Goga zao mi je zbog toga,nemoj samo klonuti. Budi jaka i slusaj upute. Bit ce to sve u redu. Misli na svoju mrvicu.
Aarauch sretno danas,da potvrdi da je sve u redu i na pravom mjestu 💪
Jutro cure 🖐🏻
Goga želim ti puno snage i sreće, iako je teško ostani pozitivna ❤
Nove cure dobro došle i sretno 🥰🎉
Tko ima danas pregled sretno 🥰
Mene od ovih vrućina malo muka uhvati ujutro, ali se smiri tijekom dana i nije strašno kao na početku. I pritisak mi je baš zadnjih dana u trbuhu sva sam napuhana i uzbuđena, sad mi je sve nekako stvarnije stalno si mazim stomak 🙈🥰🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Lala a negdje oko 178 cm sam i jutros na vadi 62kg, par dana prije transfera dakle i trudnoce 69.5 sam imala. Od kad sam na dijeti gubim do pola kg u 2 dana i to se mojoj dr nikako ne svidja a ne povracam i trudnim se jesti tih 5 obroka, al sad su mi uveli i 6.obrok odnosno dodatnih 300 kalorija.
Samojed prekrasan pas! Sad bi se legla na njega! Obozavam pse
Cure HVALA vam svima od ❤ na lijepim riječima, i podršci.
Ginekologica i dr iz klinike kazu da je to predstadijum r.m koji se na vrijeme otkrio i koji se u trudnoci moze pratiti, i postoji mogucnost da se trudnoca izgura do kraja, pa nakon toga se odradi konizacija, biopsija i još ti neki zahvati posto sada postoji mogucnost od krvarenja što bi izvazvalao pobacaj. Dobili smo kontakt klinike specijalizirane samo za to i ujutro posto je danas neradni dan, cemo dobiti termin (trebalo bi najkasnije do srijede). Ginekologica kaze da će taj doktor vjerovatno uraditi sve sto je najbolje za mene i bebu, a da sve na kraju bude uredu. Ja sam na momente vrlo svjesna svega, na momente kao da se to ne dešava meni nikako da vjerujem. Znacu detaljnije sve nakon pregleda kod toga specijaliste, jer smo trenutno samo na rezultatu brisa papa testa, mada se vrlo bojim njegove dijagnoze i svega sto slijedi. Pokusat ću ostati pozitivna koliko mogu, jer se najvise bojim za bebu. Ja i muž smo odlučili da ne govorimo nikome, ni mojima ni njegovima, probat cemo se izboriti sami pa šta nam Bog da. Cure još jednom hvala na podrsci.
Gizli sve što nadjes posalji mi , jer mi u ovom trenutku najvise znaci istina o mom stanju.
Cure isto ako je neko vas imao iskustva ili nesto znate javite.
Bok cure! Imam pitanje... U dva tjedna sam tri puta imala nizak tlak.. Al ovaj treci sam bila danas doma... I mogla sam izmjeriti, radilo se o tlaku 85/53 a srce 128....i to traje 5 min i na komad me uhvati...jel to opasno.. Reci cu doktoru na pregledu.. S tim sa ovaj put nije bilo stanje koma.. Nego cak okej za predhodna dva puta.. Dogodi se ujutro nakon ustajanja nekih sat dva nakon...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Gogaa_V zao mi je zbog takve dijagnoze....budi hrabra i pokusaj ostati pozitivna, iako znam da je to sad jako tesko. Dan po dan, prati sta kaze doktor i vjeruj da ce biti sve u redu. Sretno!
L 💛
Gogaa_V pomolit cu se za tebe! 💕 Budi pozitivna!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Gogaa_V i meni je jako jako zao 😥😞
Jedna moja kolegica, imala je bas HPV i dugo se bas s tim borila. Ne znam je li imala CIN III takodjer, kao posljedicu HPV-a, ali znam da je imala bas puno poteskoca i problema. Ona je privatno u Zg-u to lijecila, radila je svakave neke premaze grlica (neke privatne poliklinike u Zg-u imaju pojasnjeno sve to na svojim web stranicama). U svakom slucaju, vidjela sam da ti nemas virus, pa je to mozda onda drukcije, ali sve sam napisala da te pokusam ohrabriti jer vjerujem da ce sve biti dobro. Slazem se s nekom od cura (pardon, ne sjecam se imena 😁) koja je napisala da si nadjes gin.od povjerenja. Medicina je stvarno razvijenja i ako strucni gin.prate tvoje stanje i rade sve dostupne tretmane, vjerujem da ce sve biti super na kraju❣
Mislim da netko mora duze cekati Nifty rezultate (opet ne znam ime 😁)... drzite se, mene osobno je to cekanje od 7 dana na kraju bas mucilo, jer je gin.rekla da mozda dodju vec za 5, a nisu.
Inace, ja sam jucer obavila redovan pregled u DZ. Sve je super, barem tako kaze moja gin.kojoj vjerujem i s kojom sam zadovoljna, jedino sto osim uputnice, nisam dobila ni klasicno isprintani nalaz ni slikice jer sustav bas i ne radi, tj.med.sestra koja mijenja stalnu koja je na g.o.ne zna rukovati ginekoloskim sustavom jer je iz opce 😅 nasa curica je i dalje veca od prosjeka, ali moja gin.kaze da sam mozda duze trudna (da zato beba izgleda vecom), od onog sto su do sada mislila koliko sam trudna. Tako da postoji sansa da se rodi i cca 7 dana ranije 😏 ALI, to ce se znati najbolje nakon anomality scan-a.
Imam pitanje za cure koje su radile anomality scan u Zg-u. Gdje i kod koga ste isle? Tnx 😁❤
Jainvapa i ja imam nizi tlak cilo vrime. Tj. 100/60 mi je bio uz 2-3 kave a sad kako ih ne pijem oko 90 i 50 se vrte brojke. Al nemam neke simptome zbog toga, osim sto su mi stopala vec natekla, ocito se voda vise zadrzava.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji