ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    24. Lipanj 2019. 19:25

Nasty drago mi je da je s bebom sve ok kao i sa tobom, a kaj se tice gina...drugi put mu reci da nisu svi pametni kao on pa da znaju sami sebe pregledat...ghhhrrrrr mrzim takve pametnjakovice! Kao da od jucer radi kao gin i ne zna koliko se zene boje svih novih simptoma!! 
    Dobro kaze Lavica, u prvoj trudnoci sam se najmanje bojala jer sam najmanje znala. Sad sto vise googlam i znam iz iskustva (svog ili tudjeg) to sam vise u strahu. 
    Grizli super za klopicu, samo ti papaj sto ti odgovara. 
    Mala i ja zaspale malo popodne a mm-u bilo cudno sto se ne javljam pa me u panici nazvao i zbudio 🙈
    Izasle malo van i nakon pol sata obje ogladnile, sad se naklopale i idemo obje nazad na kauc pred tv...kakav naporan dan 🤪

Nasty
    24. Lipanj 2019. 19:33

Hvala ti Angie.. I ja danas i jučer uglavnom ležim s daljinskim u ruci.. Ma trebamo iskoristit odmaranje i bit lijene kad god možemo, kad nam bebač dođe da smo odmorne i svježe💪😊 i što duže budemo bez podočnjaka🤣

mrgud_zg
    24. Lipanj 2019. 19:53

Nasty mislim da si skroz u pravu, ali jesi mozda uzela u obzir da te je gin kao kroz salu htio umirit, mozda nije zbilja imao zlocestu namjeru. Ti si bila tamo pa naravno znas najbolje, i mislim da gin trebaju bit maksimalno suosjecajni, al ja nekad znam doc kod ove svoje, kad vidim tu guzvetinu u cekaonici, te hrpe papira koja ona jos ima, nekad mi bude i te doktore zao. Znam da neke frendice po zg traze ginekologa i da ih vecina ne prima, oni na dobrom glasu su popunjeni, ko da ih kronicno fali. 

A da se vratimo na dobre teme 😁 grizly super vijesti za dijetu🎉🎉
    A mi cure sa B trbuhom mozemo samo cekat da naraste 😂. Ja ove godine jos nisam kupila ni jedan badic, malo me uvijek nespremnu uhvati ovaj godisnji u 6 mj, i skuzila sam da su mi svi stari badici mali. Pogotovo gornji dijelovi 😂. Morat cu u 7 mj u veliki shoping, kako planiram potrosit veci dio go preko ljeta, mislim dosta bit na moru i apsolutno mi trebaju badici 🙈😂

Lavica27
    24. Lipanj 2019. 20:06

TinchiSk

Meni je moja ginekologica baš super i to je jako važno, posebno u trudnoći. Imamo pravo na 100 pitanja i strahova. Pa nije baš da se raspitujemo o kutiji keksa. Ipak je to mali život u nama i svašta se može dogoditi, naravno da smo zabrinute.
    Istina je da briga počinje s plusićem i ne prestaje nikad. Lakše je kad dijete može reći što mu je i postane samostalno, kao što je moj mali sad s 10 godina, ali i dalje brinem zbog svake točkice na njemu.
    Znate o čemu razmišljam? Treba mi novi kupaći, a ne znam kolika ću biti za 2 mjeseca 🤔
    A ako ću čekati do sredine 8. mjeseca, više ničega neće biti za kupiti.
    Mala, trbuh ti je stvarno super
    Mene danas glava boli cijeli dan 🙁

Tinchi,Ne znam da li kupuješ online ali topla preporuka za badice (ima i trudnickih) je da pogledaš na asos-u👌 Ja idem 15.7.na more i iskreno ne znam šta ću,nisam planirala trudnoći narucivati, biti ću 11/12tj,a dvodijelne nikako ne nosim od poroda i ogromnog ruznog oziljka😣

Nasty
    24. Lipanj 2019. 20:08

Mrgud meni moji stari badići su još ok, imam neke stare dvodjelne bez košarica, jedan noviji s košaricama i jedan jednodjelni me stišću.. Al trbuh B je postojan što god da obučem.. Nema pomoći 🤣 A valjda će mi barem u kolovozu bit sve u jednom komadu..
    A za ginića, ne znam više što bi rekla. Možda i je bilo kroz šalu ali je bio previše sarkastičan. A primjetila sam da je malo nervozan, što inače nije. Ma i ja znam biti sarkastična i nemam sa šalama problem ni na svoj račun, al ovo mi je bilo previše.. Možda mene lupaju hormoni, ne znam više. 

mrgud_zg
    24. Lipanj 2019. 20:15

Nasty ma probaj zaboravit na to sto prije. Bitno da je sve ok s bebom 😉! 
    Nego cure, mi vecinom imamo termine krajem godine. Po zakonu se godisnji ne moze prenosit 2 godine jel da? Znaci trebale bi potrosit sve prije nego odemo na porodiljni (event ostavit koji dan da se spoji do 1.1.2021)?

• Stelle123
    24. Lipanj 2019. 20:19

Nasty u koga si? Inace, ja se tako danas umorno osjecam, dosla doma s posla i momentalno zaspala. Jedva cekam sad malo prosetat godi mi ljetni povjetarac. Ja nekako nisam uopce zabrinuta, na nista ne mogu vise utjecat, pa sto je sudjeno sudjeno je. Jedino su mi je koza buknula, akne na sve strane😢😢

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    24. Lipanj 2019. 20:21

mrgud_zg

Nasty ma probaj zaboravit na to sto prije. Bitno da je sve ok s bebom 😉!
    Nego cure, mi vecinom imamo termine krajem godine. Po zakonu se godisnji ne moze prenosit 2 godine jel da? Znaci trebale bi potrosit sve prije nego odemo na porodiljni (event ostavit koji dan da se spoji do 1.1.2021)?

Nitko ti ne moze uzet godisnji ako koristis komplikacije/porodiljni. Ali zasto bi to radila, pretpostavljam da ti se vise isplati bit na komplikacijama nego na porodiljnom.

• Stelle123
    24. Lipanj 2019. 20:23

Mislim na godisnjem nego komplikacijama. 

Nasty
    24. Lipanj 2019. 20:24

Ma u domu zdravlja sam u St., novi ginić, primarius..mijenjao je moju ginekologicu pa sam se prebacila kod njega kad sam se počela pripremat na mpo. Ma ne bi sad ime pisala nakon svega što sam napisala.. Inače je vrlo stručan. Ovo ću danas nastojat zaboravit. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.