Dobro jutro cure 🖐🏻
Ja sam sebi uzilama tezenis prošle godine. Moram reči da sam oduševljena, baš su dobri. Bez push upa, obična tanka košarica.
Doduse ja imam b košaricu i oni s tankim naramenicama su, vjerujem da imaju i s vecim. Pa ako imaš u blizini pogledaj 😊
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
ok djevojke!
Pogubila sam se u puno komentara, no Meto & Mari1313 saljemo vam more zagrljaja, snage, i pozitivnih misli da izdržite..ako bilo što trebate- pišite! Svi smo tu, pa makar, sa riječima utjehe!
Noemi dobro nam dosla! 😘
IVA- mene često boli trbuh, i to ponekad dosta, skužila sam kad se preforsiram taj dan, da krene luđački boljet.. ali beba je super, sve je u najboljem redu, danas nam je 17tj.
ali sada sam dobila antibiotik radi bakterije koju imam, i ginekologica kaže da je to vrlo moguće radi toga bol u trbuhu dolazila.. dok sam nedavno bila na hitnoj završila ( otrovala sam se hranom ) no poslali su me u Petrovu na kontrolni UZV jer sam dva dana jako povraćala itd., i doktorica na hitnoj je rekla da je bol savršeno normalna i zdrava dokle god nema krvarenja.... e pa sad, dva različita mišljenja, od dvije doktorice... ali ja bi na tvom mjestu za svaki slučaj, za svoj unutarnji mir otišla na pregled.. ako ne možeš doći kod svog ginica, napravi se blesava i odi na hitnu, netko će te svakako pogledati, a ti ćeš znati da je sve u redu! kako god odlučiš, javi. Svima želimo ugodan dan!
Joj, meni je danas muka od svega što pojedem; slano, slatko, kiselo - nije bitno. Pa do kad više???
Ali ima i nešto dobro i slatko. Mislim da sam jučer prvi put osjetila svog bebonju. I danas opet. Nisam 100% sigurna, ali mislim da je to početak
dobar dan cure! jutros sam bila na pregledu i doktor je potvrdio da se sama cisti maternice. u svoj toj nevolji eto barem ne u morati na kiretazu. Moram na jos jednu kontrolu za 10tak dana. Nakon toga cemo vidjeti, samo da sve bude u redu. Mislim da cemo napraviti stanku par mjeseci, cini mi se tako najbolje da i fizicki i psihički dodjem malo k sebi i budem spremna opet.
Meto draga kako si ti, jesi bila na pregledu?
Tinchi bas te pate te mucnine 😔
Da probas grickat dvopek ili tak nekaj neutralno (da ne kazem bljutavo)
Stvarno ne znam kako je to s mucninama, ja ne da jedem nego doslovno zderem sve kaj mi padne na pamet. Evo tipkam i grickam smoki koji inace bas i ne volim 🙈 Ima dana kad ne mogu prezivjet bez kebaba sa sirom ili tak neke junk hrane a ima dana kad pojedem kilu voca dnevno, tak da stvarno trpam raznoliko u sebe...nema sta 😂
Mari drzi se i vjerujem da ces se ubrzo vratiti medju nas, naravno kad budes spremna. Ne odustaj, isplaci se, odboluj, vristi ako treba, imas pravo na to. 😘
Čak nisu to kod mene ni mučnine, a nije ni žgaravica. Nešto između. Čudan okus u ustima i grlu što god da pojedem.
A i meni je sve fino, posebno slano i kiselo, slatko se trudim izbjegavati, od njega mi je najgore. Paše mi dok jedem jer kad završim, uhvati me to nešto fujasto. Bude i to prošlo, glavno da nema bolova i nekih većih problema.
Drage Mari i Meto, jako mi je žao zbog vašeg gubitka, nisam dozivjela nikad, al mogu samo pretpostaviti kak se osjećate... Želim vam što brži oporavak!
Noemi, dobro nam došla!
Tinchi ja zbog mucnine uopce nisam spavala nocas. Grozno mi je cijelo vrijeme, vrtila sam se i mucila jutros do 5 i odustala na kraju. Jedem voce i krekere, krumpir, ne znam sto vise
[iimg]
Dobila upravo rezultate Niftyja. Tražila sam direktno od firme koja to radi, da ne moram čekati skroz do srijede. Sve je ok, nizak rizik. I 100% dečko ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji