ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    24. Lipanj 2019. 21:25

mrgud_zg

Nasty ma probaj zaboravit na to sto prije. Bitno da je sve ok s bebom 😉!
    Nego cure, mi vecinom imamo termine krajem godine. Po zakonu se godisnji ne moze prenosit 2 godine jel da? Znaci trebale bi potrosit sve prije nego odemo na porodiljni (event ostavit koji dan da se spoji do 1.1.2021)?

To i mene zanima za godisnji. Nisam jos koristila za 2019.. I bojim se ako se dogodi da necu ni stici jel ce mi to propasti nakon kaj se vracam 2020 g... :( radim u skoli pa nezz kako to funkcionira. Tajnica me uvjerava da cu moci iskoristiti i godisnji 2019 i za 2020...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Lala27
    24. Lipanj 2019. 21:31

Lavica Da, da, shvatam to, u prvoj trudnoći se manje zna, kao što kažu da se plaše drugog porođaja više nego prvog, jer znaju šta ih čeka. Ali ja sam više zabrinuta jer sam prošla kroz mpo, da sam lako ostala trudna mislim da bih mnogo manje brinula 

Nasty Mislim da bih i ja isto tako reagovala, isto smo prošle, zabrinute za svaku sitnicu, i onda gin tako da kaže, on koji ne zna ni kako je inače u trudnoći, a naročito kako je kad teško dođeš do željene trudnoće. Zna on to u teoriji, ali mislim na to da nikad nije bio trudan 😂😂

Angie Kako divaaan trbuščić 😍😍

C1M4
    24. Lipanj 2019. 21:40

Zene, ne znam znate li ista o tome, ali plizz pomoc ili ako imate koga da pitate.. Dakle ugovor mi je na poslu do 31.08. i nece mi ga produziti zbog trudnoce, a ja takoder moram na bolovanje - komplikacije zbog ranijeg spontanog i izvanmaternicne.. Procitala sam 100 varijanti i ne znam kakav je sada zakon, a na HZZO-u mi se nitko ne javlja😔 Ako odem sada na komplikacije, imam li pravo i nakon isteka ugovora na naknadu sa HZZO-a, vodim li se i dalje kod njih da sam na komplikacijama? Procitala sam da je bilo kao da ide i dalje staz kod njih i da ide puna naknada place, negdje sam procitala da nemam pravo pa ne znam znate li ista o tome i imate li vi koga pitati, stvarno sam vise ocajna jer nitko nista konkretno ne zna!🤦🏼‍♀️

C1M4
    24. Lipanj 2019. 21:41

Od strucnih osoba mislim.. Niti sto znaju niti se javljaju..

Angie1205
    24. Lipanj 2019. 21:51

C1M4 stvarno ne znam sadasnje zakone al znam da ih svako malo mijenjaju. Moj savjet ti je da sto prije ides na hzzo i osobno pitas sto ti je ciniti. Koga god da zoves il ti se nece javiti ili im se nece dati telefonski objasniti, najbolje otic tamo i sve ispitat detaljno. Sretno!

C1M4
    24. Lipanj 2019. 22:02

Angie hvala ti na savjetu draga😊 znam sto mislis.. ali mi je problem sto sam ja u Velikoj Gorici na stanu, a moja glavna podrucna sluzba je u Kutini zbog prebivalista.. Ne znam mogu li tu pitati ili u Zagrebu?

C1M4
    24. Lipanj 2019. 22:05

Mislila sam ako je koja imala iskustva sa tim sada mozda, u danasnje vrijeme je stvarno tesko opustiti se i biti trudna zbog sustava🙂

Angie1205
    24. Lipanj 2019. 22:10

C1M4 pa onda smo si susjede 😂
    Di si u Vg?? 
    Slobodno ti draga odi tu u Goricu pitati, zakoni su isti za sve podrucne sluzbe, samo kazes sto te zanima i vjerujem da ce ti tete tamo pomoci.
    Ja sam bila prosli mj i tete su bas ljubazne...osobito ova teta za komplikacije.

C1M4
    24. Lipanj 2019. 22:14

Angie Cibljanica haha, gdje si ti?😁 
    Joj super onda, od ovih u Kutini mi se dize kosa na glavi🤦🏼‍♀️ Ici cu sada koji dan pitati, hvala ti puno😁

Angie1205
    24. Lipanj 2019. 22:16

C1M4 ja sam ti u samom centru, odmah do doma zdravlja. Doslovno sa svog prozora vidim ginekoloske, zubarske i pedijatrijske ambulante 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.