A uzas!Drzi se!!!
Meni je ovo 4.trudnoca (jedna uspjesna). Sva sreca pa imamo jednu malu princezu od 4 i pol godine, ali nikako da dobije bracu ili seku. Prosle godine dva spontana, jedan u 7tj, drugi u 9.tj. Tako da sad jedino sto mogu je "nadati se najboljem i pripremiti se na najgore." Simptomi su tu za sad, a za tj.dana na uzv pa cemo vidjeti.
Jesi li ti krvarila kad je bio spontani? Ja nisam nikako, tek na pregledu otkrila.
Jos nisam otisla na pregled ovaj put 😳
Ovako, prvi spontani: kasno mi je pokazalo pozitivan test, tek par dana nakon izostanka m i to ful slabe linije, beta je doduse rasla.. no onda je pocelo neko smedjarenje, prvo kao svijetlo bez iscjedak. Narucila se ja na uzv sa 7tj i taj dan sam vec pocela lagano krvariti, a oni su samo mogli potvrditi spontani, nije se nista vidjelo na uzv osim krvi. Tu sam se sama ocistila..
Drugi spontani odnosno "missed misscariage": nikakvi bolovi ni krvarenja, sa 7tj uredno kucala dva srca (jednojajcani), simptomi prisutni, dan dva prije sljedeceg pregleda sa 9tj simptomi nestali, a vecer prije pregleda me nesto lagano strecalo dole.. sljedece jutro na uzv srca vise ne kucaju, provjerili jos u bolnici, za dva dana kiretaza i to je to.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mari rasplakala sam se baš mi ne žao. Budi jaka ❤
Ja sam prije tri godine imala spontani 7tt na prvom pregledu je doktorica rekla samo da nema otkucaja, nikakvi simptomi još sam imala mučnine stale mi dva dana prije pregleda.
Treba isplakati i preležati to, meni je baš bilo teško i dosta mi je trebalo da pređem preko toga. Ali uvijek kažem ima neko iznad nas koji ima planove za nas i sve je s razlogom.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Joj, Mari, jako mi je žao ako je stvarno spontani. Ne mogu ni zamisliti kako ti je, nemam baš ni riječi utjehe. Drži se i budi hrabra!
Mari strasno mi je zao! 😢
Neznam sto bi ti mogla reci ili napisati kad znam da utjehe nema 😔
Mari Znam da nema riječi koje te mogu utješiti, ali vidjela sam više puta ovdje da cure imaju krvarenje, pa se ispostavi da je hematom, da li to može biti i kod tebe? Ili su te pregledali i rekli da je spontani definitivno? Pošto kažeš da ste daleko od bolnice, ne znam da li si išla negdje na pregled ili ti je doktor usmeno preko telefona rekao? Izvini ako sam preskočila neki post, u velikoj gužvi sam.
Meni je ovo prva trudnoća (mpo) i sve sam u nekom strahu od spontanog, za koji sam mislila da ide sa krvarenjem, pa se plašim svakog odlaska na wc, a sad vidim da je moguć i bez krvarenja 😦
Mari jako minje zao i suosjecam s tobom. Prolazila sam to 4 puta bas u tim tjedinam. Nazalost niti jedan doktor niti jedan specijalist ni bolnica me nikad nisu na sva moja inzistiranja zadrzali ni za pretrage ni za cuvanje. Nazalost do 12tt kad krenu krvarenja u kojima gin moze uzv vidjet da plod "napusta" maternicu nece nitko poduzimati nista jer onda postoji opasnost od zadrzavanja ploda i riskiraju se problemi kasnije + hitne kiretaze. Drzi se draga, znam da boli i psuhicki, al i fizicki. Lezi, pij puuno tekucine, pazi da ne dobijes temperaturu. I svakako se javi tom dr sutra. Nazalost i da krenes sad do bopnice veća bi bila steta ta voznja nego da ne odes to ti iz iskustva govorim. Strogo miruj. Ako imas stogod popij za smirenje da budu opusteni misici i ti mirnija. I ne brini placi, isplaci se, ja sam svaki put po nekoliko dana prelezala totalno ukomirana prvo sam se opterecivala al onda mi je moja dr opca rekla pusti srcu da se oporavi. Drzim fige i iz sveg srca zelim da ipak sve bude u redu na kraju.
Lezim danas cijeli dan, tako mi pase i nemam volje za nista drugo. Grizli tako mi je doktor i rekao, ocito je s ultrazvukom vidio da je spontani krenuo. iskreno i draze mi je ako je tako trebalo biti da se sama ocistim, mislim da bi me bolnica jos psihički dokrajcila.
Bas vam hvala cure od srca, ovo je jako lijepo da ste uz mene i u teskim momentima, cijenim to. To je sve zivot. Sve ste mi u mislima i da lijepo bebice napreduju i rastu.
Lezim danas cijeli dan, tako mi pase i nemam volje za nista drugo. Grizli tako mi je doktor i rekao, ocito je s ultrazvukom vidio da je spontani krenuo. iskreno i draze mi je ako je tako trebalo biti da se sama ocistim, mislim da bi me bolnica jos psihički dokrajcila.
Bas vam hvala cure od srca, ovo je jako lijepo da ste uz mene i u teskim momentima, cijenim to. To je sve zivot. Sve ste mi u mislima i da lijepo bebice napreduju i rastu.
Mari1313, mislim da ispravno razmisljas i slazem se s tobom, ako ti to sad uopce ista znaci...
Cure pocela bi pit magnezij jer ovi bolovi u donjem dijelu trbuha ne prestaju pa da vidim dali ce ovo pomoc… jel smijem ove tablete pit samo njih imam doma?
Iva4, ja ti pijem Dietpharm, po preporuci specijalizantice gin.koja samnom ide na vjezbanje. Vec sam mozda ranije pisala o tome 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji