ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    29. Lipanj 2019. 16:22

Bravo Grizli, dijelim tvoju srecu😀 nadam se da ces sad biti sve opustenija. Mene cicke ne bole vec vise od mjesec dana ali zadnja 2 dana me znaju bas zaboliti, cak i bradavice...
    Jutros smo bili na kupanju, a popodne spavamo 2 sata, baka nam kuha, lijeni smo i uzivamo😂😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• mustra
    29. Lipanj 2019. 16:30

Cestitam Grizli, ne mogu ni zamisliti koja je to sreca! Samo hrabro dalje! Evo da ja javim, dosao nalaz probira! Prvo, svaka cast Petrova, bila sam prekjucer, i nalaz dosao danas u sub! Niski rizik pise, sve je 1:10000, tako da sam sad u slavljenickom raspolozenju! 

Chappie
    29. Lipanj 2019. 16:41

Bok curke, evo i mene. Jos sam svjeza, termin 29.2. 
    Nadam se da ce ovaj put bit sve ok. Čestitam Grizli! Tako cu i ja cekati ali svoj 12. Tjedan do kojeg nisam stigla zadnji put. :* 

🧔39
    👧31

• njurko
    29. Lipanj 2019. 16:43

mustra

Cestitam Grizli, ne mogu ni zamisliti koja je to sreca! Samo hrabro dalje! Evo da ja javim, dosao nalaz probira! Prvo, svaka cast Petrova, bila sam prekjucer, i nalaz dosao danas u sub! Niski rizik pise, sve je 1:10000, tako da sam sad u slavljenickom raspolozenju!

Super!! Čestitam! Nek se tako i drugi testići nastave pozitivno

• Laganini
    29. Lipanj 2019. 16:44

Grizli- cestitke!!!! 

lorija
    29. Lipanj 2019. 16:53

Grizli cestitke!!! Nek se samo nastavi svojim tokom. Poduplala jos 3×10 tjedana!! 😂😂😂
    Mustra takodjer cestitke!! 👏👏

deewillow
    29. Lipanj 2019. 17:05

Grizli, mustra i Chappie, cestitam❣ Chappie, dobrodosla 😊

Maj4
    29. Lipanj 2019. 17:11

Baš lijepe vijesti ❤ Čestitam svima 🎉🎉 nek se sve dobro nastavi i do kraja🥰🥰🥰

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

29. Lipanj 2019. 18:07

Pozdrav svima😊
    Evo da se i ja ubacim..zanima me dali je normalno da mucnine u 10. tjednu nestanu? Ja sam od 5. tjedna pa do sad imala cjelodnevne mucnine,ponekad sam povracala,umor,sve mi se gadilo..kad evo prije 3 dana sve postalo bolje,normalno jedem,nije mi mucnina osim ujutro prvih pola sata ali nista strasno..nadam se da cu pocet dobivat na kilazi jer sam na pocetku smrsavila kako nisam uopce jela..
    Ima li neka trudnica ovdje koja mozda ima bolove u trbuhu ? Dali je to normalno?
    Mene zna navcer kad legnem malo zabolit i prestane..tako od pocetka.

mrgud_zg
    29. Lipanj 2019. 18:29

Cestitke svima 🎉🎉🎉
    Mi se sutra vracamo u zagreb nakon 2 tj go gdje su me svi dvorili (prvo moji pa muzevi) i od pon na posao. Vec sad mi se neda 😫🙈😬🤦‍♀️
    Od simptoma i dalje puno spavanja, povremene bolne grudi, grcenje trbuha.. tjesim se da je to sve samo znak da je trudnoca tu a opet nije nis strasno pa ne kukam puno 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.