Jutro curke!
Jaivanpa to ti se i meni dogadja niski tlak, a otkucaji do 130 skacu. Iako rijedje mi se javlja zadnjih 7 dana od kad sam na fragmin injekcijama, a i tlak mi je od onda obicno oko 110/70, a prije nije prelazio 95/60. Tako da je ocito povezano sa cirkulacijom bi ja rekla. Mislim da je stvar sta nam tijelo mora pumpat vise krvi a zile nam se od vrucine rastezu. Probaj piti vise tekucine. Meni se obicno ujutro to dogodilo ili kad bi se penjala do stana na 2 kat. Pomogne mi ako sjednem i dignem noge i popijem tipo 2-3 dcl vode svjeze malo odmorim pa kroz par min osjetim olaksanje.
Cure na moru uzivajte! Ja danas moram u firmu nakon 7 dana zabusavanja. Zamolili me da im dodjem objasniti nesto jer ne znaju kako rijesiti pa me zezaju da sma joker zovi. Iako nisam na bolovanju malo sam u firmi vecinom radim od doma tako da moram to ici rijesiti im. Al i da mi se da, ne da mi se uopce. Mislim da me shvacate!
Laganini vidim da si se pridruzila! Pa dobro dosla!
Ja Grizli popijem preko 3 litre vode dnevno... Uvijek imam casu vode kraj sebe ili bocicu...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Meni ti je doktor kod kojeg sam bila za srce reko da ne panicarim oko tog da mi je sa srcem ok osim problema sa zalistkom koji sam imala od prije i da se pripremim na to da mi se javlja jer se krv rijedi beba raste i da prihvatim to dok je naravno u granici normale
Vidjet cemo sta ce reci moj ginekolog na to... Nadam se da je i moje okej.. Pripisujem to sve promjenama u tijelu, ovoj vrucini.... Tak da eto.. Ali kad me uhvati zbilja se uplasim....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro cure
Laganini dobro dosla🤗
Ja sam nocas super spavala posto se lijepo rashladilo kod nas, samo jedno buđenje na pisanje😀
Ali mi se desilo da sam osjecala ko neke jake grceve u sakama😳i sad ujutro kod sam se probudila, bas me to iznenadilo. Nisam jucer nista puno radila sam rukama, mislim ono ispeglala samo par majica i skuhala rucak. Jel se mozda kojoj od vas to desava? Mozda cirkulacija malo ili?
Cure s niskim tlakom, nije ništa strašno. Ako još uz to uzimajte progesteron on dodatno smanjuje tlak. Ja sam npr niskotlakas,sad uz utrice ne prelazi 87/48. Što se tiče velikih otkucaja, oni jesu povišeni u trudnoći ali ako je baš puno treba prekontrolirat željezo (obično je vezano uz anemiju) i štitnjaču.
Ja se svako jutro dok se spremam za posao preznojim ko svinjica,žali Bože tuširanje prije toga.. Al to onaj hladan znoj me oblije,Nemam pojma zašto.
Pozdrav novim curkama!
Dobro jutro! Zelim dobrodoslicu pridoslicama...cestitkeee!! 🥰
Dorucak obavljen, dio vesa spremljen, dio se susi...sad malo u setnju s curama dok ne zapece kak spada...mada meni je vec sad prevruce!
Pridruzujem se niskotlakasicama, moj je ovih dana na nekih 90/60 a sad vidim da nisam rekorderka 🙈
Od jucer me probada iza kod rebara i kraljeznice al onak nisko, samo pikne pa popusti...mislim si kolko ce to bit dijete ak mu treba tolko mjesta vec sad 😂
Jutrooo cure...kod nas malo zahladilo pa sam se bas fino naspavala za promjenu 😀
I meni se jucer dogodilo da mi je srce toliko lupalo da sam imala osjecaj da mi i ramena i lopatice i sve titra. Bas sam se bila prepala... Isto imam nizi tlak inace ali nemam tlakomjer pa nisam jucer nista mjerila, ali nije mi bili svejedno 🤔
L 💛
jutro svima i dobrodošlica novim trudnicama
ja sam za dobro jutro imala jedan žestoki rigoleto, ali bar sam odspavala 8 sati pa sam to laganini podnijela. čini se da je kod mene tajna u tome da moram ranije leći. jučer sam prije spavanja uzela i reflustat- za žgaravicu.
[iimg]
Prijavljujem jos jednog decka. Stvarno prevladavaju. U nasem drustvu skoro svi prijatelji imaju musku djecu. Mi smo nekak od prvog dana imali osjecaj da je curica i totalno se sokirali kad su dosli rezultati haha. Sto ce rec da je moja majcinska intuicija skroz pogresna 😂😂
Ja na moru vec tjedan dana i jos ovaj tjedan. Blazeno stari godisnji. Kupam se normano, suncam umjereno. Oduvijek. sam dobro podnosila sunce. Samo presvlacim badice stalno
Kod mene je isto nizak tlak, zna mi se zavrtit kod naglog ustajanja, umor me isto hvata, ali me dr na sve to upozorila i rekla da unosim dosta tekucine jer ce me napadat dehidracija..
I cim se napijem vode bude mi bolje.
Ja sam na samom pocetku imala "probleme" sa srcem, jake otkucaje ali se kasnije smirilo, sad to ne primjetim...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Megud čestitam na deckicu! Bas ga prednjace nad curkama. Ili ce se curke tek kasnije javiti u statistiku.
Sortiraj odgovore
Najstariji