Meni su cicke prestale rast … skroz!!! Sad su iste vec neko vrijeme i samo me zna pec kad mi curi ono zuckasto ili ti ga kako ste rekle kolostrum… brine me sta mi vise ne rastu😕
iva4 mislim da sam u knjizi jedne gin.koje smo kupili (neka od bestselera), procitala da prva tri mjeseca intenzivno rastu, sto si ti prosla, a onda pocnu dosta rasti zadnji mjesec do dva. Tako da mislim- bez brige 😊
Dakle sad je normalno da ti uopce ne rastu, tj.da ti puno manje rastu
Elepnore i meni su i mucnine i umor prosli u 10tt,sada mi je povrememo mucno. Cicke me jos uvijek bole.
Cappie dobrodosla.Grizli cestitam😀
Cure, imam pitanje. Je li neka od vas u bilo kojem tjednu bilo koje trudnoce (ove ili neke ranije), imala bolove (lagano probadanje) skroz lijevo, gdje kazu da inace boli slijepo crijevo, ali puno jace?
Hvala cure na cestitkama! Mene je poneslo ovo ko da sam rodila! 😂
Za mucnine mogu potvrditi da u trudnoci ocito nikad nije kasno za njih. Par dana savrseno, onda me 1 - 2 dana skrsi i tako u krug.
Deewillow pa ima smisla to sto Iva govori beba radi mjesta pa te boli. Nadam se da je samo od toga i da ce brzo proci.
Cappie dobrodosla! I urednu trudnocu ti zelim.
Mrgud sretan put doma! I bilo bi da super da GO traje 340 dana godisnje, a da radimo samo tih 15-21. 😒
iva4, da u knjizi bas i pise da se u tom razdoblju ne trebaju kupovati novi grudnjaci, posebno jer bi pred sam kraj trudnoce trebale jos narasti 😊
Ne, mene bas lijevo boli, ali pretpostavljam da je isto, svejedno koja strana. Ma bila sam i ja prije 8 dana na hitnoj zbog slicnih stvari i sve je ok. Onda je to valjda to.
I nasa curica je velika beba, vec nekoliko zadnjih mjerenja, a meni prva trudnoca + davno mi je napisano u spec.nalazu da sam uska, pa eto. Bit ce sve u redu ✌🙏
Hvala ti na savjetu 💓
Ja uopce ne osjecam nista ovog bebaca. To mi je cudno. Par dana bi me ko misic kresnulo, a sad opet nista. Vec je skoro 16 tjedan. Osim trbuha koji raste trenutno nemam drugih simptoma trudnoce. Vidjet cemo 8.7. je pregled.
url=https://lilypie.com]
Cure, imam pitanje. Je li neka od vas u bilo kojem tjednu bilo koje trudnoce (ove ili neke ranije), imala bolove (lagano probadanje) skroz lijevo, gdje kazu da inace boli slijepo crijevo, ali puno jace?
Slijepo crijevo je desno, pa ne brini, sigurno nije to u pitanju 😀 A i ja imam taj bol na lijevoj strani, to mi se dešavalo i prije trudnoće kad mi je loša probava, pa i sad nekad se desi.
Sortiraj odgovore
Najstariji