ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mari1313
    20. Lipanj 2019. 10:53

cure evo da vam se javim. ukratko jucer sam prokrvarila, odmah privatno na pregled, 90%krenuo spontani. sutra opet idem kod njega. sto da vam recem, fizicki mi nije nista, al srce boli jako. Zelim vam svu srecu ovoga svijeta, skicnut cu tu i tamo pogledat kolike su vam busice. 

Lavica27
    20. Lipanj 2019. 11:06

Mari1313

cure evo da vam se javim. ukratko jucer sam prokrvarila, odmah privatno na pregled, 90%krenuo spontani. sutra opet idem kod njega. sto da vam recem, fizicki mi nije nista, al srce boli jako. Zelim vam svu srecu ovoga svijeta, skicnut cu tu i tamo pogledat kolike su vam busice.

Mari Evo srce me boli skupa s tobom :(
    U kojem si tjednu? Jesi imala neke simptome prije,mislim možda nije pobačaj😞😞😞😞 
    Znam kroz što prolazis,samo nek je dragi uz tebe 200%,izaći ćeš još jača iz ovog . Mislim na tebe💔

Aristea
    20. Lipanj 2019. 11:14

Stelle123

Jainvapa i ja imam nizi tlak cilo vrime. Tj. 100/60 mi je bio uz 2-3 kave a sad kako ih ne pijem oko 90 i 50 se vrte brojke. Al nemam neke simptome zbog toga, osim sto su mi stopala vec natekla, ocito se voda vise zadrzava.

Meni se onako zamanta pred očima, nekad oblije znoj i srce kuca ko ludo

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    20. Lipanj 2019. 11:17

Mari1313

Ajme Mari 😭😭😭😭😭 rasplakala si me...dušo saljem ti veliki zagrljaj veeeeelikiiiii... I ogromnu pusu!!!! 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Gogaa_V
    20. Lipanj 2019. 11:18

Mari1313

Mari  zao  mi je  zbog  situacije  koju  prolazis. Mogu  pretpostaviti kako ti je, jucer  sam i ja postala  svjesna  da se zivot  okrene  u sekundi. Budi jaka  jer to  sada jedino  sto  mozes. Od srca  ti zelim  da to nekako  prebrodis i da ti bude  lakse  koliko može  biti. Pomolicu  se za tebe svaki dan. 

deewillow
    20. Lipanj 2019. 11:22

Mari1313

Mari1313 bas mi je zao 😥😥😥😥

Omerta
    20. Lipanj 2019. 11:27

Mari1313

Ajme zao mi je.  Nisam uspjela popratiti tvoju situaciju. U kojem si tjednu?
    Goga, mozda nije za usporediti, ali i ja sam se borila sa cinovima, nikako se rijesiti, doslo do CIN III i VAIN IV pa sam isla na laser u Polikliniku Vili. Sva sreca to je bilo godinu dve prije prve trudnoce i na kraju je sve bilo ok i uredno osim ureaplazme u 17.tjednu koju sam morala ljeciti. Sad jednom godisnje obavezno papu ponovim i uredu je.

Drzim fige da sve bude ok sa trudnocom i da onda krenes rijesavati problem.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

lorija
    20. Lipanj 2019. 11:29

Joj Mari 😞😢 bas mi je zao, znam kroz sto prolazis al ne daj se. Ja sam samu sebe bila hrabrila i govorila hvala Bogu,Bog zna najbolje zasto i kako i dat ce Big. A bome i je za par mjeseci. ❤ samo pozitivno i ne kloni. 
    Jel ti dao sta da pijes do sljedeceg pregleda?? I imas li jos kakvih simptoma? 

• Mari1313
    20. Lipanj 2019. 11:35

zene ne mogu vam opisati koliko mi znaci vase iskreno suosjecanje i razumijevanje❤️ hvala vam na tome i na rijecima utjehe. Danas je trebalo biti 7punih tjedana. neznam sto bi vam rekla, nisam imala nekih posebnih simptoma, prijateljica na plazi me pitala da jesam se porezala, a meni kao krvi niz nogu. Nije to ni tako obilno krvarenje. Ali nemam nade jer je doktor rekao 90% da je to krenulo. eto sutra ocekujemo kontrolu pa cu vise znati. ja sam bas zalosna i nikakva. Nismo nikome jos govorili za trudnocu, sad sam rekla mami i svekrvi. i sad svi ostali se ponasaju normalno a ja se najradije nebi bila digla iz kreveta cijeli dan. i kad me neko nesto pita meni odma dodje plakati. 

Lavica27
    20. Lipanj 2019. 11:43

Mari a jel još krvaris?
    Možda da odeš do bolnice? Možda da se stvarno maknes? Razumijem te,Ja sam se i maknula u krevet i plakala dok nisam zaspala. Treba odtugovati svoje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.