Bok cure!
Meni je super bilo za spavati jer je preko noći svježe pa si širom otvorimo prozor. S te strane super. Ali dok zaspem, potraje. Onda se probudim za wc pa opet uspavljivanje. I ujutro do pola 6, 6 jedva izdržim. Ne mogu se nikako namjestiti niti mi se spava pa sam već od 6 peglala.
Sve aplikacije mi javljaju da sam sad i službeno u drugom tromjesečju i da uživam što više.
Napokon mogu reći da nemam više mučnine, ali ne smijem popodne ni navečer ništa jesti osim voće jer mi baš bude loše. Rekla sam svojim dečkima da mi moraju braniti i slatko i večeru jer sam u srijedu umirala kad sam s njima večerala. Jučer i prekjučer sam pazila i super. Preko dana mi ništa ne smeta, jutros sam čak jela nutellu nakon 3 mjeseca, ali popodne i navečer mi sve kao kamenje sjedne.
Nadam se da uživate u vikendu.
Cureeee, jel koga bolio predio oko pupka? Sad nije ni udarac iznutra ni ista slicno vec kao sa me zateze oko pupka?? Jel moguce da se koza rasteze pa da tak napinje?? Nisam nista ekstra radila, cak sam malo odspavala i jela i sad sto sam spremila torbu s robom. 😳
Angie mene od pocetka boli ppdrucje oko pupka al na dodir doslovno osjecaj kao u tabanima kad duugo nosis jako visoke stikle. Pitala gin rekla da su to tetive i da je normalno to zatezanje naravno ako nije prebolno.
Jel se vama dogadja da vas peku dojke iznutra. Mene svaki toliko ko da struja prodje al samo u desnoj. Nije mi bas top ugodan osjecaj.
I da se pohvalim, to moram rec svima jer sam presretna i za mene je to preogromna stvar... Napokon sam u trudnoci dogurala i do 10tt, prvi put sam u tjednu i danima u kojima nikad nisam bila. Muz mi malo prije cestita i to me bas dirnulo i razveselilo. Neda se moj tvrdokorac od bebe ovaj puta ocito!
Grizli cestitam onda i ja!! 🥰🥰 Samo nek bebac raste ❤️
I mislila sam si da se sirim 🙈 al me nije do sad tak zatezalo. Kaj se tice (.)(.) mene ne bole vise tako ali imam osjecaj da rastu iz sata u sat, vec su prerasle nove grudnjake koje sam kupila prije koji tjedan kad sam mislila da vise ne mogu nabujat 😳
A bradavice...sacuvaj me boze ogromne su 😂😂
I da se pohvalim, to moram rec svima jer sam presretna i za mene je to preogromna stvar… Napokon sam u trudnoci dogurala i do 10tt, prvi put sam u tjednu i danima u kojima nikad nisam bila. Muz mi malo prije cestita i to me bas dirnulo i razveselilo. Neda se moj tvrdokorac od bebe ovaj puta ocito!
Bravo Grizli💪😊😘
Cureeee, jel koga bolio predio oko pupka? Sad nije ni udarac iznutra ni ista slicno vec kao sa me zateze oko pupka?? Jel moguce da se koza rasteze pa da tak napinje?? Nisam nista ekstra radila, cak sam malo odspavala i jela i sad sto sam spremila torbu s robom. 😳
Ja znam ponekad osjetit bas napetost u tom djelu, ko da mi trbuh premalen, najcesce dok malo pretjeram s fizickim aktivnostima po kuci.
I da se pohvalim, to moram rec svima jer sam presretna i za mene je to preogromna stvar… Napokon sam u trudnoci dogurala i do 10tt, prvi put sam u tjednu i danima u kojima nikad nisam bila. Muz mi malo prije cestita i to me bas dirnulo i razveselilo. Neda se moj tvrdokorac od bebe ovaj puta ocito!
Čestitam Grizli 💪 sve će biti super do kraja 🙏❣
Valentina, stvarno nisam danas pretjerivala. Jutarnja setnja ko i svaki dan, to kaj sam malo vec poredila...bas sam se splasila. Sad sam opet zalegla pa ce se smirit valjda. Nije da boli neprestano, tu i tam presjece onak. Al sad se mrvica javila pa me utjesila da je sve ok😊
Sortiraj odgovore
Najstariji