Na kraju sam zaspala oko 3 i onda me u 6 probudio takav grc u desnom listu da 10 minuta nisam dosla sebi. Ovo je vec drugu noc da mi se to ponavlja, sad sam vec i zabrinuta.
url=https://lilypie.com]
Na kraju sam zaspala oko 3 i onda me u 6 probudio takav grc u desnom listu da 10 minuta nisam dosla sebi. Ovo je vec drugu noc da mi se to ponavlja, sad sam vec i zabrinuta.
Upadam s jesenskih, uzmi si magnezij za grceve pa ce prestati, tako mi i samoj bilo 🙂
Pa gledam bas da magnezija ima u Novalacu, ocito nedovoljno.
url=https://lilypie.com]
Pa gledam bas da magnezija ima u Novalacu, ocito nedovoljno.
Da ima ga u vitaminima al nije dovoljno ni meni nije bilo, kazu da visak izade kroz mokracu tako da jos dodatno nece skoditi, i nemoras svaki dan ga piti, ja sam prije ponekad pila kad se sjetim, al sad svaki dan 😁
Dobro jutro cure! Ajme jeste se raspisale sve u 16!
Ja izasla s pasom van i do pekare...po burek ofskroz i sad nas dva zasjeli lijepo na kavu a baka nek cuva cure i ceka dorucak 🤪
Dobro jutro cure
Stelle toplo preporucujem Biolectra direkt magnezij,po preporuci doktorice sam ga u 2tromj.i nikad nisam imala grceve.
Angie pametno bome 😂😂😂 samo mi zao mede sto si ga rano podigla setati,podsjeti me ovak s ponasanjem na Garfilda 😂😂
Lorija ak sad vani ne obavi kaj ima, poslije nema sanse da izadje van iz klimatizirane sobe s hladnih plocica. Svaki dan ga ranije izvedem jer je poslije prevruce i njemu a i meni. Sad ce on nazad na kauc i opet glumit Garfielda 😂😂 i tak do navecer 🙈
Jutro svima!
E da za briseve kako sam ja bila u mpo vodama nama su ih trazili svaka 3 mjeseca prvo, a poslije kad silu vidili da su nalazi oko rekli da svakih 6mj je u redu. Sad mi je proslo 6 mj od tih briseva, al mi je gin rekla da cemo na iducem pregledu vidjet dal ih trebamo raditi ili ne jer ja od 18 godine od kad idem gin i redovito 1 godisnje radim papu i briseve uvijek sve negativno rekla je da ne treba pretrjerivati. Iako se ja panicno bojim tih svih bestija, al valjda ona bolje zna.
I za hemeroide neka je napisala svinjsku mast mogu potvrdit da pomaze to sam cula od vise ljudi, al sama nikad nisam probala jer sam ih se rijesila prije nego sam dobila taj recept. A znala sam ih dobiti zbog cestih putovanja u avionu, uspjela sam to dovest u red vrlo jednostavno. Jednom kad se smire onda preventivno svaki dan taj dio prebrisem sa vlaznim maramicama onim za intimnu njegu sa kamilicom, pise na njima obicno sensitive. Meni su se najbolje pokazale od dm ona njihova marka jessa, al ima od raznih proizvodjaca i zaista otkad to prakticiram nemam problema pa se nadam da ni necu tako skoro.
Jutro! Ajme koliko toga! Prvo cestitam na curicama! Krecem i ja sad s psom van,al ja sam totalna razlika,kod nas lopticu u ruke i idemo istrcavanje! Al volim i ja to, to je nasa jutarnja igra i navika!
Sortiraj odgovore
Najstariji