Grizli, baš mi je drago i neka sreća potraje do kraja!
Chappie, dobro nam došla!
Mustra, čestitam na dobrim nalazima!
Ostalo sam zaboravila što želim reći 😂
Dok sve pročitam, kad se nakupi više stranica, sva se pogubim.
Nadam se da vam bolovi nisu jaki i da ste ok.
Meni se (.)(.) nisu jako povećale. Jesu na početku naglo i bile su baš ogromne, bar u mojim očima, ali na tome su i ostale. Mislila da ću dogurati bar do dvojke 😂😂😂 ali i dalje nosim svoje stare grudnjake. Bole me još, ali čak mogu i bez grudnjaka biti po doma.
Bolove nemam, ali kad si navečer pogledam trbuh, ne mogu ni zamisliti koliki će biti za 6 mjeseci.
Jednom davno sam muzu rekla da bi najradje ultrazvuk kupila da svaki dan vidim dal je beba dobro. Toliko o paranoji i puhanju na hladno.
Dobrodosle nove cure. Kad ste kod cica mene bole od prvog dana, par dana malo slabije, pa opet bole i rastu sve u 16. Inače imam implatante, veličina prije t. 3.5. Mislim.da će do kraja t biti 5-ice ako ovako nastave. 🤣
Da neku od vas boli slijepo crijevo vjerujte mi da ne bi ležerno pisale ovde nego bi doslovno crkavale od bolova. U pocetku boli desna strana onda cijeli stomak plus jaka mucnina... tako da ne brinite sve normalno.
Stelle ja isto još ništa ne osjećam. To je sve dosta individualno. Meni je ovo prva trudnoća i ne znam kako trebam osjetiti, ali uredno navečer legnem i umirim se pa naslanjam ruke na trbuh ne bi li nešto osjetila. Pa malo na leđima ležim pa malo na boku 🤣🤣🤣 pa se smijem sama sebi.
Sad jedva čekam pregled da doktorica kaže da je sve dobro. Mislila sam pitat da dečko uđe da i on vidi bebu mislim da će se totalno raznježiti 🥰🥰 još sam više uzbuđena kad si zamišljam njegovu reakciju 🙈🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Angie mene od pocetka boli ppdrucje oko pupka al na dodir doslovno osjecaj kao u tabanima kad duugo nosis jako visoke stikle. Pitala gin rekla da su to tetive i da je normalno to zatezanje naravno ako nije prebolno.
Jel se vama dogadja da vas peku dojke iznutra. Mene svaki toliko ko da struja prodje al samo u desnoj. Nije mi bas top ugodan osjecaj.
O mene desna uzas probada...i inace me prije menge desna a sad cijelo vrijeme...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Valentina, stvarno nisam danas pretjerivala. Jutarnja setnja ko i svaki dan, to kaj sam malo vec poredila…bas sam se splasila. Sad sam opet zalegla pa ce se smirit valjda. Nije da boli neprestano, tu i tam presjece onak. Al sad se mrvica javila pa me utjesila da je sve ok😊
Ma da, ja isto mislim da je sve to normalno. Isto tak znam malo prileci i zacas bude lakse dalje🙂
I da se pohvalim, to moram rec svima jer sam presretna i za mene je to preogromna stvar… Napokon sam u trudnoci dogurala i do 10tt, prvi put sam u tjednu i danima u kojima nikad nisam bila. Muz mi malo prije cestita i to me bas dirnulo i razveselilo. Neda se moj tvrdokorac od bebe ovaj puta ocito!
Grizli cestitam! Tako je i meni bilo pa te skroz razumijem ❤
Cestitam Grizli, ne mogu ni zamisliti koja je to sreca! Samo hrabro dalje! Evo da ja javim, dosao nalaz probira! Prvo, svaka cast Petrova, bila sam prekjucer, i nalaz dosao danas u sub! Niski rizik pise, sve je 1:10000, tako da sam sad u slavljenickom raspolozenju!
I me i je dosao danas na mail isto niski rizik! Wooohooo 😁😁
Cestitke svima na odlicnim nalazima, ujedno zelim i dobrodoslicu novin curkama!
Ja malo odmorila, mm zvao da dolazi ranije pa izasli svi na kavu/sokic. Cure se malo poigrale i ja se umorila bome samo dok ih gledam 🙈 Sad se spremaju zadnje sitnice za sutrasnji pocetak go i spavanje. Bol se smirila, odmah sam i ja mirnija, bas sam se splasila 😳
Sad cu prilec i cekat da se mrvica a onda mogu mirno spavat.
E da...jel i vi imate cudne snove?? 😏
Cestitke svima na odlicnim nalazima, ujedno zelim i dobrodoslicu novin curkama!
Ja malo odmorila, mm zvao da dolazi ranije pa izasli svi na kavu/sokic. Cure se malo poigrale i ja se umorila bome samo dok ih gledam 🙈 Sad se spremaju zadnje sitnice za sutrasnji pocetak go i spavanje. Bol se smirila, odmah sam i ja mirnija, bas sam se splasila 😳
Sad cu prilec i cekat da se mrvica a onda mogu mirno spavat.
E da…jel i vi imate cudne snove?? 😏
Skoro svaku veče, plus toliko budu realni i svakog se sjećam... pomalo strašno pogotovo kad je neka mora onda nikako zaspat dalje🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji