. 

monko
    01. Srpanj 2019. 14:46

Joj, kad vidim kakve probleme imate, sretna sam jer radim u javnoj ustanovi pa je šef normalan po tom pitanju jer njemu ni iz džepa ni u džep. S druge strane, ja nemam ugovor na neodređeno pa sam u stresu kakva će situaciji biti kad se vratim s tog porodijnog 
    Baš nam je banana država kad  je stres i problem što je netko trudan 

Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

lorija
    01. Srpanj 2019. 15:10

Mikio ma ne daj da te to izbaci iz takta! Nebitna je. Uhvatila si je nespremnu,zato je tako reagirala. Jos sad kad si predstavila o kakvoj licnosti je rijec onda shvacam da  joj to nedostaje pa joj nije "puno" ni zamjeriti...zato je full predana poslu. Nije da je branim nego smatram da samo dijete moze upotpuniti zivot. 

Angie1205
    01. Srpanj 2019. 15:12

Evo da vidite moju mladju hrabricu! I baku smo ugurali u bazen, i necak je tu a i meni su dali par minuta mira da se bucnem malo 😉

Gogaa_V
    01. Srpanj 2019. 15:18

Angie1205

Evo da vidite moju mladju hrabricu! I baku smo ugurali u bazen, i necak je tu a i meni su dali par minuta mira da se bucnem malo 😉

Angie  baš  uživate 💫😊
    Kod nas  se naoblačilo  i sprema  se kiša tako  da mi  je odmah  malo lakše 🙈😁 
    Vidi  malene kao da je  mali bazen  pa je sva hrabra 😍

Reserved123
    01. Srpanj 2019. 15:18

Curke moje drage, cisto da vas obavijestim da imamo jos jednog deckica (Fox) Ramzi metoda nije zakazala 🤭👼 i sve je u najboljem redu. Slikicu dobru nemam osim mozga i bedrene kosti koji se super razviju. Misic je bio okrenut skroz u zdjelicu s glavom i nikako se nije htio pokazat tako da drugi put mozda dobijemo neku zgodnu sliku. Nadam se ostalim curama da su pregledi prosli super 🤞

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Gogaa_V
    01. Srpanj 2019. 15:35

Reserved123

Curke moje drage, cisto da vas obavijestim da imamo jos jednog deckica (Fox)Ramzi metoda nije zakazala 🤭👼 i sve je u najboljem redu. Slikicu dobru nemam osim mozga i bedrene kosti koji se super razviju. Misic je bio okrenut skroz u zdjelicu s glavom i nikako se nije htio pokazat tako da drugi put mozda dobijemo neku zgodnu sliku. Nadam se ostalim curama da su pregledi prosli super 🤞

Super  baš mi je drago  da je sve uredu. Čestitam  ti na dečkiću 💙

• mustra
    01. Srpanj 2019. 15:39

Čestitam Reserved123! Veselimo se dečkiću! 

mala.le.90.
    01. Srpanj 2019. 15:48

90 posto trudnica za koje znam, nose djecaka...a znam ih bas dosta😂😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Reserved123
    01. Srpanj 2019. 16:12

Hvala vam svima na cestitkama ♥️♥️ Iva pojela sam kroasan ali koliko smo cekali red se ponovno uspavao. Rekao mi je gin da bi mogla malo stavit lokot na hladnjak jer sam dobila 3 kg u 6-7 tjedana 🤣

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.