ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    24. Lipanj 2019. 20:25

Stelle 

mrgud_zg
    24. Lipanj 2019. 20:27

Stelle123

Mislim na godisnjem nego komplikacijama.

Kako ti ne moze uzet go? Ako mi ostane go iz 2019, a rodim recimo 29.12.2019, vratim se nq posao u 1 mj 2021. Zar mi onda me propada go iz 2019? A ostaje samo onqj iz 2020? Tako sam ja shvatila zakon, da se ne moze prenosit 2 kalendarske godine.. ispravi me ako samu krivu..

Točkica37
    24. Lipanj 2019. 20:29

Ja jedva cekam prvi pregled.danas mi bile dve mini kapljice na gacama. Ali isla sam se"sredivat dole" pa sam.mozda skaricama se ustipnula 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    24. Lipanj 2019. 20:30

Ma samo za usporedbu ja sam sa svojom bebom mislim bila bar jednom tjedno u pedijatra kad se rodila zbog simptoma koje sam samo ja vidila. Sad se onako sa smjeskom prisjecam, a onda sam bila luda. Tak da idi koliko te god volja ako ce te to smirit. A nek govori sto hoce.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    24. Lipanj 2019. 20:31

Ja s godisnjima to nemam pojma kako ide. U prve dve trudnoce sam bila nezaposlena. Iako bi mi dobro dosla informacija jer mi imamo kolektivni godisnji 2 mjeseca.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    24. Lipanj 2019. 20:36

mrgud_zg

Stelle123

Kako ti ne moze uzet go? Ako mi ostane go iz 2019, a rodim recimo 29.12.2019, vratim se nq posao u 1 mj 2021. Zar mi onda me propada go iz 2019? A ostaje samo onqj iz 2020? Tako sam ja shvatila zakon, da se ne moze prenosit 2 kalendarske godine.. ispravi me ako samu krivu..

Nisam sto posto sigurna, ali imala sam kolegica koje su uredno koristile godisnji iz prethodnih godina nakon porodiljnog. Ali imas tu dosta mogucnosti. Prekinit porodiljni radi godisnjeg, pa nastavit i slicno. Iako meni je puno logicnija opcija iskoristit to prije otvaranja porodiljnog osim ako ne namjeravas radit do 28 dana prije termina.

url=https://lilypie.com]

Aristea
    24. Lipanj 2019. 20:39

TinchiSk

Meni je moja ginekologica baš super i to je jako važno, posebno u trudnoći. Imamo pravo na 100 pitanja i strahova. Pa nije baš da se raspitujemo o kutiji keksa. Ipak je to mali život u nama i svašta se može dogoditi, naravno da smo zabrinute.
    Istina je da briga počinje s plusićem i ne prestaje nikad. Lakše je kad dijete može reći što mu je i postane samostalno, kao što je moj mali sad s 10 godina, ali i dalje brinem zbog svake točkice na njemu.
    Znate o čemu razmišljam? Treba mi novi kupaći, a ne znam kolika ću biti za 2 mjeseca 🤔
    A ako ću čekati do sredine 8. mjeseca, više ničega neće biti za kupiti.
    Mala, trbuh ti je stvarno super
    Mene danas glava boli cijeli dan 🙁

I mene glava boli danas cijeli dan onako tupo... Na zivce mi ide

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mrgud_zg
    24. Lipanj 2019. 21:09

Stelle123

mrgud_zg

Stelle123

Nisam sto posto sigurna, ali imala sam kolegica koje su uredno koristile godisnji iz prethodnih godina nakon porodiljnog. Ali imas tu dosta mogucnosti. Prekinit porodiljni radi godisnjeg, pa nastavit i slicno. Iako meni je puno logicnija opcija iskoristit to prije otvaranja porodiljnog osim ako ne namjeravas radit do 28 dana prije termina.

Pa planiram radit sto duze jer mi je ok na poslu i bolja placa nego na komplikacijama
    Ali mislim da to s godisnjim ide u svako doba godine osim ovo kad nas lovi 1.1.  Bumo vidle dal jos koja cura ima kakvu info
    Ja kak sam sad na starom go nisam jos sluzbeno objavila na poslu, to cu drugi tjedan kad se vratim pa cu se i detaljnije raspitat..

Angie1205
    24. Lipanj 2019. 21:09

Ovako mi izgledamo navecer...ujutro smo nesto manji 🙈

Točkica37
    24. Lipanj 2019. 21:11

14 tjedana trbug tolikiii ajme divnoooo

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.