ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    21. Lipanj 2019. 17:23

Tinchi i ostale zao mi je sto vas toliko mucnine muce, mozda vam to uskoro i prode...
    Mene danas rastura glava, evo idem s posla upravo i moram stati u ljekarni nesto uzeti za ovo... znate li sto smijemo protiv bolova? Koliko se sjecam, receno mi je da Lupocet smijemo...
    Tko je ono jos sa mnom u srijedu na pregledu?

deewillow
    21. Lipanj 2019. 17:37

Cure, molim vas pomoc. Ima li koja problema s alergijama jacim? Ja doslovno danas umirem od simptoma jedva disem i zacepljeno mi je sve. Rekli su mi u ljekarni da krajem 17.tj.T smijem piti antihistaminike, ali ja ne bih prije nego se savjetujem s dr. Pije li to neka od vas u trudnoci? Do prije ovog ranog proljeca nisam bila alergicar 😞

samojed
    21. Lipanj 2019. 17:55

TinchiSk cestitam na urednim nalazima, a zanima me po ramzi metodi kako ti je bilo decko ili cura haha

Livia
    21. Lipanj 2019. 18:03

Cure ne stizem se bas javljat, sad sam procitala sve zaostatke. Iskoristavamo lijepo vrijeme maksimalno 🌞🌊
    Mari i Meto strasno mi je zao 😞 Stvarno nema niceg sto vam mozemo reci da vam olaksamo, dajte si vremena da zacijele i fizicke i psihicke posljedice ❤️
    Tinchi cestitam na urednim nalazima 😍
    Deewillow smiju se neki antihistaminici u trudnoci (npr claritin) ali vecina nasih dr nije sklona pripisivat ih trudnicama. Provjeri sa svojim doktorom, kazem, sluzbeno jesu dopusteni. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• piba7
    21. Lipanj 2019. 18:05

Pozdrav cure, evo i meni maloprije došao Nifty nalaz, sve je u redu i stiže nam curica 😊😊😊
    Tajo je bilo i po Ramziju.

Hrabrica
    21. Lipanj 2019. 18:17

I nama maloprije javili Harmony nalaz.. Stize zdrava curka 😁😁😁😁😁😁💓 💓 💓 💓 💓 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Tonkica1
    21. Lipanj 2019. 18:34

Wooohooo stizu nam i curiceeee 😁😁😁

Livia
    21. Lipanj 2019. 18:39

Ceeestitke!! 💖💖

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Grizli
    21. Lipanj 2019. 18:46

Deewillow joj znas sta ja sam inace alergicar i asmaticar, al posto od transfera sam na kortikosteroidima nemam problem. Meni je moja dr opca rekla da ne bi smjela antihistamine u trudnoci dokle god situacija nije losa odnosno dokle god mogu izdrzat bez njih. Preporucila mi je da ispirem nos sa fizioloskom vise puta dnevno da me alergeni sto manje iritiraju.
    Cestitam cure na dobrim nalazima, curkama i deckima! 

TinchiSk
    21. Lipanj 2019. 19:05

Ja nisam stavila slikicu kad smo bili u điru "gatanja" iz posteljice pa ne znam što bi bilo po Ramzi metodi. Ja sama iz slike s uzv-a sa 7 tjedana ništa ne mogu zaključiti. 
    Drago mi je da stižu i curke 😍😍😍
    Ja sam baš imala jak predosjećaj da je dečko, posebno jer su mi simptomi isti kao u prvoj trudnoći, znači ne paše mi slatko (iako to ništa ne mora značiti).
    Čestitam svima na dobrim rezultatima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.