Joj ubacujem se kao padobranac. Valentinanista ri nisi stara, moze ti biti i sesti muz i toje tvoja stvar. Tvoji su staromodni i tako odgojeni pa im probaj ne zamjeriti. Nazalost danas obolijevaju i umiru i vrlo mladi ljudi pa samim time tko kaze da ce svaka mama biti s djetetom do starosti. Zivot nosi sta nosi, uzivaj u trudnoci i malom pisulincu.
A ne zamjeram im nista, samo me malo pogodila reakcija kakvu bas i nisam ocekivala, pogotovo sad dok smo jos i osjetljivije. Istina, u danasnje vrijeme sto se tice oboljevanja nema nikakvog pravila.
Hvala na lijepim rijecima
Jutro. Evo mene cekam bus za zagreb pa na pregled. Slozila sam si to savrseno. Dodem odradim vracam se na more 😁.
Jucer sam na radiju slusala da je danas neki najgori dan u godini sve su zvijezde kao krivo poslozene nisam zapamtila detalje jer mi je bilo presmijesno, ali angie mozda svemir ima prste u tvom bureku 🙈🙈 ne bediraj se danas je takav dan sutra ce opet bit bolje 😉
Ps ja sam isto vec uzasno zivcana jer cekam nalaze panorame. Vadila prosli ponedjeljak. Sad bi vec iskocila iz koze od zivaca 😫
Cure sretno svima sa pregledima danas! Onaj tko i ima problemcic neki neka se ne brine, samo pozitivno. Zene kroz svašta prolaze pa ispadne nekako na dobro. 💕
A sto se tice reakcija drugih na trudnoću i ja sam imala glupu reakciju... Al briga me. Na njezinu dusu. Od dragoga mama ocito bas nije neki ljubitelj mene od kako zivimo skupa... Prije toga me obozavala a sad sam kao neka prijetnja. Shvatila bi to da sam neka kurva, nesoosobna oprat, skuhati i ocistiti. Da sam neka vucibatina bez posla ali nisam... Imala sam groznu operaciju o kojoj sam ranije pisala, torzija jajnika i zesci problem nego uobicajena torzija. Uglavnom ja i dragi smo se zarucili i on od nestrpljenja joj posalje sliku moje ruke s prstenom i radosno iščekuje odgovor a odgovor je jel to osmomartovski prsten? Neznam nisam cula za takve prstene... Jos on jadan otvori grupu na wappu um, ukljuci nju i sestre... I on obrazlozi i ona non sarlantno počne pričati kako kuha rucak i kao da se nista ne događa.... A za trudnocu sam u kutijici mojima i njegovima metla dudu i porukicu od bebe kako dolazi u prosincu... Otvorila je kutijicu, Citala i pitala kakva beba, kakva mama, kakva baka.. Ma uzas. Poslje prigovarala oko imena.. Bas me zanima kako ce biti dok rodim. Makar sam se oprostila od ikakve sanse da se dozove pameti. Povrijedilo me ne mogu lagati. Prosla sam muku sa zenskim problemima i ovo je za mene takva radost i onda takva reakcija. A sad me boli briga za sve njih. Isprike na poduzem postu i kasnjenju za temom xd
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro, sretno svima na pregledima danas. Cure javite uredne nalaze niftyja 😉
Tinchi stvarno je savrsena slicica 😍
Angie uh vena 😭 Odmaraj sad.
Mi se moramo pakirati danas, sutra putujemo na jug. Ocekujem uzasne guzve na autocesti ali prezivjet cemo. Mozda i ne bude tako strasno ali bolje se pripremiti na najgore 😅
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Cure sretno svima sa pregledima danas! Onaj tko i ima problemcic neki neka se ne brine, samo pozitivno. Zene kroz svašta prolaze pa ispadne nekako na dobro. 💕
A sto se tice reakcija drugih na trudnoću i ja sam imala glupu reakciju… Al briga me. Na njezinu dusu. Od dragoga mama ocito bas nije neki ljubitelj mene od kako zivimo skupa… Prije toga me obozavala a sad sam kao neka prijetnja. Shvatila bi to da sam neka kurva, nesoosobna oprat, skuhati i ocistiti. Da sam neka vucibatina bez posla ali nisam… Imala sam groznu operaciju o kojoj sam ranije pisala, torzija jajnika i zesci problem nego uobicajena torzija. Uglavnom ja i dragi smo se zarucili i on od nestrpljenja joj posalje sliku moje ruke s prstenom i radosno iščekuje odgovor a odgovor je jel to osmomartovski prsten? Neznam nisam cula za takve prstene… Jos on jadan otvori grupu na wappu um, ukljuci nju i sestre… I on obrazlozi i ona non sarlantno počne pričati kako kuha rucak i kao da se nista ne događa…. A za trudnocu sam u kutijici mojima i njegovima metla dudu i porukicu od bebe kako dolazi u prosincu… Otvorila je kutijicu, Citala i pitala kakva beba, kakva mama, kakva baka.. Ma uzas. Poslje prigovarala oko imena.. Bas me zanima kako ce biti dok rodim. Makar sam se oprostila od ikakve sanse da se dozove pameti. Povrijedilo me ne mogu lagati. Prosla sam muku sa zenskim problemima i ovo je za mene takva radost i onda takva reakcija. A sad me boli briga za sve njih. Isprike na poduzem postu i kasnjenju za temom xd
Ah joj, mogu si misliti kako su te povrijedili svi ti njezini komentari i reakcije, pogotovo jer si prosla neku svoju "kalvariju", a i sad smo jos u takvom osjetljivom periodu, mislim barem ja jesam. I inace sam dost emotivna a sad pogotovo.
Probaj si nekako ne uzimati previse k srcu..bas kako si i sama napisala, boli te briga, ti znas svoje, zivis za sebe i svoju malu obitelj i imaj svoj mir i zadovoljstvo u tome
Ma mene ti uopće više ne dira sta kaze jer toliko je prozirna da znam iduce korake... Na prvu me taklo ali sada. Ma goni se ti.. Jos je kao neka vjernica. Pa ogriješila je dusu maksimalno.. Meni je bitno da smo ja i on najsretniji i da volimo nasu bebicu... A za ostale vise manje.. Mi cemo se u noci dizati kada bude plakala, mi cemo ju kupati, setati hraniti, ljubiti, paziti, kupovati joj... I mi jedini smo toj bebi u zivotu bitni.. Da ju mi volimo i prihvaćamo.... Da nam nije bitno kao njoj da je musko i da tolko to inzistira kao da se bebe rade po narudžbi... Da nije bitno kako ce se zvati i hoce li se njeno ime svidjeti drugima...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro, ako su danas zvijezde krivo poslozene, kako kazes mrgud_zg, onda da se probam pripremiti psihicki na njega, na poslu mi vazan datum( pred obracun pdv-a)
Za ostalo cemo vidit. Tjese me ovi nadolazeci praznici i par dana uzivanja na moru kroz vikend
Sretno na pregledima i ugodan vam dan zelim
Mrgud kud bas danas poremecene zvijezde? Danas nam godisnjica braka 🙈
Kaj se tice komentara i reakcija na trudnocu...kaj se s tim zamarate uopce?? Mi smo svima rekli da planiramo bebu br.3 i tu su postavljali pitanja na koja smo imali spremne odgovore, zanimalo ih je kako bas sad nakon tolko vremena i sl. Kad smo obznanili svima da sam trudna, svi su bili sretni osim moje sefice na poslu jer eto imala je neke druge planove sa mnom 😏
Al mene to ne brine nimalo, meni je bitno da osobe do kojih je meni stalo, a to je nasa uza obitelj, se vesele radi bebe. A i oni kojima nije drago, ne mora im bit. Nekako si mislim da ljudska zloba prvenstveno dolazi iz ljubomore.
Mi zivimo u zgradi, okruzeni penzicima a ima ih stvarno svakakvih. Ima bakica koje se rasplacu od srece kad cuju da ce doc jos jedna beba a ima onih koji nas gledaju popreko al nebi ni slova izustili dok im ne okrenes ledja...takvi nisu vrijedni spomena ni mog pozdrava. Jednostavno morate se pomirit da zivimo u svijetu prepunom zlocestih ljudi, samo se trebate nauciti ograditi od takvih.
Ma mene ti uopće više ne dira sta kaze jer toliko je prozirna da znam iduce korake… Na prvu me taklo ali sada. Ma goni se ti.. Jos je kao neka vjernica. Pa ogriješila je dusu maksimalno.. Meni je bitno da smo ja i on najsretniji i da volimo nasu bebicu… A za ostale vise manje.. Mi cemo se u noci dizati kada bude plakala, mi cemo ju kupati, setati hraniti, ljubiti, paziti, kupovati joj… I mi jedini smo toj bebi u zivotu bitni.. Da ju mi volimo i prihvaćamo…. Da nam nije bitno kao njoj da je musko i da tolko to inzistira kao da se bebe rade po narudžbi… Da nije bitno kako ce se zvati i hoce li se njeno ime svidjeti drugima…
Joj takva "vjernica".. Istinaa, mi cemo se dizati nocu, hraniti, paziti i brinuti o tom malom bicu i ono ovisi samo o nama, a ne o komentarima i misljenjima drugih.. ne mozes da te bar malo ne zasmetaju, ali bile bi fakat bedaste da se zivciramo oko njih.
Sortiraj odgovore
Najstariji