ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deewillow
    29. Lipanj 2019. 08:17

njurko

Ja isto dok procitam sve, zaboravim što sam htjela i kome reći. Briseve mi je dr napisala uputnicu samoinicijativno i eto sad znam za glupu ureaplasmu, a isto su mi nalazi bili uredni u 2018. Dobila sam eritromicin i polygynax i strah me jer su i jedno i drugo antibiotici. A opet mi je drago da sam bar otkrila, ali ono svašta mi prođe kroz glavu na momente, a voljela bi da mogu pozitivno vjerovat da je to ništa i da će biti sve ok.
    Za Petrovu se slažem do sad, stvarno su svi bili dragina hitnoj, a i sestre na ranom probiru i na vađenju krvi, zapravo gdje god sam ušla. Pa se nadam da će tako biti i na porodu.

Kuzim da ti nikako nije svejedno sad i da se brines, ali bit ce sve u redu 😊 moja jako dobra kolegica s posla, imala je klamidiju, "ulovili" su je odmah na pocetku njene prve trudnoce, lijecila ju i rodila super zdravu bebu koji dan poslije termina. Dakle nije ni prerano rodila. I onda jos poslije jos tri super zdrave bebe 😁 ima super primjera, tak da nista se ne sekiraj❣

annika
    29. Lipanj 2019. 08:26

jutro!
    čestitam na curkama
    ja sam pisala o hemeroidima, imam ja za njih lijek, jednu kremu koju jedna teta ovdje pravi, riješila me problema za dan. nego mi bilo čudno da su se već tako rano aktivirali.
    meni je jučer bilo tako mučno da sam legla prije 10 u krevet samo da što prije zaspim. probudim se jutros i opet mi zlo. pa kad će prestati više

[iimg]

Angie1205
    29. Lipanj 2019. 08:40

Mustra ovo moje cudo nije pas, to kao da sam kauc izvela u setnju 🙈
    Dodjemo do prvog kafica i on se sjedne kraj prvog slobodnog stola, kaj vise rec uopce 🤪
    Kaj se tice briseva meni ih zadnji put radila i nis ne zove, vjerujem da nes ne stima da bi zvala. Inace me uvijek doktorica sama zove, ne sestra, ako nes ne stima ili ako treba pomaknut termin, bilo kaj. 
    Ko ce docekat vise taj 12.7. 😳

Maj4
    29. Lipanj 2019. 08:52

Jutro cure 🖐🏻🖐🏻
    Ja sam opet loše spavala. Boli me trbuh, nikako se namjestiti. Nije tako strašno ali me do sad još nije bolio. Pretpostavljam da je od širenja i pomicanja svega jer mi se od jutra fino vidi 🥰 
    Meni briseve isto nije radila. Taman je bilo godinu dana kako sam papu radila kad sam ostala trudna pa nije opet uzimala uzorak, prokomentirala je nešto u stilu da to sad nećemo. Bome ću ju tražiti sljedeći tjedan na pregledu da mi sve to napravi. Još sam na moru sad već dosta dugo, iako sam se pazila i presvlačila stalno bolje da provjerimo na vrijeme. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• valentina
    29. Lipanj 2019. 09:02

ayla

Stelle123

Na kraju sam zaspala oko 3 i onda me u 6 probudio takav grc u desnom listu da 10 minuta nisam dosla sebi. Ovo je vec drugu noc da mi se to ponavlja, sad sam vec i zabrinuta.

Upadam s jesenskih, uzmi si magnezij za grceve pa ce prestati, tako mi i samoj bilo 🙂

Jutro
    I meni znaju nocu trnuti ruke ili noge, ili ulovit grcevi, kazete magnezij bi bilo dobro? Sumece ili?

• AnnA
    29. Lipanj 2019. 09:17

E da, jucer mi ovo doslo

• piba7
    29. Lipanj 2019. 09:37

Jutro cure.. 
    Čestitam svima na urednim pregledima i otkrivenim spolovima :)
    Ja baš muku mucim sa spavanjem.. em što navečer ne mogu zaspati em što sam stalno budna...  

mrgud_zg
    29. Lipanj 2019. 09:44

Ovo je ocito bila neka grozna noc. Ja isto nisam nis spavala. Ustajala 3 puta na wc, a u 4 mi tolko kruljilo u zelucu da sam ustala pojest snitu kruha. I vrtila se sat vremena po krevetu. 🙄

aarauch
    29. Lipanj 2019. 09:53

Ej curke,prvo cestitam svima na urednim i lijepim trudnocama,na prekrasnim slikicama i dobrodoslicu zelim jednoj pisuljici
    Imam pitanje,dokad su vas pratile promjene raspolozenja,nikako se dogovoriti sama sa sobom sta mi je,cas ljuta pa tuzna pa sretna...pa me to smara malo
    I druga stvar,cice su mi se skroz ispuhale,iako dosta bolne i bradavuce jako uvecane ali nisu uopceeee vise napete,jel to normalno?

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Hrabrica
    29. Lipanj 2019. 09:54

I ja prijavljujem losu noc.. Em nisam mogla disat od nosa em me glad nemila digla u pol 2 i potjerala u kuhinju.. plus pee time.. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.