ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    24. Lipanj 2019. 22:18

Angie znaci ako odem tamo kod ginekologa na pregled, vidjeti ces me?😂😂😛 Skoro pa i jesmo onda susjede, sve je to tu negdje haha

Angie1205
    24. Lipanj 2019. 22:20

Hahaha ma necu, blejim u breze...blazeni 4.kat 😂
    Jesi vec bila tu na pregledu? Kod kojeg si gina?

C1M4
    24. Lipanj 2019. 22:22

Hahah, ja sam na 5. ako te tjesi, ali uzivam u pogledu😜 Nisam tu, u Popovaci sam inace kod ginekologa, svida mi se doktorica pa sam ostala tamo😁 12.07. idem opet vidjeti mrvicu, sad smo 7+2 pa ce se tada valjda bolje vidjeti, prvi mi je bio pregled na 5+3 da se utvrdi da je u maternici, a 6+4 je bio kao prvi pravi pregled i sad sam nestrpljivaaaa😁

Lavica27
    24. Lipanj 2019. 22:27

C1M4

Zene, ne znam znate li ista o tome, ali plizz pomoc ili ako imate koga da pitate.. Dakle ugovor mi je na poslu do 31.08. i nece mi ga produziti zbog trudnoce, a ja takoder moram na bolovanje - komplikacije zbog ranijeg spontanog i izvanmaternicne.. Procitala sam 100 varijanti i ne znam kakav je sada zakon, a na HZZO-u mi se nitko ne javlja😔 Ako odem sada na komplikacije, imam li pravo i nakon isteka ugovora na naknadu sa HZZO-a, vodim li se i dalje kod njih da sam na komplikacijama? Procitala sam da je bilo kao da ide i dalje staz kod njih i da ide puna naknada place, negdje sam procitala da nemam pravo pa ne znam znate li ista o tome i imate li vi koga pitati, stvarno sam vise ocajna jer nitko nista konkretno ne zna!🤦🏼‍♀️

Cim4 nakon što ti istekne ugovor ako si na komplikacijama dobovas naknadu ali onu nizu kao nezaposlena osoba,nazalost ne znam ti reći koliko... 

Lala, u prvoj trudnoći smo M i ja bili kandidat za inseminaciju no ja sam ostala prirodno trudna u ciklusu prije samo uz klomifene. U početku sam bila bojazljiva ali kako sam se stvarno super osjećala nisam bila isprepadam. U sljedecoj T sam ostala neplanirano trudna,od prve, nismo mogli k sebi doći od šoka kako to,mislili smo bar godina dana rada na djetetu je pred nama, od starta sam bila na što muka,osluskivala tijelo na svaki težak i ono najgore od starta nisam imala dobar osjećaj, da neće dobro završiti a realno sve je bilo u redu osim mucnina koje sam imala no to je normalno.  Na kraju je bilo upravo tako. Sad sam totalno prestrasena,Kad bolucka zašto boli a kad nije ništa zašto nije nista al zato 100% hladim glavu i ne dajem prostora ružnim mislima. Glava je ogroman faktor.

• moki88
    24. Lipanj 2019. 22:52

Cim4- meni su komplikacije otvorene 16.4., 5.5. mi je istekao ugovor i nisu mi ga produzili. Nazalost, morati ces u kt na hzzo prijaviti se na zdravstveno i odnijeti doznake. Ukoliko ti gin otvori komplikacije tijekom radnog odnosa, ide ti dalje staz i zdravstveno. Ne znam koliko si dugo radila u toj firmi, trebat ce ti r1 potvrde o placi unazad 3 mjeseca. Ako si mijenjala poslodavca, treba ti i od starog poslodavca r1 potvrda o placi... i onda oni na temelju toga izracunavaju satnicu/dnevnicu i tako ce ti isplacivati.
    Ja sam u sesv. Kraljevcu, a takoder spadam pod kt, i moras bas tamo otici, ne mozes to rijesiti tu u zg ili vg... i svaki mjesec im dostaviti doznake i ispunjen obrazac za isplatu u kt ( to ne moras osobno). 

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

• Lala27
    24. Lipanj 2019. 23:32

Znači da ipak nema pravila 😀 Gledala sam po trudnicama iz moje okoline, koje su ostale trudne bez problema, pa se stvarno ne brinu, super sve. Ali da je do glave, to sigurno. Od početka trudnoće sve ide kako treba, svi normalni simptomi, a ja nekad nešto umislim, pa onda sama sebi hladim glavu😁 

Nasty
    24. Lipanj 2019. 23:36

Točkice ma to si se malo porezala, ne brini..
    Angie i tebi zavidim na pupi, baš ti je lijep i okrugao.. Kad vam ja slikam moj B na plaži bar ćete se nasmijat..
    Cure, puno vam hvala na podršci, sad sam mirnija. Ma dobro zborite. Davit ću ja i dalje, što mi može. Idući put muža vodim da vidi bebača. I ako bude trebalo do poroda ću ga vodit sa sobom. Pa nek me proba sprdat. 
    Ja vam ništa ne znam o tim godišnjima kako ide. Kod nas je kolektivni. 

Nasty
    24. Lipanj 2019. 23:41

Cure dali vi depilirate i dalje redovno bikini zonu? Ja sam to ispočetka održavala, a sad me strah uklonit cijelu šumu zbog bakterija, pa je uzgajam ono skoro do ruba gaćica🤣🤣 Ne vidi se u badiću ugl. Al ono, nikad nisam u životu imala ovako.. 

Grizli
    25. Lipanj 2019. 04:51

Jutro cure! Sto se meni ne spava to je strasno! 
    Nego vezano za godisnji. Sav neiskoristeni godisnji imamo u ovoj godini imamo pravo iskoristiti nakon povratka sa porodjajnog. Rodjakinja isla na komplikacije u 4 mj trudnoce  2017., rodila u travnju 2018. I sad tek ide raditi jer je morala prije povratka iskoristiti stari godisnji da ne propadne. Radi u drzavnoj firmi. Inace lanjski godisnji po zakonu se mora iskoristiti do 30.6.ove godine, osim u slucaju bolovanja/porodjajnog kad se koristi nakon zatvaranja bolovanja a prije povratka na posao. Jedino ne znam kako je u skolama organiziramo kad su godianji striktno ograničeni, al vjerujem da ti daju iskoristit prije nego se vratis raditi.
    Angie koji trbuscic veceri. Pravi primjerak! 

C1M4
    25. Lipanj 2019. 05:32

moki ma to znam da cu morati tamo, vec se zelim informirati samo kako gdje i sta pa cu to ici tu pitati😊 super onda, hvala ti puno😁😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.