ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    24. Lipanj 2019. 14:49

Mala presladak trbuh 😍
    Omerta mislim da nema ultrazvuk bas toliki utjecaj. Inace sam iz lijecnicke obitelji i govorili su mi da nije dobro ici precesto, tipa svaki tjedan, al nema dokaza niti da to steti. A za ove trudnoce koje spominjes, mislim da bi zavrsile i da nije bilo ultrazvuka. Jednostavno je nekad tako, zametak nije dovoljno jak ili se geni ne poklope. Ja sam inace veterinar, i mi smo spominjali sto se tice reprodukcije da je i kod zivotinja to vrlo cesto. Priroda cini svoje. Tako da se samo opusti i ne brini, ne mozes na neke stvari utjecati. Znam cure koje su isle na ultrazvuk svako malo (moja kolegica npr. u veterinarsku ambulantu😂) i sve je na kraju bilo ok.

mrgud_zg
    24. Lipanj 2019. 14:50

Ajme wow kako lijepi trbuh. Moj je jos u obliku B. To mi je nekaj najsmijesnije kaj sam procitala negdje al stvarno je, ja sam imala zalihe pa se jos nije do kraja lijepo oblikovao 🙈. A isto sam 13+3 😁. 
    Meni su mucnine prosle negdje s 11 tjedana. Stvarno sam se preporodila. I odkad sam dobila rezultate panorame stvarno sam se nekak opustila skroz. 
    I na moru stvarno uzivam, tu mi nije ni prevruce ni slabo. Necu ni razmisljat o sljedecem tjednu kad se vracam u zagreb i na posao 🙄😁🙈

• Lala27
    24. Lipanj 2019. 14:58

mala.le Kako divan trbuščić 😍 I meni je tako kad se najedem 😂 A ujutru je manji 

Angie Mislila sam da je toliki strah samo sa prvom trudnoćom, da je svaka naredna opuštenija, ali vidim po tebi i još nekim curama da ipak nije tako 😄

• Laganini
    24. Lipanj 2019. 15:04

Mala.le.90 - divna slika! 
    Omerta - ja isto cekan na prvi ultrazvuk. Taj vaginalni. U Kanadi sam, ode nisu tili ni cut da me uzmu na to prije 8.-og tjedna. Sad san 6+3 i ne mogu docekat... dogovoren je za 9.7. 
    i ja se brinem, vjerojatno bez razloga, mislim da je to jednostavno jace od nekih zena, pogotovo ako prodjemo cudesa dok nam se desi da smo trudne :) sretno! 

Angie1205
    24. Lipanj 2019. 15:24

Lala iskreno cu ti reci da kad si mama strah ne prestaje i ne nestaje. Osobito kad to dijete nosis pod srcem i ne vidis ga, u ranoj trudnoci ni ne osjetis ga, ne mozes kontrolirati sve kako bi voljela i zeljela. To je normalno, normalno je da strahujes i da brines za to malo cudo kad ga zavolis iste one sekunde kad ugledas plusic. Sav taj nas strah i briga su opravdani ali ne smijete na sveki korak gledati sa strahom i strepnjom, opustite se maksimalno i uzivajte u rastu busice, u tome sto mozete klopat skoro sve cega se sjetite, sto mozete spavat kad vam se prispava...
    Stalno ponavljam muzu kad se oko neceg iznervira...samo relax 😉

mala.le.90.
    24. Lipanj 2019. 15:24

Hvala vam cure, morala sam to podijeliti s vama😍
    Nek nisu uvijek strahovi i problemi hehe.
    I meni je cudno sto se tako rano vec vidi, pogotovo jer nisam dosad radjala.
    Pa i kad me uhvati strah je li sve ok, samo ga gledam kako raste i to me smiri😍

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeSB
    24. Lipanj 2019. 15:29

Mala.le. divna slikaa 😍😍

Angie ta tvoja grijalica mi se jakooo svidjaaa...mislim da sam se zaljubila hehehe 😍😍

L 💛

Grizli
    24. Lipanj 2019. 15:57

Mala.le awwwic koji trbusko.
    Evo curke mene od gin. Dobila zeleno svijetlo da 1 obrok na dan mogu jest normalan ne moram voditi brigu da je dijabeticki, i voce mogu 1 porciju apsolutno sve, i mlijecno ne moram light nego sto hocu. Dosao mi ponovljen nalaz da minje glukoza 5 nakon sta sam cijeli dan jela normalno bez ogranicenja po uputi fetalnog, cak i cokoladu za veceru samo sam radila pauzu od 12h prije vadjenja. Tako da sam oduševljena vec time. Svi nalazi ostali dosli uredni. Za kombinirani dobila termin 15.7. I kad sam to cula uhvatila me panika dal ce biti sve ok. Luda glava. 

Maj4
    24. Lipanj 2019. 16:03

Ajme trubuščića 😍🥰🥰 
    Mene tlak zna ponekad zezati, ali jaki rijetko kad se ustanem zamanta mi se. Ostalo sve dosta dobro podnosim 🙌🏻🙌🏻
    A pregled nikako dočekati 🙈🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

deewillow
    24. Lipanj 2019. 16:34

Mrgud, haha, ja sam imala obrnuto- osjecaj da ce biti decko, a kad ono, 100% cura (Nifty) 😂 nema nikakve veze, oboje je super, samo da je beba zdrava! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.