ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    29. Lipanj 2019. 19:52

Grizli, baš mi je drago i neka sreća potraje do kraja! 
    Chappie, dobro nam došla!
    Mustra, čestitam na dobrim nalazima!
    Ostalo sam zaboravila što želim reći 😂
    Dok sve pročitam, kad se nakupi više stranica, sva se pogubim.
    Nadam se da vam bolovi nisu jaki i da ste ok.
    Meni se (.)(.) nisu jako povećale. Jesu na početku naglo i bile su baš ogromne, bar u mojim očima, ali na tome su i ostale. Mislila da ću dogurati bar do dvojke 😂😂😂 ali i dalje nosim svoje stare grudnjake. Bole me još, ali čak mogu i bez grudnjaka biti po doma.
    Bolove nemam, ali kad si navečer pogledam trbuh, ne mogu ni zamisliti koliki će biti za 6 mjeseci. 

Grizli
    29. Lipanj 2019. 19:59

Jednom davno sam muzu rekla da bi najradje ultrazvuk kupila da svaki dan vidim dal je beba dobro. Toliko o paranoji i puhanju na hladno. 

Gogaa_V
    29. Lipanj 2019. 20:06

Dobrodosle nove cure. Kad ste kod cica mene  bole od prvog  dana, par dana  malo slabije, pa opet bole  i rastu sve u 16. Inače  imam  implatante, veličina  prije  t. 3.5. Mislim.da će do kraja  t biti  5-ice  ako ovako  nastave. 🤣 
    Da neku  od vas  boli  slijepo  crijevo  vjerujte mi  da ne bi  ležerno pisale  ovde  nego  bi doslovno  crkavale  od bolova. U pocetku boli  desna strana  onda cijeli stomak plus  jaka  mucnina... tako da ne brinite sve normalno.

Maj4
    29. Lipanj 2019. 20:08

Stelle ja isto još ništa ne osjećam. To je sve dosta individualno. Meni je ovo prva trudnoća i ne znam kako trebam osjetiti, ali uredno navečer legnem i umirim se pa naslanjam ruke na trbuh ne bi li nešto osjetila. Pa malo na leđima ležim pa malo na boku 🤣🤣🤣 pa se smijem sama sebi. 
    Sad jedva čekam pregled da doktorica kaže da je sve dobro. Mislila sam pitat da dečko uđe da i on vidi bebu mislim da će se totalno raznježiti 🥰🥰 još sam više uzbuđena kad si zamišljam njegovu reakciju 🙈🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Točkica37
    29. Lipanj 2019. 20:16

Grizli

Angie mene od pocetka boli ppdrucje oko pupka al na dodir doslovno osjecaj kao u tabanima kad duugo nosis jako visoke stikle. Pitala gin rekla da su to tetive i da je normalno to zatezanje naravno ako nije prebolno.
    Jel se vama dogadja da vas peku dojke iznutra. Mene svaki toliko ko da struja prodje al samo u desnoj. Nije mi bas top ugodan osjecaj.

O mene desna uzas probada...i inace me prije menge desna a sad cijelo vrijeme...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• valentina
    29. Lipanj 2019. 20:27

Angie1205

Valentina, stvarno nisam danas pretjerivala. Jutarnja setnja ko i svaki dan, to kaj sam malo vec poredila…bas sam se splasila. Sad sam opet zalegla pa ce se smirit valjda. Nije da boli neprestano, tu i tam presjece onak. Al sad se mrvica javila pa me utjesila da je sve ok😊

Ma da, ja isto mislim da je sve to normalno. Isto tak znam malo prileci i zacas bude lakse dalje🙂

• Tonkica1
    29. Lipanj 2019. 20:32

Grizli

I da se pohvalim, to moram rec svima jer sam presretna i za mene je to preogromna stvar… Napokon sam u trudnoci dogurala i do 10tt, prvi put sam u tjednu i danima u kojima nikad nisam bila. Muz mi malo prije cestita i to me bas dirnulo i razveselilo. Neda se moj tvrdokorac od bebe ovaj puta ocito!

Grizli cestitam! Tako je i meni bilo pa te skroz razumijem ❤

• Tonkica1
    29. Lipanj 2019. 20:34

mustra

Cestitam Grizli, ne mogu ni zamisliti koja je to sreca! Samo hrabro dalje! Evo da ja javim, dosao nalaz probira! Prvo, svaka cast Petrova, bila sam prekjucer, i nalaz dosao danas u sub! Niski rizik pise, sve je 1:10000, tako da sam sad u slavljenickom raspolozenju!

I me i je dosao danas na mail isto niski rizik! Wooohooo 😁😁

Angie1205
    29. Lipanj 2019. 20:44

Cestitke svima na odlicnim nalazima, ujedno zelim i dobrodoslicu novin curkama! 
    Ja malo odmorila, mm zvao da dolazi ranije pa izasli svi na kavu/sokic. Cure se malo poigrale i ja se umorila bome samo dok ih gledam 🙈 Sad se spremaju zadnje sitnice za sutrasnji pocetak go i spavanje. Bol se smirila, odmah sam i ja mirnija, bas sam se splasila 😳
    Sad cu prilec i cekat da se mrvica a onda mogu mirno spavat.
    E da...jel i vi imate cudne snove?? 😏

Gogaa_V
    29. Lipanj 2019. 20:49

Angie1205

Cestitke svima na odlicnim nalazima, ujedno zelim i dobrodoslicu novin curkama!
    Ja malo odmorila, mm zvao da dolazi ranije pa izasli svi na kavu/sokic. Cure se malo poigrale i ja se umorila bome samo dok ih gledam 🙈 Sad se spremaju zadnje sitnice za sutrasnji pocetak go i spavanje. Bol se smirila, odmah sam i ja mirnija, bas sam se splasila 😳
    Sad cu prilec i cekat da se mrvica a onda mogu mirno spavat.
    E da…jel i vi imate cudne snove?? 😏

Skoro  svaku  veče,  plus  toliko  budu  realni  i svakog  se sjećam...  pomalo  strašno pogotovo  kad je neka  mora onda nikako  zaspat  dalje🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.