ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    24. Lipanj 2019. 13:36

I ja imam pregled 4.7

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    24. Lipanj 2019. 13:51

Piba jucer je bio bas odvratan i sparan dan, mi smo se doma svi probudili sa glavoboljom, meni se povracalo kolko me bolila. Bio je takav nekakav sugav dan, i trebamo se mi osobito pripazit kad su takve nagle promjene vremena. Samo puno tekucine, najbolje vode i cim osjetis da nest ne stima lec i odmorit, makar 10 min al cisto da dodjes malo k sebi.

• Lala27
    24. Lipanj 2019. 14:00

Piba7 I meni se to isto dešava, pa se tako sva isprepadam, loše mislim, a onda  prođe, pa pomislim baš sam luda, naravno da je sve u redu. A primjetila sam da imam te bolove kad sam više u pokretu, prosto moram malo odmoriti i opustiti se, a pregled tek 15.7, to me još više isprepada

Angie1205
    24. Lipanj 2019. 14:07

Mene znaju prepone bolit kad malo vise hodam...a dok je mm doma redovito me proseta da poslije zaspim cim vidim krevet 😜
    Lala ja cekam 12.7. i svaki dan sam sve nestrpljivija 😱

TinchiSk
    24. Lipanj 2019. 14:25

Mene danas boli glava od jutra. O niskom tlaku sam već pisala, to je koma. I zna mi povremeno doći slabo, baš onako kao da postanem gumena i sve mi bude teško. Dok sam bila doma prošli tjedan, legla bih na kratko pa bi prošlo. Ne znam da li je tlak, šećer, ili nešto treće. Znam samo da baš budem gladna kad nekoliko sati ne jedem.
    Ova vrućina sigurno ne pogoduje našem stanju, strašno je vruće, a bit će i gore u ostatku tjedna. Pijte puno vode i odmarajte koliko možete.
    Ja već sad maštam o ledenoj kavi na koju će me dragi izvesti popodne.
    Što se kuhanja tiče, bilo je ostalo bolonjeza od jučer, a ja sam jela na poslu. Kako mi je sve fino :-)

Angie1205
    24. Lipanj 2019. 14:26

Ako ima koja da joj nije dovoljno vruce, samo recite i posaljem vam ovog grijaca kraljeznice...zagrije u najkracem mogucem roku da vam ni klima ne moze pomoci. Ali to nije sve...ukoliko imate viska hrane, on je tu da je potamani 😜

mala.le.90.
    24. Lipanj 2019. 14:30

Ovo je nas mis mali prosli tjedan, mozda 13 plus 3😍😍

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• piba7
    24. Lipanj 2019. 14:33

mala.le.90.

Ovo je nas mis mali prosli tjedan, mozda 13 plus 3😍😍

Kakav divan trbuscic 😍😍😍

Omerta
    24. Lipanj 2019. 14:39

Slatka busa! I cuko! 
    I ja se pridruzujem niskotlakasima.. pod normalno mi se zavrti ak se prenaglo ustanem i srce pocne ludjacki lupati.. naravno kod doktora obicno tlak bude normalan, kak to vec ide.  U prvoj trudnoci se sjecam da sam imala neke vrtoglavice i valunge u drugom tromjesecju. 
    Jos par dana do prvog uzv i ko za vraga na onok stranici/aplikaciji Baby Center naletim na temu gdje jedna trudnica pita kada na prvi uzv i onda se nasla rasprava o stetnosti ranog vaginalnog ultrazvuka i kako moze prouzrociti spontani itd.. Javile se neke zenske sa losim iskustvom kao bile na prvom uzv sve pet kuca srce, a na drugom nista, stalo taman po velicini nakon prvog uzva..  bas mi je to sad trebalo jos u glavi, crne misli, pogotovo nakon proslih spontanih. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Točkica37
    24. Lipanj 2019. 14:43

Ajme tako se vec vidi sa 13 tjedana.divnoo...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.