ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    20. Lipanj 2019. 11:44

A uzas!  Drzi se!!! 

Meni je ovo 4.trudnoca (jedna uspjesna). Sva sreca pa imamo jednu malu princezu od 4 i pol godine, ali nikako da dobije bracu ili seku. Prosle godine dva spontana, jedan u 7tj, drugi u 9.tj. Tako da sad jedino sto mogu je "nadati se najboljem i pripremiti se na najgore." Simptomi su tu za sad, a za tj.dana na uzv pa cemo vidjeti.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Mari1313
    20. Lipanj 2019. 11:50

je, jos lagano krvarim. mi smo dvaipo sata od bolnice, na jednom otoku smo, tako da mogu biti sretna sto me uopce privatni primio. Sutra cu vam znati reci vise nakon pregleda. Moram od tugovati svoje. Ja se isto tjesim da je tako trebalo biti i vrijeme ce sigurno napraviti svoje. 

samojed
    20. Lipanj 2019. 11:51

Hvala Grizli
    Iva4 jojjk kako je meden koliko ima tvom mom ce sad u augustu 3 godine
    Mari1313 rasplakala si me znaci tako mi je zao ali nemoj da klones mozda postoji i sansica da to.i nije bas to, a ako jeste nemoj puno da se sikiras glavu gore i docice nova bebica kroz koji mjesec 

Lavica27
    20. Lipanj 2019. 11:52

Znam da ti je daleko do bolnice ali spontani nije bezazazlen,A možda i nešto mogu napraviti...Ne znam. Znam sebe,Ja bih se hvatala za slamke. Na svakoj hitnoj te moraju primiti.

Nasty
    20. Lipanj 2019. 11:52

Mari strašno mi je žao, drži se! Nemoj klonuti duhom, odtuguj, isplači se.. a kad budeš psihički i fizički spremna ideš u nove pobjede.. 

lorija
    20. Lipanj 2019. 12:17

Mari i ja se pridruzujem curama,savjet je da odes.
    Ipak je u pitanju skoro cijeli dan i noc do sutra.
    Bolje da si nad njihovim nadzorom!! 
    Tesko je ali samo pozitivno. Tamo ces cuti i druga misljenja,ako je to vec u pitanju, prije ces prihvatit i rijesit to da krenes dalje. 

lorija
    20. Lipanj 2019. 12:19

Omerta

A uzas! Drzi se!!!

Meni je ovo 4.trudnoca (jedna uspjesna). Sva sreca pa imamo jednu malu princezu od 4 i pol godine, ali nikako da dobije bracu ili seku. Prosle godine dva spontana, jedan u 7tj, drugi u 9.tj. Tako da sad jedino sto mogu je "nadati se najboljem i pripremiti se na najgore." Simptomi su tu za sad, a za tj.dana na uzv pa cemo vidjeti.

Jesi li ti krvarila kad je bio spontani? Ja nisam nikako, tek na pregledu otkrila.
    Jos nisam otisla na pregled ovaj put 😳

Lavica27
    20. Lipanj 2019. 12:23

lorija

Omerta

A uzas! Drzi se!!!

Jesi li ti krvarila kad je bio spontani? Ja nisam nikako, tek na pregledu otkrila.

Znam da ne pitaš mene, ali npr ja sam sa 11+4 imala spontani u prosloj i nisam apsolutno nikakav simptom imala... došla na pregled i bebica veličina za 11+3,kaže dan prije il taj dan stalo srce. Zato se sad nemogu opustiti. Uvijek sam mislila da moraš imati krvarenje ili jake bolove al eto... 

• Tonkica1
    20. Lipanj 2019. 12:28

Goga zao mi je da moras kroz ovo prolaziti. Molit cu se za tebe i tvoju bebicu 🙏
    Mari1313 znam kako ti je. Nema rijeci koji ti sada mogu pomoci... drzi se!

lorija
    20. Lipanj 2019. 12:28

Lavica27

lorija

Omerta

A uzas! Drzi se!!!

Znam da ne pitaš mene, ali npr ja sam sa 11+4 imala spontani u prosloj i nisam apsolutno nikakav simptom imala… došla na pregled i bebica veličina za 11+3,kaže dan prije il taj dan stalo srce. Zato se sad nemogu opustiti. Uvijek sam mislila da moraš imati krvarenje ili jake bolove al eto…

Tako je i meni. Isla na preglede,svaki nalaz uredan bio kad odjednom srce stalo. Bio je 9tt.
    Drugu trudnocu bome cijelu bila u grcu,nalazi u redu,redovno isla svaka dva tjedna iz pocetka i opet dva puta krvarila al dobro je zavrsilo hvala Bogu.
    Sad ne mrdam pa sta Bog da.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.