Dakle nisam jedina? Ja sanjam gluposti totalne 🙈
Nocas sanjala kak je mm i stvarno trebao raditi do 18h danas al je zvao da ce ga ocuh pokupit pa ide s njim odvest jednu turu u autobusu i da je gotov oko 17, a mene taman oko 16 uhvatili trudovi 😳 nisam se dala sa me iko vozi neg sam kao cucala iza zgrade i cekala da dodje mm 😱
To sve bude tak realno....strava! I sve povezano sa stvarnosti! Mm nedavno zavrsio sve te kategorije i za bus i za kamion, ocuh mu vozi bus stvarno...ono, sama sebi sam freeky kad se probudim 😂
Kada smo vec kod tih strahova u trudnoci, ima tko od vas ili planira kupiti Baby Watcher?
Ja sam si kao rekla to kupiti poslje spontanog kao kada budem opet trudna, ali sada me vise ne privlaci😀
Upravo sam pročitala da se u trudnoći (naročito nakon 12tt) oslobađa hormon relaksin zbog kog su zglobovi mekši, da bi se beba smjestila fino gdje treba i zato imamo bolove u donjem dijelu stomaka, koji mogu biti jači, slabiji, povremeni, stalni, grčevi, mogu se naročito osjetiti ustajanjem iz ležećeg ili sjedećeg položaja, kad kišemo, kašljemo... To nam se rastežu mišići i ligamenti, sve je normalno dok nema povišene temperature, krvi, vrtoglavice.
Ovo sam nekako znala i do sad, da se sve rasteže, ali mi je lakše sad kad ovako detaljnije pročitam, pa nadam se da će i vama olakšati 😊
Dakle nisam jedina? Ja sanjam gluposti totalne 🙈
Nocas sanjala kak je mm i stvarno trebao raditi do 18h danas al je zvao da ce ga ocuh pokupit pa ide s njim odvest jednu turu u autobusu i da je gotov oko 17, a mene taman oko 16 uhvatili trudovi 😳 nisam se dala sa me iko vozi neg sam kao cucala iza zgrade i cekala da dodje mm 😱
To sve bude tak realno….strava! I sve povezano sa stvarnosti! Mm nedavno zavrsio sve te kategorije i za bus i za kamion, ocuh mu vozi bus stvarno…ono, sama sebi sam freeky kad se probudim 😂
Nisi jedina 🙈🤣 svakog sna se sjecam do detalja. Isto tako realni i da kažem povezani sa realnošću. Baš sam citala nedavno o tim trudnickim snovima i kosmarima, još uvijek nisu povezali zasto se to dešava u trudnoci ali je vrlo česta pojava.
Lala hvala na pojasnjenju 😘
Goga ja ne znam dal se ne sjecam ili sto , al mislim da nisam imala takve “tegobe” u prve dvije trudnoce. Ili je vec tolko vremena proslo sa pojma nemam sto se sa mnom tad desavalo 🙈
Sofi ja sam ga gledala i rekla sam da cu ga naruciti al nekak se premisljam, bojim se bi non stop osluskivala a ne daj Boze da ne cujem bebu kako ja to zamislim, pa bila bi na hitnoj svaki drugi dan...tak da se premisljam i dalje 😏
Grizli imas i ti svog borca ❤️ to je to 💓
Apropo snova, a ne znam kako vi al ja staaalno sanjam hranu 😂🙈 Danas stala na vagu i u tri mj dobila 4 kg.. Jel to ok il bi trebala pripazit (najvise mlatim po vocu i povrcu a od tekucine pretežno voda i caj od brusnice bez secera) ?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
vi pišete o pokretima bebe- ja sam u prvoj trudnoći osjetila prvi put u 22. tjednu, u drugoj uspješnoj u 19. tjednu tako da se ne trebate brinuti ako još niste pokrete osjetile. ja zasad osjetim samo crijeva i ni ne nadam se do minimalno 16. tjedna.
Grudi vam buknu u početku i pred kraj, i nakon poroda- ja sam sad na 5., visoka 163 cm, užas užasa, izgledam kao jedna velika sisa, kako će to izgledati kad rodim ne želim ni zamišljati
[iimg]
Angie Mene danas baš boli tako kako je opisano, kad ustajem naročito, pa mi je bilo malo čudno, a onda sam to pročitala i lakše mi je, pa da olakšam i vama 😀 I bol oko pupka je isto normalna 😊
vi pišete o pokretima bebe- ja sam u prvoj trudnoći osjetila prvi put u 22. tjednu, u drugoj uspješnoj u 19. tjednu tako da se ne trebate brinuti ako još niste pokrete osjetile. ja zasad osjetim samo crijeva i ni ne nadam se do minimalno 16. tjedna.
Grudi vam buknu u početku i pred kraj, i nakon poroda- ja sam sad na 5., visoka 163 cm, užas užasa, izgledam kao jedna velika sisa, kako će to izgledati kad rodim ne želim ni zamišljati
Hahahha, jedna velika sisa 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji