Mari1313, da se i ja javim. Ja sam u mpo, imala smedjarenje od prosle srijede. Prekjucer bila na pregledu i vidila srceko kako kuca. Pao mi kamen sa srca. Tu vecer sam spavala u komadu nakon 3mjeseca. Sinoc pocnem lagano krvariti i odmah popijem terapiju i krenuli grcevi. . Nakon malo iz mene komadi poceli ispadati. . Trudna sam bila 6tjedana. Bol neopisiva, kao da sam prazna iznutra. . Veselila sam se da cu razmjenjivat iskustva i ovdje al jbga, tako je moralo biti. 😞 Ujutro sam na pregledu da vidimo jel sve otislo i jedino dobro je sto mislim da jest i da necu trebat na kiretazu. Uzet cu predah 2 mj i krenit ponovo. Nadam se i molim da ce tad biti uspjesno. Vise tu ne pripadam ali morala sam negdje "izdusit". Vama zelim srecu i ja cu povremeno navracat i veslit se po skrivecki. 😘😘
Tako da se draga nemoj poplasiti kada krene, a ako ne podnosis krv nek dragi bude cijelo vrijeme uz tebe. Ja bi voljela da sam znala u kojoj ce to kolicini bit a ne ocekivala male ugruske, kad tamo njih 5 kao dlan. Oprostite ako sam nekome zgadila veceru, samo zelim pomoc. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Draga Meto, znam te sa te teme i mnogo mi je žao što prolaziš kroz to, svim srcem uz tebe ❤️
Meto jako mi je zao zbog toga sto prolazis, svim srcem sam uz tebe! Molim se stvarno i za tebe i Mari da se ubrzo pridruzite ponovo. 🙏 Ostale cure hvala vam na savjetima , podrsci, informacijama na svemu. Danas su me primili u kliniku jer povracam 3 dana unazad, i folnu kad popijem povratim, šta god pojedem. Malo sam na pracenju , infuziji, vitaminima i nekoj terapiji za mucnine da mi ne bi opao imunitet sada. Ujutro cekam taj termin u privatnoj klinici kod doktora spec. Beba je ok, saljem vam sličicu ja mislim da vidim i rukice male na u.z od danas .
Uzasno mi je tesko procitati kroz sto i ti Meto prolazis. Jako jako mi je žao. Drži se ❤❤❤ nadam se da ćeš se što prije oporaviti od ovoga i krenuti po svoju bebicu❤
Maj4 ja sam do trudnoće išla na trajni lak, čim sam saznala da sam trudna sam ga skinula,tako sam u svim trudnocama. Što se tiče te prah tehnike, je,zdraviji je prah ali je upitno ovo sa skidanjem. Ja sam odmah pitala noktaricu za to,kaze da se uranjaju nokti u aceton na 15min i da ti to pojede nokte skroz. E sad,ja osobno ne znam,ako ona laze lazem i ja.. Sad lakiram nokte jer su mi od trajnog dio laki ali tražim one lakove bez onih ,3-4-5 štetnih sastojaka a la formaldehid i slično.
U prvoj T sam se ofarbala nisam ni znala da sam trudna al volim izbjegavati kolko mogu štetne sastojke bar dok traje organogeneza (cca 12tt). Generalno kad sam postala mama sam se osvjestila oko raznih sastojaka, sva sredstva za ciscenje sam zamijenila prirodnima, što se tiče prehrane i stvari na koje mogu utjecati. A dalje, pomozi Bože.
Meto jako mi je žao 😥 želim ti puno snage i sreće, da bude uspješno sljedeći put ❤
Danas je baš tužan dan 😞😞
Gogga slika je predivna 😍 tebi držim fige da sve bude dobro i brz oporavak da te što prije puste kući 🥰
Lavica nisam znala da se toliko dugo drže nokti u acetonu. Mislim da onda neću ništa. Ja samo na nogama nalakiram nokte jer mi je nekako ružno ljeti bez laka 🙈🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Pozdrav buduce mame da vam se pridruzim na ovoj temi i ja ocekujem zimsku bebu veljaca 2020.
Drage Mari i Meto, držite se. Ja sam između prve i druge trudnoće imala spontani i kiretažu u 10 tjednu. Vjerujem da postoji razlog zašto je tako moralo biti, i kod mene i kod vas.
Gogga nadam se da će ti se mučnine i povraćanje smiriti
[iimg]
Dobro jutro cure!
Meri i Meto...jako mi je zao, nema tih rijeci utjehe koje bi vas sada imalo umirile...znajte da smo sve tu uz vas i da drzimo 🤞 i molimo se da nam se sto prije pridruzite! 🥰🥰
Noemi dobro nam dosla! 😘
Iva to cesce piskanje je nekako normalno sto je beba veca, ali ako je to bas bol mozda da odes do dezurnog gina? A obzirom da imas tu bestiju...mozda ti i radi terapije tako bude, da ju sto cesce ispiskis?
Nadam se da ce neka od nas imat bolji savjet, na srecu nisam se nikad borila s tim dole bestijama. Drz se😉
Kaj se tice lakiranja...ja si nalakiram na nogama i rukama, kad skidam imam onaj aceton kaj gurnem prste u spuzvicu i vrtim dok sve ne ode, tak mi manje smeta miris acetona 🤪 Ne mazem se sad svaki dan al namazem pa dok izdura pa ispocetka, jednom tjedno sigurno ove na rukama.
Tako sam i u ranijim trudnocama, jedino pred kraj sam stala, ginici u trudnickim ambulantama vole kad nam vide ciste nokte jer i na njima mogu vidjet ak nesto ne stima...po boji. Tak da sad dok je ljeto samo se trackajte a poslije nas ne vidi niko osim doktora 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji