ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    29. Lipanj 2019. 22:02

Grizli, prvo cestitke! Drugo, ako te pece unutra,imaš možda fibroadenome? Ja ih imam 4 (po dva na svakoj) i oni me znaju peci pod utjecajem hormona (pred M i Sad u T). Inače moje rastu ko lude i tek sad u 9.tt su me počele boljeti. Mucnina kako koji dan...

Grizli
    29. Lipanj 2019. 22:22

Sofi ja ga narucila taj tzv fetal doppler ili ti ga baby watcher. Cekam da stigne, morala sam si to naruciti da budem mirnija. Pa makar nek u ladici stoji al bolje da ja njega imam kad dodje vrijeme za njega.
    Neko je spominjao velicinu grudi. Meni na pocetku sa siromasne jedinice dosle sad na pristojnu 2! I sad stagniraju. Morala kupiti novih grudnjaka i jos su mi dobri. Pa se nadam da ce tamo pred kraj krenut dalje rasti. 
    Lavice sta ja znam fibroadenom nemam, bar mi nisu na pregledu dojli prije cca godinu dana nista spominjali. E sad moguce u medjuvremenu da je stogod naraslo. Nije me do sad nikad tako peckalo, al mislim da cak i nije na jednom mjestu nego svaki put drugdje al samo u desnoj dojci. 

• Stelle123
    29. Lipanj 2019. 22:23

Koliki je tocno maksimalni iznos naknade na komplikacijama?

url=https://lilypie.com]

lala3
    29. Lipanj 2019. 22:24

Grizki draga samo naprijed, ne daj se ometati ovaj put... sve ce biti dibro, samo pozitiva 🤗.. sto se tice (.)(.) ne znam sta se kod mene desava, ali ja sad nosim cak 2 broja manje grudnjake, umjesto obrnuto 🙂.. na pocetku su bile krenule rasti i od jednom se ispuhase 🙂, kaze suprug manje su nego kad smo se uzeli... 

annika
    29. Lipanj 2019. 22:25

Grizli mene su tako pekle, i sad ponekad ali puno rjeđe. 

[iimg]

Lavica27
    29. Lipanj 2019. 22:28

Stelle123

Koliki je tocno maksimalni iznos naknade na komplikacijama?

4257 kn nazalost😭

Grizli, da sad u T se i ne isplati radit  uzv dojki jer ne vide ništa zbog punjenja mliječnih žlijezda.

• Laganini
    29. Lipanj 2019. 22:37

Cure sta sanjate - ja od petog tjedna, otkad me poceo hvatat neopisiv umor, uopce vise ne sanjam. Prije sam bas imala vividne snove i dosta tog bi se ujutro sicala. Sad zaspem i probudim se, bez da sanjam, ko da san se samo onesvistila do jutra 😂😂😂

Red Fox
    29. Lipanj 2019. 23:20

Bok svima, ja tek sad uhvatila vremena da procitam kaj ste sve pisale 😊 mi smo danas cijeli dan u nekom muvingu, mene je poceo malo zatezati trbuh u donjem dijelu, al sjecam se da mi je tak bilo i prosli put oko ovih tjedana. Rekla mi je tad doktorica da se to sire ligamenti koji drze maternicu jer ona sad vec dosta izasla iz zdjelice.
    Nove cure dobrodosle 😀 zapamtila sak da netko ima super termin 29.2. 😄
    Sto se tice snova ista stvar 🙈 i to sanjam stvari da me sve sram. Bas jucer sam sanjala da sam jos sa bivsim deckom s kojim sam prekinula prije puno godina i pokusavam ga ostaviti 😂 a kad sam se probudila i vidla muza pokraj sebe bila sam tolko sretna kaj je on pored mene jer je san izgledao tolko stvarno ko da me vratio 10 godina unazad 🤦🏼‍♀️ onda sam pocela grliti muza, a njemu nis jasno cime je to zasluzio 😂😂😂😂

lorija
    30. Lipanj 2019. 00:05

Jooj ima li vas jos budnih? 🙈🙈🙊🙊
    Nece pa nece san na oci. 

• AnnA
    30. Lipanj 2019. 00:24

Moram li ja ako sam na komplikacijama javiti hzzo-u kada mi istekne ugovor? Jer sam sad otvorila komplikacije ali mislim da ce mi sa 1.7.ugovor isteci (u ugovoru pise do povratka djelatnice pa zato ne mogu znati sa sigurnoscu). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.