Ja sam sinoc bila toliko gladna da bi mogla valjda sve pojest, tako sam se i probudila, mm je rekao ujutro da ide u lov za nas dvije do pekare 😄😄 pita što, ne znam-sve
I kod mene losa noc. Zaspala sam tek oko pola 3 a cure od 7 harace. Ko zombi sam 😭
Probala sam par noci trudnicki jastuk uzet, ne znam jel mi vise pomaze da se namjestim ili me ipak vise zivcira jer me dodatno grije...
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Ja isto dok procitam sve, zaboravim što sam htjela i kome reći. Briseve mi je dr napisala uputnicu samoinicijativno i eto sad znam za glupu ureaplasmu, a isto su mi nalazi bili uredni u 2018. Dobila sam eritromicin i polygynax i strah me jer su i jedno i drugo antibiotici. A opet mi je drago da sam bar otkrila, ali ono svašta mi prođe kroz glavu na momente, a voljela bi da mogu pozitivno vjerovat da je to ništa i da će biti sve ok.
Za Petrovu se slažem do sad, stvarno su svi bili dragina hitnoj, a i sestre na ranom probiru i na vađenju krvi, zapravo gdje god sam ušla. Pa se nadam da će tako biti i na porodu.
Kuzim da ti nikako nije svejedno sad i da se brines, ali bit ce sve u redu 😊 moja jako dobra kolegica s posla, imala je klamidiju, "ulovili" su je odmah na pocetku njene prve trudnoce, lijecila ju i rodila super zdravu bebu koji dan poslije termina. Dakle nije ni prerano rodila. I onda jos poslije jos tri super zdrave bebe 😁 ima super primjera, tak da nista se ne sekiraj❣
Hvala, danas sam se pozitivnije probudila, probat ću ju srediti u idućih mj dana 💪💪💪ali isto preporučam curama da traže briseve da se što prije otkrije ako ima što...
jel moguce da mucnince pocnu tek krajem 7., pocetkom 8. tjedna?😔 danas sam tocno 8 tjedana i vec 3. dan za redom povracam.. inace od pocetka trudnoce sam samo 2 puta povracala kad bi pojela nesto sto mi ocito nije pasalo, a sad evo vec 3. dan zaredom, uzas..
Kad vas citam dodje mi da napisem " kao da ste trudne" 😂 pravo 'teske' djelujete,i ja ne spavam nocima al mi je to postalo vise normalno.
Angie mozda se Garfild samo suosjeca sa gazdaricom pa se tako ponasa 😂😂
Jako mi se svidja,ima lijepu zdravu dlaku,kao da je plisani 😁
PREGLEDI
01.7. -Reserved123
01.7. -Dalindas
01.7. -Juno
01.7.- Lavica27
01.7.- noemi90
02.7. -Jaivanpa
02.7. -sofio9
02.7.- lorija
04.7. -Anna
04.7. -samojed
04.7.- 08.7. -DeeSB
04.7.- Buha
04.7.- Tockica37
04.7.- Mare
05.7. -May4
08.7. -valentina
08.7.- piba7
09.7.- Laganini
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
11.7.- Omerta
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7.-Srce mi se smije
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
18.7.- flower
23.7.- ena10
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
13.8.- tonkica1
Lorija on uvijek suosjeca sa mnom. Imala ja crijevnu virozu...dobio i on, imala upalu mjehura...imao je i on, sad me samo tjesi cinjenica da je decko u vec odmaklim godinama jer bi se prestravila da zatrudni 😂😂
Bilo bi cudno da ne izgleda njegovano obzirom da mu je skok s kauca/na kauc sva zivotna muka 🙈
Mi i danas malo prosetale, s bakom danas, bilo je lijepo dok je bilo vjetrica al sad ga je vec pripeklo dobrano. Sad me ceka priprema i pakovanje stvari za Sisak, imam osjecaj da mi nece sve stat u auto 🤪
Mm danas radi do 18, rucka imamo od jucer tak da danas samo laganini 😉
Moja mrvica se meni zadnja dva dana u predjelu pupka, kad se umirim samo osjetim njezni udarac ❤️
C1M4 mucnine su moguce tokom cijele trudnoce, samo pripazi da ne dehidriras da ne bi morala na infuziju.
Jutro, baš ste vrijedne od jutros, volim kada udjem i vidim puno otvorenih tema i odgovora. Zato smo ovdje... Uvijek se ponešto novo nauči u razmjeni iskustva. 🤗C1M4 sasvim je normalno , nekome podju od samog povetka, nekome malo kasnije kao i tebi i meni. Prosle sedmice sam zavrsila u bol. jer sam isto tako u 8 sedmici povracala 4 dana zaredom. Ni vodu nisam zadrzavala. Sad sam kuci i bolje je, jedem ponesto i imam s vremena na vrijeme mučninu. Ali mirisem stalno filter caja od mente 🥴 pa mi malo ublaži nagon za povracanjem i mucninu. Držim fige da što prije prodje, (većinom prestaju ulaskom u 2 tromjesecje) otidji bar na inf. da ne dehidriras ako se nastavi.
Angie znam znam,ne kazu dzabe da psi slice gazdama. 😂
Joj mrvica se javlja ❤ prekrasno. Bas sam se pozelila tog osjecaja. U prosloj trudnoci prvi put mi se tek javila oko 17-18tt 🙈🙊 valjda ce sad prije.
E ja sam izvadila purecije snicle i sad odmaram i smisljam sto bi uz to. 😁 Muz cuva danas bebaca.
Tako da i ja u jednu ruku odmaram 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji