ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    24. Lipanj 2019. 17:11

mrgud_zg

Ajme wow kako lijepi trbuh. Moj je jos u obliku B. To mi je nekaj najsmijesnije kaj sam procitala negdje al stvarno je, ja sam imala zalihe pa se jos nije do kraja lijepo oblikovao 🙈. A isto sam 13+3 😁.
    Meni su mucnine prosle negdje s 11 tjedana. Stvarno sam se preporodila. I odkad sam dobila rezultate panorame stvarno sam se nekak opustila skroz.
    I na moru stvarno uzivam, tu mi nije ni prevruce ni slabo. Necu ni razmisljat o sljedecem tjednu kad se vracam u zagreb i na posao 🙄😁🙈

Tako je i meni haha jedva cekam da se zaobli.
    Mala prekrasan ti ne trbuh!

Nasty
    24. Lipanj 2019. 18:12

Pozdrav cure, nije me bilo par dana.. Nadam se da ste sve dobro i da lijepo provodite vrijeme😊
    Mrgud i Tonkica pridružujem se vašim trbusima.. I moj je B, ali je narastao pa je sad XL B, šmrc! 
    Nekad mi se čini da će takav i ostat samo ovo xxxxl će rast🤦‍♀️
    Mala Le predivan ti je trbuh, ljubomorna sam.. 
    Angie sviđa mi se tvoj grijač.. 
    Grizli super vijesti, vjerojatno će te skroz maknuti sa te djete s vremenom.. 
    Kad smo kod teme pretjerane brige trudnice. Ja bila danas u ginića jer sam imala roza iscjedak u petak i subotu. Najvjerojatnije od vaginaleta što sam dobila za pervenciju od gljivica, koje su između ostalog bijele boje. Stavila dvije i treću nisam kad sam vidila taj rozi iscjedak. I tako zvala ja ginića danas i kaže on meni da dođem. Pregledo me, s bebom sve ok i malo je bilo rozog iscjedka ali puno blaže nego u petak i sub.. Na kraju me dr. krene sprdat da se previše brinem i da mi to nije ništa, da sam slobodno mogla stavit i treću..i kao pa vas bi trebalo naručivat svaka dva tjedna zbog vaše brige. Pa jbt. otkud ja znam da rozo ne mora biti krv. I sam je rekao da može bit da sam zagrebala kanal. Ili da mi je to bilo što sam prestala pit duphastone ili od vaginalets, al on smatra prema današnjem pregledu da je sve ok i da mi ustvari ne treba ništa, da stavim tu treću vaginaletu. Sad sam dobila i probiotike. A sve kao perventivno. Bilo mi je baš nekako neugodno, osjećala sam se glupo i kao da sam to izmislila, naročito kad mi je rekao pa vas bi zbog brige svako 2 tjedna trebalo naručivat.. I kaže na kraju ako bude opet nešto slobodno vi dođite da vidimo što je i da se smirite. Kao da sam neka ludača. Pa sad mi je neugodno i dolazit. Neće me vidit do 25.7.

Maj4
    24. Lipanj 2019. 18:26

Grizli odlična vijest 😊 baš mi je drago 
    Nasty baš mi je to ružno od njega 🤬🤯 znamo sve dovoljno ružnih primjera i normalno da nas sve plaši. Mogao je fino sve to objasniti, uostalom to mu je posao a ne da se ruga. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Nasty
    24. Lipanj 2019. 18:32

Maj4 pa da i ja sam mu ovo danas baš zamjerila. Inače nisam imala nikakvih problema s njim, uvijek je bio temeljit i ljubazan. Al ovo danas me baš povrijedilo. Jbt. pa ovo mi je prva trudnoća i vjerojatno zadnja, imam 38 god, amh nalaz mi je 2,87, a ostali hormoni da ne govorim kavi su mi bili i on sam to sve vrlo dobro zna. Ma baš ružno. Mislim ok, i dr. su ljudi, možda mu nije bio dan. Al ja stvarno pazim kako se izražavam i nisam bila ni najmanje bezobrazna za razliku od njega. 

Točkica37
    24. Lipanj 2019. 18:35

Neka je on potvrdio da je sve ok

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    24. Lipanj 2019. 18:44

Točkice ma je, to i je najvažnije. Valjda će me proć neugoda do idućeg puta.. Sad bi ga najradije zadavila. Ma još je on tu mene sprda da pričamo pola sata o običnim vaginaletama samo ne mogu se svega sjetit.. 

Grizli
    24. Lipanj 2019. 18:50

Meni se ne svidja takav prisgup ginekologa. Pa nisamo mi dosle traziti pomoc i saavjet jer man je gust nego se brinemo posebno zene kojima je to prva trudnoca, a da ne govorim za zene koje su imale spontane pa su sad jos i time opterecene ili su prosle ivf postupke. Mislim sve smo osjetljive na nase trudnoce al nekako sam dobila dojam da one koje su tezim i trnovitijim putem dosle do trudnoce vise strepe i uplase se svake sitnice doslovno. Ja imam bas srece sa svojom gin predivna je zena i jako emotivna. Mene je odlusevila njena reakcija kad sam donjela nalaz da sam napokon uspjela zena je poskocila sa stolice od srece i odmah me pocela umirivat i svaki put je tako njezna i brizna prema svim trudnicama vidim i nije joj problem 205 puta me primiti ako me to smiruje. Zao mi je da nemat sve to lijepo iskustvo i nekoga da vas tako prati. 

Nasty
    24. Lipanj 2019. 19:07

Nikome se ne sviđa ovakav pristup ginekologa. Do sad je bio uvijek ok. Pripremao me temeljito za potpomognutu jer je i njegova žena to prošla. Na početku trudnoće me naručivao često i bio ljubazan i temeljit. Ne znam što mu je danas ovo trebalo. Al eto, vidit ćemo kako će ić dalje.

Lavica27
    24. Lipanj 2019. 19:14

Mala kakav trbuh,ljubomorna sam😍 Meni je treća T, 8 tjedan i izgledam chubby a ne simpatično trudna😂
    Lala, iz iskustva, prve trudnoće sam se još najmanje bojala. Poslije valjda kako shvatis što ti se sve može dogoditi ili si prošao kroz sr.nja puses i na hladno...

TinchiSk
    24. Lipanj 2019. 19:23

Meni je moja ginekologica baš super i to je jako važno, posebno u trudnoći. Imamo pravo na 100 pitanja i strahova. Pa nije baš da se raspitujemo o kutiji keksa. Ipak je to mali život u nama i svašta se može dogoditi, naravno da smo zabrinute.
    Istina je da briga počinje s plusićem i ne prestaje nikad. Lakše je kad dijete može reći što mu je i postane samostalno, kao što je moj mali sad s 10 godina, ali i dalje brinem zbog svake točkice na njemu. 
    Znate o čemu razmišljam? Treba mi novi kupaći, a ne znam kolika ću biti za 2 mjeseca 🤔
    A ako ću čekati do sredine 8. mjeseca, više ničega neće biti za kupiti.
    Mala, trbuh ti je stvarno super 
    Mene danas glava boli cijeli dan 🙁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.