Angie 🤣🤣🤣 dobra ti je ideja muža uposlit!
Ustvari može se skidati s čim god je koja navikla, samo se kao ne preporučuje skidati sve, jer dlačice štite intimnu zonu. Osim na kraju pred porod.
Al ja s ogledalom nešto još uspijem obavit🤣 morat ću uskoro kod kozmetičarke..
Jutro cure…i mene zanima to za "odrzavanje" situacije 🤣 Inace idem na depilaciju secernom pastom i skidam sve…i sad sam u fazi da bi trebala otici ponovo dok nije sve izraslo da mi bude lakse a ne znam koliko je to pametno. 🤔 Mislila sam pitat dr jel smijem ali mi bilo neugodno 😂😂
Smijes, moje sve prijateljice tako rade, jer prava secerna pasta nema stetnih sastojaka (secer i voda), ali ipak pitaj svoju dr. Posebno sto je zena, nek ti ne bude nista neugodno 😉
Ma cure draga, kakav bed i sramota...nagledali se nasi muzevi nase ratne zone...mi prakticiramo ovakvo odrzavanje od prve trudnoce, tad sam bila stvarno ogromna sa +20kg i ni 5 ogledala mi ne bi pomoglo. Mm uziva a meni je opet lakse puno.
Jutro cure…i mene zanima to za "odrzavanje" situacije 🤣 Inace idem na depilaciju secernom pastom i skidam sve…i sad sam u fazi da bi trebala otici ponovo dok nije sve izraslo da mi bude lakse a ne znam koliko je to pametno. 🤔 Mislila sam pitat dr jel smijem ali mi bilo neugodno 😂😂
Smijes, moje sve prijateljice tako rade, jer prava secerna pasta nema stetnih sastojaka (secer i voda), ali ipak pitaj svoju dr. Posebno sto je zena, nek ti ne bude nista neugodno 😉
Nije zena...muski je 🤣
Kozmeticarka mi je rekla da ima puno trudnica i da bi onda samo cesce trebala dolaziti dok ne izrastu bas sve, posebno jos ako se koristi britvica u medjuvremenu jer onda jos ojacaju. Ovako kaze ako je redovno one omeksaju, raste trci-trci pa dlaka i onda bude brzo i skoro i ne boli.
L 💛
Jutro cure 🖐🏻
Ja sam se već kupala u moru i taman doručkovala 😊
Tebuščići su divni 🥰🥰 morat ću i ja svoj prijaviti taman imam sliku od prije par dana za usporediti
Što se tiče ratne zone, ja još uvijek mogu sve sama ali sam dragom već najavila kad ne budem mogla da će on. Njegov odgovor je bio "sa zadovoljstvom", samo se nadam da me neće masakrirati 🤣🤣🤣
Ima li koja problem s brijanjem nogu? Inače nisam bila osjetljiva ali sad se svaki put ospem i boli me 😞 ne znam šta da radim, još ih pustim par dana da izrastu i radim sve kao i inače
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Lijeva je od 13.6. Desna od 24.6., i slikana je navecer preko dana je mrvu manji 🙈🙈
Sad kako se polako vidi baš mi je gušt mazit ga 🤰🤰
Još smo neki dan bili sa rodbinom, pa je dečkova nečakinja mazila i naslanjala glavu da čuje bebu 🥰🥰 baš mi neobično bilo 🙈🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Lijeva/gornja i desna /donja 🙈🤣🤣🤣 zaboravila sam da stavlja jednu ispod druge
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Pozdrav cure, prijavljujem još jednog dečka. :)
Danas 15+4, mučnine napokon popuštaju i sad ostaju ostale radosti trudnoće. :)
Idući pregled 18.7., trudnoca uredna i nadam se da će nastaviti tako. Lijepi su vam trbuscici i baš ste zgode trudnice. Meni se sad počinje siriti, iako ako obučem nešto šire kažu da se još ne primjećuje. :)
Nije zena…muski je 🤣
Kozmeticarka mi je rekla da ima puno trudnica i da bi onda samo cesce trebala dolaziti dok ne izrastu bas sve, posebno jos ako se koristi britvica u medjuvremenu jer onda jos ojacaju. Ovako kaze ako je redovno one omeksaju, raste trci-trci pa dlaka i onda bude brzo i skoro i ne boli.
Hahaha, sorry onda, krivo sam shvatila 😂
U svakom slucaju, mislim da kvalitetna secerna pasta ne moze bas nasteti, posebno jer se koristi najcesce svaka 3 tjedna. Ja recimo ne smijem uopce brijati to podrucje jer mi sve upali, dobijem pristeve i plikove, boli i crveno je, tako da ja ostajem vjerna secernoj pasti ☺️ dobro ti je rekla kozmeticarka, jednom kad se prvi put odlucis na to, kasnije je puno lakse, jer su dlacice rjedje i mekse
Curke trbuscici su vam divni 💓 neka samo rastu 😁🥰 Moj je vanserijski velik 😂😂😂 nigdje se nisam nesto posebno udebljala ali zato trbuh....Cak sam uspjela pobrat par komentara u stilu kolika sam vec i nisam znala jel bi se smijala il plakala.. Jel ima koja od vas iskustva s tim povecim trbuhom? meni je drago sto raste i obozavam ga ali kad mi tak netko doleti bas me to zna izbacit....P. S. Sto je B trbuh?? 😂 😂 😂 😂
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji