ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    20. Lipanj 2019. 16:08

Drage moje trudnice, di ste?se kupate ili strajkate?ja porer bazena se suncam u hladu i gledam ostale kako se kupaju..
    Zanima me dal mislite dal bude mi gin kod iduceg pregleda mogla vidjeti spol?bit ce.mi 13 tjedana 😍

deewillow
    20. Lipanj 2019. 16:32

Srce mi se smije 🤰🏻

Drage moje trudnice, di ste?se kupate ili strajkate?ja porer bazena se suncam u hladu i gledam ostale kako se kupaju..
    Zanima me dal mislite dal bude mi gin kod iduceg pregleda mogla vidjeti spol?bit ce.mi 13 tjedana 😍

Ako je deckic, vrlo vjrj. Ako je curica, mislim da ti ga tada nece moci sa sigurnoscu potvrditi

aarauch
    20. Lipanj 2019. 16:40

Draga Mari,jednostavno se tu nema sta za reci nego ti samo mogu zazeljeti puno snage i hrabrosti da com prije prebrodis i krenes dalje...mozda On gore stvarno ima neki razlog zasto je doslo do toga pa pokusaj tu naci utjehua jebemu...

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

aarauch
    20. Lipanj 2019. 16:41

Ja sam obavila pregled,gestacijska je vidljiva...11.07.iduci pregled kada ocekujemo srcanu aktivnost.
    Pusice svim bebicama

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Grizli
    20. Lipanj 2019. 17:53

Aarauch super! Drzim fige da na iducem cujes srceko. Sretno!
    Iva moze se piti bilo koji magnezij samo npr Mg karbonat zna cesce izazivat proljev, dok oksid ili citrat rijedje. Al vrijedi probat, ako ti fali Mg u tijelu relativno brzo ces osjetit olaksanja. Najbolje ga je piti navecer pred spavanje

Red Fox
    20. Lipanj 2019. 18:30

Krenula sam pohvatati kaj se dogada kod vas i vidim da nazalost danas nema bas lijepih vijesti. 
    Gogga drzi se i vjeruj doktorima. Vjerujem da ce sve proci super do kraja trudnoce, a ona kreni lijeciti taj cin. Znam puno slucajeva cura koje kasnije nisu imale nikakvih problema. Cula sam da je dobro ojacati imunitet pa si malo proguglaj o uzimanju beta glukana. I ja sam ti npr. koristila prirodne vaginalete acidosalus sa etericnim uljima kad sam imala problema (doduse nisam imala cin nego ascus i pozitivan hpv). Na zadnjem brisu hpv je bio negativan. Pa eto prouci malo o tome. Ne znam da li je meni to pomoglo ili je proslo samo od sebe. U svakom slucaju drzi se i slobodno nam se izjadaj kad ti je tesko.
    Mari jako mi je zao, ja sam isto izgubila proslu trudnocu, tako da te razumijem sto prolazis. Tako je trebalo biti. Napravi pretrage ako je potrebno i hrabro dalje. Nadam se da ces nam se uskoro opet pridruziti. Saljem ti veliki zagrljaj.

• Stelle123
    20. Lipanj 2019. 18:45

Danas bila kupit dva para hlaca da me ne stezu preko trbuha i pokupila DM paket. Bas me odmjerila ova na blagajni da pogleda jesam li trudna. Nego, jucer bila na pedikuri i natrackala trajni i sad se razmisljam pa jel to stetno?🤔🤔

url=https://lilypie.com]

Maj4
    20. Lipanj 2019. 19:23

Ja sam se mislila otići na nokte što rade s prahom, ne znam kako se stručno zove 🤣🙈 to ne ide pod lampu i piše da nije štetno u trudnoći i da sadrži još kalcij i vitamin E. 
    Čula sam pozitivne komentare na njih i traju duže od trajnog laka 😊
    Je li možda koja od vas bila?

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Stelle123
    20. Lipanj 2019. 20:14

Ma izrast mi je ogroman i pun sjedih al eto izdrzat cu jos tjedan dana pa cu 2 na godisnji onda cu se tamo netom prije nego se vratim radit ofarbat. Za trajni uopce nisam razmisljala, mogla sam i obicni stavit. Na rukama sam skroz skinila, necu vise nista stavljat. Opcenito mislim da se pretjeruje s time, al ko ce ga znat.

url=https://lilypie.com]

C1M4
    20. Lipanj 2019. 20:17

Iva https://youtu.be/jijDUEPt7sE evo, to je ta tehnika😊 ja sam jednom isla i bila sam ful zadovoljna, ali ja imam slabe nokte pa mi je bolji gel jer mi ne pucaju nokti onda, ali sto se tice ovog praha, prirodniji je i zdraviji za organizam i nokte😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.