Tinchi i ostale zao mi je sto vas toliko mucnine muce, mozda vam to uskoro i prode...
Mene danas rastura glava, evo idem s posla upravo i moram stati u ljekarni nesto uzeti za ovo... znate li sto smijemo protiv bolova? Koliko se sjecam, receno mi je da Lupocet smijemo...
Tko je ono jos sa mnom u srijedu na pregledu?
Cure, molim vas pomoc. Ima li koja problema s alergijama jacim? Ja doslovno danas umirem od simptoma jedva disem i zacepljeno mi je sve. Rekli su mi u ljekarni da krajem 17.tj.T smijem piti antihistaminike, ali ja ne bih prije nego se savjetujem s dr. Pije li to neka od vas u trudnoci? Do prije ovog ranog proljeca nisam bila alergicar 😞
TinchiSk cestitam na urednim nalazima, a zanima me po ramzi metodi kako ti je bilo decko ili cura haha
Cure ne stizem se bas javljat, sad sam procitala sve zaostatke. Iskoristavamo lijepo vrijeme maksimalno 🌞🌊
Mari i Meto strasno mi je zao 😞 Stvarno nema niceg sto vam mozemo reci da vam olaksamo, dajte si vremena da zacijele i fizicke i psihicke posljedice ❤️
Tinchi cestitam na urednim nalazima 😍
Deewillow smiju se neki antihistaminici u trudnoci (npr claritin) ali vecina nasih dr nije sklona pripisivat ih trudnicama. Provjeri sa svojim doktorom, kazem, sluzbeno jesu dopusteni.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Pozdrav cure, evo i meni maloprije došao Nifty nalaz, sve je u redu i stiže nam curica 😊😊😊
Tajo je bilo i po Ramziju.
I nama maloprije javili Harmony nalaz.. Stize zdrava curka 😁😁😁😁😁😁💓 💓 💓 💓 💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Deewillow joj znas sta ja sam inace alergicar i asmaticar, al posto od transfera sam na kortikosteroidima nemam problem. Meni je moja dr opca rekla da ne bi smjela antihistamine u trudnoci dokle god situacija nije losa odnosno dokle god mogu izdrzat bez njih. Preporucila mi je da ispirem nos sa fizioloskom vise puta dnevno da me alergeni sto manje iritiraju.
Cestitam cure na dobrim nalazima, curkama i deckima!
Ja nisam stavila slikicu kad smo bili u điru "gatanja" iz posteljice pa ne znam što bi bilo po Ramzi metodi. Ja sama iz slike s uzv-a sa 7 tjedana ništa ne mogu zaključiti.
Drago mi je da stižu i curke 😍😍😍
Ja sam baš imala jak predosjećaj da je dečko, posebno jer su mi simptomi isti kao u prvoj trudnoći, znači ne paše mi slatko (iako to ništa ne mora značiti).
Čestitam svima na dobrim rezultatima.
Sortiraj odgovore
Najstariji