Meto zao mi je 😢😢 al znaj da je sve s razlogom. Drzi se i brz oporavak zelim,pa da krenes u novu akciju.
Goga slatka slicica. Beba borac. 😁 kako si? Javi stanje.
Iva4 e ja sam ti se isto bila prepala zbog toga,pa mi je doktorica rekla da mi beba sjedi na mjehuru 😂 pa da zbog toga imam pritisak i idem u wc. Eto to je moje iskustvo s tim.
Mene cure zanima kakva vam je boja iscjedka bila u 1tromj.Meni bila tamno zuta a jucer prestala biti pa postala kroz bijela.
Dobro jutro, cure!
Meto, jako mi je žao zbog situacije kroz koju prolaziš. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti, i fizički i psihički, i nastaviti dalje. Neka ti je sa srećom!
Ja sam danas na poslu nakon tjedan dana tako mi se ne daaaaaaaaaaa!
Srećom pa je vikend opet tu.
Nadam se da ste vi dobro :-)
Goga slicica je predivna i evo neka ti tvoj Borac bude najveca snaga i nada da ce sve rezultirati dobrim...zelim ti cim brzi oporavak
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Meto 😟 drzi se!
Noemi dobro dosla!
Iva mozda ti samo matetnica pritisce mjehur ipak raste. Jel imas kakvih jos simptoma neugodan miris, iscjedak cudan, peckanje?
Lorija kod mene je cijelo vrijeme bijeli iscjedak nisam imala uopce zuti, a mislim da je to individualno.
Iva vjerujem ti da te strah i mene bi bilo bilo kakve boli strah posebno kad se pojavi odjednom. Ako si zabrinuta možda da ipak odes do dr makar samo da te smiri. Iako vjerujem da je sve do pritiska maternice na donje misice i mjehur.
Meri kako si danas? Javi ako budes mogla sto kaze gin danas.
Dobro jutro svima, nove cure dobrodosle 😊
Lorija ja sam imala takav iscjedak, prvo zuti, a nakon toga bijeli. Doktor mi je rekao da je to sve normalno, kod mene se na taj nacin cistio hematom. Ako si i ti imala hematom koki nije iscurio onda je vjerojatno to. Osim toga mi je rekao da je kod svake zene iscjedak drugaciji, kao i tijekom ciklusa, al ako te nista ne svrbi i ako neka neugodan miris, a brisevi su ti uredni to je sve u redu.
Cure, moze savjet? Inace imam dosta povece grudi i otkada sam ostala trudna toliko su se povecale i postale napete i uzasno bolne😔 Trebala bi si kupiti grudnjak, a ne znam kakav, imate li savjet mozda, kakav i gdje ste kupile? Dakle trebali bi mi i preko dana i preko noci.. Inace sam ga preko noci skidala, ali sada me toliko grudi bole i peku kada su opustene da je to nemoguce opisati..
Iva lezi sto vise mozes i umiri se barem fizicki, odmaraj sto vise da ti se misici opuste pa vidis jel ista lakse, ako nije odi do dr, kao sto Grizli kaze, da te bar umiri da je sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji