ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    20. Lipanj 2019. 09:28

Goga zao mi je zbog toga,nemoj samo klonuti. Budi jaka i slusaj upute. Bit ce to sve u redu. Misli na svoju mrvicu.
    Aarauch sretno danas,da potvrdi da je sve u redu i na pravom mjestu 💪

Maj4
    20. Lipanj 2019. 09:32

Jutro cure 🖐🏻 
    Goga želim ti puno snage i sreće, iako je teško ostani pozitivna ❤ 
    Nove cure dobro došle i sretno 🥰🎉
    Tko ima danas pregled sretno 🥰 
    Mene od ovih vrućina malo muka uhvati ujutro, ali se smiri tijekom dana i nije strašno kao na početku. I pritisak mi je baš zadnjih dana u trbuhu sva sam napuhana i uzbuđena, sad mi je sve nekako stvarnije stalno si mazim stomak 🙈🥰🤣

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Grizli
    20. Lipanj 2019. 09:33

Lala a negdje oko 178 cm sam i jutros na vadi 62kg, par dana prije transfera dakle i trudnoce 69.5 sam imala. Od kad sam na dijeti gubim do pola kg u 2 dana i to se mojoj dr nikako ne svidja a ne povracam i trudnim se jesti tih 5 obroka, al sad su mi uveli i 6.obrok odnosno dodatnih 300 kalorija.
    Samojed prekrasan pas! Sad bi se legla na njega! Obozavam pse

Gogaa_V
    20. Lipanj 2019. 09:35

Cure  HVALA  vam svima  od ❤ na lijepim  riječima, i podršci. 
    Ginekologica  i dr iz klinike  kazu  da je to predstadijum  r.m  koji  se na vrijeme  otkrio i koji  se u trudnoci  moze  pratiti, i postoji  mogucnost da se trudnoca  izgura do kraja, pa nakon  toga se odradi konizacija, biopsija i još ti neki zahvati  posto sada postoji  mogucnost  od krvarenja  što bi izvazvalao  pobacaj. Dobili  smo kontakt  klinike  specijalizirane  samo za to  i ujutro  posto  je danas  neradni  dan, cemo  dobiti  termin (trebalo  bi najkasnije  do srijede). Ginekologica  kaze  da će taj doktor vjerovatno  uraditi  sve sto  je najbolje za mene  i bebu, a da sve na kraju  bude  uredu. Ja sam  na momente  vrlo  svjesna  svega,  na momente  kao da se to  ne dešava meni nikako  da vjerujem. Znacu  detaljnije  sve nakon  pregleda  kod toga specijaliste, jer smo trenutno  samo na rezultatu  brisa papa testa, mada se vrlo  bojim njegove dijagnoze  i svega  sto  slijedi. Pokusat  ću ostati  pozitivna  koliko  mogu, jer se najvise bojim  za bebu. Ja i muž  smo  odlučili  da ne govorimo  nikome,  ni mojima  ni njegovima, probat  cemo  se izboriti  sami  pa šta nam Bog da. Cure još jednom  hvala  na podrsci.
    Gizli  sve  što nadjes  posalji  mi , jer mi u ovom  trenutku  najvise  znaci  istina o mom stanju.
    Cure isto  ako je neko vas imao  iskustva ili  nesto  znate  javite.

Aristea
    20. Lipanj 2019. 09:45

Bok cure! Imam pitanje... U dva tjedna sam tri puta imala nizak tlak.. Al ovaj treci sam bila danas doma... I mogla sam izmjeriti, radilo se o tlaku 85/53 a srce 128....i to traje 5 min i na komad me uhvati...jel to opasno.. Reci cu doktoru na pregledu.. S tim sa ovaj put nije bilo stanje koma.. Nego cak okej za predhodna dva puta.. Dogodi se ujutro nakon ustajanja nekih sat dva nakon... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeSB
    20. Lipanj 2019. 09:48

Gogaa_V zao mi je zbog takve dijagnoze....budi hrabra i pokusaj ostati pozitivna, iako znam da je to sad jako tesko. Dan po dan, prati sta kaze doktor i vjeruj da ce biti sve u redu. Sretno! 

L 💛

Aristea
    20. Lipanj 2019. 09:59

Gogaa_V pomolit cu se za tebe! 💕 Budi pozitivna! 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

deewillow
    20. Lipanj 2019. 10:02

Gogaa_V i meni je jako jako zao 😥😞
    Jedna moja kolegica, imala je bas HPV i dugo se bas s tim borila. Ne znam je li imala CIN III takodjer, kao posljedicu HPV-a, ali znam da je imala bas puno poteskoca i problema. Ona je privatno u Zg-u to lijecila, radila je svakave neke premaze grlica (neke privatne poliklinike u Zg-u imaju pojasnjeno sve to na svojim web stranicama). U svakom slucaju, vidjela sam da ti nemas virus, pa je to mozda onda drukcije, ali sve sam napisala da te pokusam ohrabriti jer vjerujem da ce sve biti dobro. Slazem se s nekom od cura (pardon, ne sjecam se imena 😁) koja je napisala da si nadjes gin.od povjerenja. Medicina je stvarno razvijenja i ako strucni gin.prate tvoje stanje i rade sve dostupne tretmane, vjerujem da ce sve biti super na kraju❣
    Mislim da netko mora duze cekati Nifty rezultate (opet ne znam ime 😁)... drzite se, mene osobno je to cekanje od 7 dana na kraju bas mucilo, jer je gin.rekla da mozda dodju vec za 5, a nisu.
    Inace, ja sam jucer obavila redovan pregled u DZ. Sve je super, barem tako kaze moja gin.kojoj vjerujem i s kojom sam zadovoljna, jedino sto osim uputnice, nisam dobila ni klasicno isprintani nalaz ni slikice jer sustav bas i ne radi, tj.med.sestra koja mijenja stalnu koja je na g.o.ne zna rukovati ginekoloskim sustavom jer je iz opce 😅 nasa curica je i dalje veca od prosjeka, ali moja gin.kaze da sam mozda duze trudna (da zato beba izgleda vecom), od onog sto su do sada mislila koliko sam trudna. Tako da postoji sansa da se rodi i cca 7 dana ranije 😏 ALI, to ce se znati najbolje nakon anomality scan-a.
    Imam pitanje za cure koje su radile anomality scan u Zg-u. Gdje i kod koga ste isle? Tnx 😁❤

• Stelle123
    20. Lipanj 2019. 10:31

Jainvapa i ja imam nizi tlak cilo vrime. Tj. 100/60 mi je bio uz 2-3 kave a sad kako ih ne pijem oko 90 i 50 se vrte brojke. Al nemam neke simptome zbog toga, osim sto su mi stopala vec natekla, ocito se voda vise zadrzava. 

url=https://lilypie.com]

Gogaa_V
    20. Lipanj 2019. 10:49

Jaivanpa

Gogaa_V pomolit cu se za tebe! 💕 Budi pozitivna!

Hvala  ti  puno 🙏🙏❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.