TinchiSk kako savrsena slika. Rastopila sam se!! ♥️♥️
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
TinchiSk kakva slikaaaaa!! Super za pregled!
Stelle123 ja bi im vec otisla tamo,pa katastrofa koji nemar...😏😏
Kad smo kod tlaka...Ja sam luda više. Inače niskotlakas al mi ga ovaj progesteron dodatno smanjuje,eto otkad sam saznala 87/48. Jedva se vucem,sad pogotovo uz putovanje na posao i s posla.. umirem. Evo sad skuhala ručak za sutra i mislim da ću se onesvijestit ako se još jednom ustanem.
Ujutro pregled,opet ona uzbuđena nervoza...🙈
TinchiSk ova slikica je za neku naslovnicu...premocno,kao da je znao pa se tako namjestio da ga uhvatite u najboljem izdanju
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Sretno sutra na pregledima...hocemo jos pozerskih slicica
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Cestitam svima na dobrim vijestima, slike ultrazvuka su sve ljepse, samo neka lijepo rastu bebice. Meni je danas bas nekak lose, isla sam rano ujutro vaditi krv i cijeli dan samo spavam 🤦🏼♀️ vjerojatno je i meni pao tlak,a i mucnina me danas bas muci. Tako da sam svratila da vidim kaj ima i idem dalje spavati.
Anna ja bi rekla vise da je decko.
Sad kad cu sve fulati 🤭 bitno da se mi zabavljamo s nagadanjem. Netko je napisao da su do sad samo decki 😂 mozda one sve curice za koje sam rekla cekaju da se otkriju 😂
Red Fox hvala ti. Ma naravno, vazno da je nama zabavno :D ako cu i bapske price slusati onda je isto decko. Jede mi se slano, nemam mucnine (ajde navecer mi zna biti muka ali ne povracam) itd. Sad me jos vise zanima spol :D
Nasty ma nikad nitko nije imao osim sto je mama imala samnom u trudnoci taj gestacijski al ona je imala i dosta viska kila onda bas previse nakupila bila. Al poslije vise nikad nije imala.
Sretno curama sutra na pregledima!
Jutro, cure!
Sretno danas na pregledima.
Hvala za komentare za sliku, stvarno je savršena. To je doktorica poslala sliku za bracu. Moram priznati da se razveselio. Ne može vjerovati da je njegov braco u mom trbuhu.
Ja danas nosim uzorak na urinokulturu, da vidim što imam.
I iščekujem rezultat Niftyja.
Jutro cure. Došli mi rezultati urinokulture i nađena mi je ešerihija 🤨. Dobila sam novocef 500 antibiotik za 2 tjedna. Nisam odusevljena antibiotikom ali jbg. S obzirom da sam imala stalno problema s gljivicama, razmišljam uzeti neke probiotike uz njega. Imate kakav savjet?
Dobro jutro svima!! Danas definitivno nije moj dan 👿
Odem vadit krv rano ujutro i koza mi probije venu 😳 Krvarila sam do doma. Odem do pekare i trazim burek sa sirom, dodjem doma i vidim nema bureka...nekakav lisnati trokut mali 😱
Bolje da danas vise ne izlazim nikam!!
Sortiraj odgovore
Najstariji