ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    20. Lipanj 2019. 08:24

Gogaa_V tako mi je zao ali nema predaje izgurat ces da rodis to maleno stvorenje i to ce se sve sanirati samo hrabro,
    Iva4 cestitam na zarukama
    I svim curama cestitke na urednim pregledima a onima koje danas idu sretno da se vratite da lijepim vijestima

• Lala27
    20. Lipanj 2019. 08:38

Gogaa_V Ne daj se, opet je bitno da si na vrijeme otkrila, sve se to može izliječiti uz prave doktore, zbog svoje bebice budi još jača i naravno da ćeš uspjeti. Puno sreće ti želim 😘

Grizli
    20. Lipanj 2019. 08:50

Gogaa draga bas mi je zao da te tako snasla dijagnoza. Uh sta kaze gin jeste razgovarale o tome detaljnije ili samo znas dijagnozu? Pokusat cu ti pronaci neke korisne informacije u znanstvenim radovima tokom dana koje bi ti kogle koristiti. Drzi se.
    Svi ostalim curama dobro jutro i ugodan dan zelim! Meni danas super zapoceo dan, napokon se naspavala, odlucio me muzic odvest u shopping u IT u nabavku svega zivoga za dijabeticare jer moja sestra mu rekla da ona tamo nabavlja apsolutno sve zivo posto ona ne smije ni secer ni gluten onda samo tamo pronalazi ono sto moze. Tako da je cim je otvorio oci reko idemo jer se jako uznemirio kad je cuo moj dr. opcu da moram pocet vracat kile jer sam blizu pothranjenosti. 

• Lala27
    20. Lipanj 2019. 08:55

Koliko kg imaš i koliko si visoka? Znam da se žene ne pitaju za to 😂 Ja sam 168 cm i 60 kg, toliko sam imala i prije trudnoće, a i sad, nisam ni kilu dobila jer slabo jedem i povraćam. Koliko sam primjetila, to ne utiče na bebu, jer je po uz uvijek par dana više nego po zm, ali me to svejedno nekad brine 

C1M4
    20. Lipanj 2019. 08:55

Gogaa kolegica mi se godina bori sa tim, cas je sve okej, cas ima CIN I, cas CIN II, ostala je trudna bez problema, kontrolirala to u trudnoci i u 4. mjesecu ove godine rodila prekrasnu zdravu djevojcicu tako da vjerujem da ce i kod tebe sve biti u redu i da ces donijeti na svijet to malo cudo😊 saljem puno podrske🤗

• Lala27
    20. Lipanj 2019. 08:56

Još kad bih označila kome se obraćam... Grizli 😄

Juno
    20. Lipanj 2019. 09:04

Gogga drži se, bit će sve u redu. Svim curama čestitke na dobrim pregledima. Iva4 tebi čestitke na zarukama. Moja draga šefica jučer na sastanku pred 80 žena izjavila da sam trudna. Nisam bila tamo jer sam na godišnjem pa nemam tu obavezu. Sad mi stalno dolaze poruke čestitke. Mislim, ne ljutim se uopće nego bi sad što prije trebala reći tati i svekrvi i svekru da ne čuju od nekog drugog, a to ne želim. Mislila sam pričekati slijedeći pregled za 10 dana. Ustvari, svekrva i svekar putuju 26.06. u Kanadu na dva mjeseca pa smo ih mislili iznenaditi s trbuhom dok se vrate, ali muž i ja smo lajavi pa ne bi da im bubnemo preko telefona. Htjeli bi vidjeti njihovu reakciju. Znam da će se jako veseliti. Drugo je moj tata. On me obožava, ali čovjek ne zna pokazati emocije. Skače s teme na temu i vodi monologe. Tako da me ne bi rekla da me strah mu reći nego neka neugoda. Ali baš me briga. Neka si misli što hoće

annika
    20. Lipanj 2019. 09:13

Goga što ti kaže dr, kakva je terapija? Vjerujem da će sve biti u redu, šaljem ti veliki zagrljaj. mogu misliti kako ti je
    Iva4 čestitke na zarukama 
    Mene glava boli već 3. dan, otkad se probudim dok ne odem na spavanje. izluđuje me

[iimg]

Nasty
    20. Lipanj 2019. 09:13

Iva čestitam na zarukama!
    Cure koje ste bile na pregledima, čestitam i neka se sve nastavi  pozitivnom tonu do kraja.. Nove cure dobrodošle i sretno!
    Goga jako mi je žao što imaš sad još taj teret da se brineš. Pokušavam zamislit strah kroz koji prolaziš. Najiskrenije se nadam i zaista vjerujem da će sve biti u najboljem redu, da ćeš roditi svoje djetešce i sanirati CIN. Samo budi hrabra kao što jesi, bit će sve dobro.. 

samojed
    20. Lipanj 2019. 09:17

Iva4 i ja imam samojeda najljepsi psi na svijetuuu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.